Arama sonuçlarınız

1. S

lpg yi söktürdüm

Ynt: lpg yi söktürdüm 2005 model opel astra aracımda vardı atiker tüp yüzünden 3 kez motoru indi aracın en sonunda söktürüp brc takdırdım bir yıl sorunsuz bindim ve sattım

2. S

ANKARA'DA NERELERİ GEZEBİLİRİZ.

Ynt: ANKARA'DA NERELERİ GEZEBİLİRİZ. Eğer anıtkabiri gezecekseniz en azından Atatürk'ün bizzat içinde yaşadıgı mutlaka bu iki yeri görün. 1. Müze köşk : İlk cumhurbaşkanlığı köşkü bireysel geziler için sadece cumartesi pazar müsade ediyorlar fakat 23 nisan özel bir gün belki açık olur...
  3. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Atilla bey; Hayırlı olsun, kolay gelsin. Gene zevkle takip edecegimiz bit bölüm başladı.

4. S

Dostlar suziki konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Ynt: Dostlar suziki konusunda yardımınıza ihtiyacım var Aracı almaktan vazgeçtim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  5. S

Ynt: Dostlar suziki konusunda yardımınıza ihtiyacım var sn.reis28 (Dursun ustam); Kasası düzgün gözüküyor,sanırım icra sebebiyle uzun süre partka beklemiş aracın parçalarınıda parkta sökmüşler

6. S

Ynt: Dostlar suziki konusunda yardımınıza ihtiyacım var Sn selimsani; Teşekkürler Sn oguz1134; Evet fiyat farkı çok fazla teşekkürler

7. S

Bu gün Ankara'da 2002 model suziki sj ye baktım. Araç bir tamircide bekliyor. Tamirci aracın sahibi değil. Aracın üzerinda bazı parçaları yok. Parçaları ben alırsam 3000 tl olur dedi eğer siz alıp getiriseniz 750 tl işcilik alırım dedi. Öncelikle sizlerden öğrenmek istediğim 1. Aracın üzerinde...
  8. S

Üç Araç Hakkında görüşlerinize ihityaçım var

Ynt: Üç Araç Hakkında görüşlerinize ihityaçım var oğuz bey okudum teşekkürler
  9. S

Ynt: Üç Araç Hakkında görüşlerinize ihityaçım var teşekkürler

10. S

Üstadlar; Günlük kullanımda da kullanabileceğim fiyatı ugyun araç ararken aşağıda linklerini verdiğim üç aracı gördüm. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-1998-model-son-japon-samurai-51023243/detay/...

11. S

skoda 1202 Türkiye'de biryerlerde halen bu araçtan varmıdır?

Çocukluğumda bu aracın üç sıra koltuklusu vardı ailemde (taksi dolmuş). Resmi görünce eskilere götürdü beni. Halen bir yerlerde varmıdır diye düşündüm.
  12. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavan almayı planlayan arkadaşlar sitede karavan yapan ve satmayı düşünen abilerimiz var bunlardan zevkle takip ettiğim atilla dinçer abimizin karavanı bence aşağıdaki linki okuyup onunla görüşün yanlış hatırlamıyor isem...

13. S

Karavan Yenileme Çalışmaları

Ynt: Karavan Yenileme Çalışmaları Hayırlı olsun, kolay gelsin.
  14. S

Satılık Toyota Land Cruiser FJ40

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser FJ40 Gezenbilir sayesinde gıyabınızda tanıyorum, elbetteki tanışmak isterim.
  15. S

Satılık Toyota Land Cruiser FJ40

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser FJ40 Bu gün Gölbaşı toki yolunda uzaktan ters şeritte gidiyor gibi gözüken bir araç görmüştüm, yaklaştığımda dikkat ettim ki yolun dışında gidiyor :) asfalta basmak istemiyor herhalde diye düşünmüştüm, sanırım bu araçtı :) Bu arada güncellemiş olayım iyi satışlar.

16. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) karavanı olmayan birisi olarak bütün yapım aşamaları izledim. Kolay gelsin diyerek ilk mesajı ben atmış olayım.
  17. S

Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"...

Ynt: Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"... hoşgeldiniz
  18. S

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Alp kardeşim, müsaade ne demek abi demenizden mutlu olurum . Sizin gibi bilgili arkadaşlara saygı duymak bizim vazifemiz. Ada kardeşim, detayları bilmeden dışarıdan bakan bir gözle mesajları okuduğum için tepkinizi yanlış anlamış olmamı umarım anlarsınız. Benden özür...

19. S

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Saygıdeğer Ada kardeşim, Öncelikle aracınız çok güzel, güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Fakat bir arkadaşımız size; “aracınız güzelde başta diraksiyon amasörü yan sani bilginiz varmı bir kaç ay sonra setlerden atladınızda arac kafa salıcak...
  20. S

Niva ile yaptığına bakarmısınız, iş nivada mı sürücüde mi ?

Ynt: Niva ile yaptığına bakarmısınız, iş nivada mı sürücüde mi ? Evet dönüş tesadüf olmuş gibi fakat sonucunu bilmeden o arabaya binip o tepeye sürmek bile yürek işi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri