Arama sonuçlarınız

1. Tarkaner

Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

Hocam Gaz, amblemde de olduğu gibi gazelle den geliyor diye biliyordum. Meğer kısaltma imiş. Güzel yerler geziyorsunuz. Ben 1995 te hemen Perestroyka ertesi CIS lerde bulunduğum için komünizm zamanı izlerini çok taze iken görmüştüm. Şimdi her anlamda çok şey değişti. Ama eskiye hemen herkes...

2. Tarkaner

Tübingen, Baden-württemberg, Almanya

İlk iki fotoğrafı silemedim. Tübingen e ait değiller. Nasıl olduysa yüklenmiş Tapatalk tan. Dikkate almayınız lütfen. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Tarkaner

Tübingen, Baden-württemberg, Almanya

Bende bu Haziran ayında kısa bir akşamüstü uğramıştım. Çok güzel bir şehir. Bir kaç fotoğraf bırakıyorum. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Tarkaner

Tarihi Şehir Goslar‘da Gezilecek Yerler. Goslar, Aşağı Saksonya, Almanya

1989 da Clausthal Zellerfeld Üniversitesi nde staj yaparken, okulum İTÜ den bir grup teknik gezi ile buraya gelmişti. Grubumuzla beraber Goslar ı gezmiştik. Anılarım canlandı birden. Madencilik müzesi çok ilginçti. Ayrıca en az 600 yıllık hatta 1.000 yıla kadar yaşayan evlerin geçmişi olması da...
  5. Tarkaner

Gezenbilir Üyeleri Karavanist Fuarında Buluşuyor!

Hocam inşallah bekleriz sizleri. Ben mutlaka giderim ama belirlenen gün olur mu şimdiden bir şey diyemedim. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Tarkaner

Silinebilir:

Çok teşekkürler. tiraskeyfi.com forum kurucusu ve yöneticilerinden biriyim. Aktif olduğum bir kaç forum daha var, Subaru Türkiye, mbclubtr.com ve gezenbilir. Aktif işlerim nedeni ile çok seyahat etmeme rağmen çok gezebilen biri değilim maalesef. Elimden geldiğince katılım sağlıyorum buraya da...

7. Tarkaner

Silinebilir:

Sizde yürek yemişsiniz maşallah. [emoji23] Çinde belaya bulaşmamak şart. Başbakanlarını bile yıllarca ortadan kaldırdılar, kimse soramadı nerede diye... SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Tarkaner

Silinebilir:

Ben de 2 - 3 kere gitmiştim iş için. Az da olsa gezme fırsatı bulmuştum. Tepeye dekavül gibi raylı bir sistem ile çıkmıştık. Eski ama oldukça sağlam bir trendi. 2 seferinde hep yağmurluydu hava. Ufak ama çok yoğun bir ülke-şehir. Dediklerinize katılıyorum, insanlar oldukça kibar, eğitimleri...
  9. Tarkaner

Karavan Gaz Ve Su Tesi̇satini Bi̇ti̇rdi̇m

Kolay gelsin. Bir kaç düzeltme yapmak istiyorum affınıza sığınarak. Hidrofor çıkışına mutlaka çekvalf koyunuz. Soğuk su kollektörü yapmışsınız, 5 li. Gayet mantıklı. Yalnız sıcak suda kullandığınız hortumlar ısıya dayanıklı mı? Şofben çıkışı 50°C leri geçebilir. Zamanla pnömatik quick...

10. Tarkaner

Su Sızdırma Sorunu

Puşvit adaptör, kangal boruları eklemeye yarar. Dişli ye geçiş, dirsekli ve düz gibi çeşitleri vardır. Hızlı kaplin gibi değildir. İçindeki segman doğru oturmalı. İyi sıkılmalıdır. Zamanla vibrasyondan gevşeyebilir. Segmanı metal olanlar veya tamamı pirinç olanlar daha sağlam tutar. SM-S908E...

11. Tarkaner

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Hayırlı olsun kardeşim. Gene güzel bir proje yaparsın inşallah SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Tarkaner

Basinç Tanki Sorunsali Hi̇drofor

Büyük olursa hidroforun sık devreye girip çıkmasını engeller. Yeriniz varsa 8 lt. tercih edin. Şofbenle çalışmasında hiç bir sorun olmaz. Soğuk su hattına bağlayacaksınız zaten. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Tarkaner

Karavanlara Kli̇ma Takiyoruz

Ustalarım elinize sağlık ama, özellikle yeni nesil Rxxx türevi gazlarda LPG bulunur. Hem zehirler, hem de yanıcıdır. Yeterli konsantrasyona ulaşırsa, olası bir gaz kaçağında, zehirleyebilir ve oksijensiz bırakarak da ölüme sebebiyet verebilir. Uygulamanız estetik ve fonksiyonel olmuş. Ancak...
  14. Tarkaner

Forester Yardim

Size yakın Jaspa vardır. Seyrantepe de. Ben uzak olmasına rağmen size Tepeören Akfırat Subaru Park İsmail ustayı öneririm. Kat sorunu ise içini keser, seramikleri değiştirir ve en ekonomik olarak halleder. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Tarkaner

Forester Yardim

Katalitik konvertör sorununa benziyor. Arıza yakardı ama, SSM cihaza bağlandı mı acaba? Daha detaylı bilgi için subaru turkiye forumumuza da sorabilirsiniz. Geçmiş olsun, Subaru güzel araçtır. Her ustaya götürmeyin. Yeriniz nerede ise ona göre servis tavsiye edeyim. SM-S908E cihazımdan...

16. Tarkaner

Kosova’dan Karadağ’a Araçla Geçiş

Ben Sırbistan Belgrad da kiraladım. Başta planımda yoktu. Sonra karar verince, Bosna Hersek e gideceğimi arayıp söyledim, ek sigorta yaptılar. Sorunsuz gittim geldim Saray Bosna ve Mostar a. Kurumsal firma öneririrm. Avis ten kiralamıştım ben, 5 günlük kira 50 Euro, ama sigorta 100 Euro idi. Ek...
  17. Tarkaner

Hermetik Şofbene Kalorifer Peteği Bağlama

NO normalde açıktır zaten. Enerji gelince kapatır. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Tarkaner

Selenoid vana koymuşsunuz devreye. Gaz kaçağında alarm cihazı kontak verince, vana kapatır. Elinize sağlık. Plastik boru LPG den zamanla deforme olur. 5 sene de bir değiştirilse iyi olur. Şofbeni dönüştürmek için birkaç kritik husus var. Siz 12 V bir sirkülasyon pompası bulun. Bir de sıcak su...

19. Tarkaner

Selenoid vana koymuşsunuz devreye. Gaz kaçağında alarm cihazı kontak verince, vana kapatır. Elinize sağlık. Plastik boru LPG den zamanla deforme olur. 5 sene de bir değiştirilse iyi olur. Şofbeni dönüştürmek için birkaç kritik husus var. Siz 12 V bir sirkülasyon pompası bulun. Bir de sıcak su...
  20. Tarkaner

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Kaç m2 lazım? Yarın size kargo ile yollayayım. Kargo ücretini ödeyin yeter. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri