Arama sonuçlarınız

1. S

Çöl Kartalı'nın kültür ve sanat turları, gezileri ve resim sergileri

Ynt: Çöl Kartalı'nın Kültür Ve Sanat Turları, Gezileri Ve Resim Sergileri Elinize sağlık. Bu resimlerdeki balık figürünün özel bir anlamı var mı ?

2. S

Kiralık Çadır..!!!..acil Yardım

Ynt: Kiralık Çadır..!!!..acil Yardım Bilkentin içindeki real de 39 tl ye dört kişilik çadır görmüştüm. Kiralamaya değmeyecek bir rakam. Kışın kullanılmaz ama bu havada problem olacağını zannetmiyorum.
  3. S

Okumanızı Tavsiye Ederim

Ynt: Okumanızı Tavsiye Ederim Geçmiş olsun

4. S

Üyemiz Vural Daşdemir Sevgili Kızı Sıla Daşdemir'i Kaybetti..

Ynt: Üyemiz Vural Daşdemir Sevgili Kızı Sıla Daşdemir'i Kaybetti.. Allah Rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.
  5. S

Çöl Kartalı'nın kültür ve sanat turları, gezileri ve resim sergileri

Ynt: Çöl Kartalı'nın kültür ve sanat turları, gezileri ve resim sergileri Güzel resimler. Elinize sağlık. Neden bütün resimlerde boğa sembolü kullandınız merak ettim. Çok basit bir internet incelemesi ile boğa sembolünün aşağıdaki üç anlamını gördüm bunlardan birisimi yoksa boğa burcundan...

6. S

cok saglam makina

Ynt: cok saglam makina Sürücüyüde tebrik etmek lazım bu araç ancak bunları yapabilirmiş. Gerçi şuda olabilir acaba bunları yapabilmek için kaç araç parçaladılar.

7. S

Yeni Zorunlu Trafik Sigortası Hakkında

1991 yılından bu yana kendime ait aracım var (daha doğrusu eşimin üzerinde). 2012 model civic aracımızın ocak ayında sigorta yenilendi 278 tl idi (Anadolu sigorta ). Yıllardır araçlarımızı sigortalayan sigortacıya bu gün 1970 model anadol aracın sigortasını sordum 580 tl dedi (Gene Anadolu...
  8. S

Yeni Zorunlu Trafik Sigortası Hakkında

Konuyu öğrenmişsiniz fakat diğer arkadaşların işine yarar diye yazıyorum. Türkiye sigorta birliğinin sayfasının linki aşağıda sayfa içerisindeki linke tıkladığınızda exel dosyası olarak açılıyor. 2013 yılında her ilde ve her türlü araca uygulanacak sigorta bedelleri...
  9. S

Atiladi (Atilla Dinçer)'nin doğum günü

Ynt: Atiladi (Atilla Dinçer)'nin doğum günü Doğum günün kutulu olsun Atilla abi, nice mutulu ve sağlıklı senelere..

10. S

7.Cadde ( Bir Ankara Modifiyesi )

Ynt: 7.Cadde ( Bir Ankara Modifiyesi ) Anadol güzelmiş gerisi boş

11. S

Canım Karavanım

Ynt: Canım Karavanım Hayırlı olsun güle güle kullanın
  12. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi) Abi hayırlı olsun, Diğer araç bittikten sonra bir yanım boş kalmıştı. İlgi ile izlemeye devam edecegim.

13. S

Doğa Tarihi Müzesi

Ynt: Doğa Tarihi Müzesi Seyfettin Hocam, Müsadenizle aynı müzeden bir resimde ben ekleyeyim. Bir agacın kesiti. Kırmızı ile işaretli yer cumhuriyet dönemi. Tamamını düşünün nelere tanık olmuş. Birde bu müzeye giden arkadaşlar tam karşısında enerji kaynakları ile ilgili bir yer daha var orayı...
  14. S

Ankara; Kan Arama Anonsları

Ynt: Ankara; Kan Arama Anonsları 06.02.2013 tarihinde kan verdim mesajımı düzeltemedim buraya yazıyorum
  15. S

FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ?

Ynt: FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ? Sn Batuhan 06 Ben teşekkür ederim ne demek. Benden önce yazan arkadaşlar olmuş konuyu açtıktan sonra gördüm.

16. S

Ankara; Kan Arama Anonsları

Ynt: Ankara; Kan Arama Anonsları Adım İsmail Kan Grubum A rh (+) Telefon numara 5387245352 Bir Arkadaşımızın ihtiyacı oldugunda buraya mesaj bırakır ama bizler görmeye biliriz onun için ben baştan yazdım. Genelde kan veriyorum ama son günlerde vermedim. İhtiyacı olan arkadaşlar arayabilirler.
  17. S

FİAT marka arazi aracı dikkat ettiniz mi ?

Görüntüsü bir yerden tanıdık ama hatırlamadım.
  18. S

İlk Göz Ağrım; HYMER CAMP 51

Hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

19. S

Almanya'da Satılık Karavanlar

Ynt: Almanya'da Satılık Karavanlar Bir dönem kıbrısta görev yapan arkadaşlar üç yıl ikamet edince 10 yaşın üzerindeki araçları Türkiye'ye gümrüksüz sokabiliyorlardı. Hatta oradan dönen askerlerin çoğu bunu getirmişti. Böyle bir yol olabilirmi halen devam ediyormu bilmiyorum. Bir başka şekil bu...
  20. S

ÇADIR ISITMA

Ynt: ÇADIR ISITMA isterseniz bu bölümü bir inceleyin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91586.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri