Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben şimdi anlayamadım. anladıysam da yanlış anlamadım sanırım sizleri.
yine söylüyorum bu işin rolls royce olan dometic' in kompresörüyle. diğer buzdolaplarının kompresörlerinin aynı oldugunu mu iddia ediyorsunuz ? tam olarak bu mudur . eğer bunu iddia ediyorsanız.
iphone ana işlemcisi ile...
akıldışı olacak kadar iyi bir bir buzdolabı oldugu için rakamda böyle oluyor. eğer alabilimsem koynuma alır sarılır uyurum zaten :) :)
ki yine söylüyorum bizdeki fiyatı bu. yurtdısı sitelerinden gercek fiyatını gorebilirsiniz. yarı değerlerinde.
:) uzun bir cevap olacak . çünkü hayatta bildigim çok az şey var. ama bildiklerimi de takıntı seviyesinde araştıran bi yapım vardır ondan dolayı en azından temel konularda şu an iddaa ediyorum karavan için buzdolabı işini baya araştırdığım için türkiyedeki satıcıların %90 nından iyi...
süpermiş kardeş, özellikle fiyat cokkkk iyi olmus yalnız. her şekilde bomba fiyat performans olmuştur ,güle güle kullan. zaten 220de de calıstıgı için evde testte edebilirsin aslında. ben dayanamaz bakardım:)
hepinize çok teşekkürler astermle görüştüm keşke kullanananlardan bilgi alabilsek.
coollife yarın arayayım. bu alternatiflerin olması bile çok güzel.
almanyada buldugum ise dometic ti, ama getirmesi nasıl olur bunu kestiremiyorum.fiyat performans olarak en iyi o çünkü.
ama üstteki2 firmayıda...
ya maalesef almanya da avrupada 500 tl(onları parası ile 500 dolar veya yuro çünkü) ye satılan bir dolap burda 10.000 tl ye satılıyor.
vergi ve kur farkından dolayı 20 kat daha zor hayat bize.
üstteki satıcı üretmeye calısıyor bu süper birşey ama hatası surada (eskiden olsa gider direk bu...
bu dolaba dair hiçbir bilgi yok. fabrikasyon diyorsunuz ama daha tanıtımı bile ahmet aga usulu 100 amper aküyle 5 gün calıstı. alırsınız en düşük ısıya 15 derecede calısır ki amonyaklı buzdolapları bile o derecelere sogutuyor.
yıllık tüketim yok. - kaç dereceye kadar sogutuyor o bilgi yok...
sahibinden de filan satılıyor böyle ürünler ama hiçbir yorum bulamadım bunlar hakkında.
şu an almanyada kafama yatan buzdolabını buldum ama nasıl ordan gelir onu düşünüyorum simdi?
fikri olan varmı acaba ?
öyle bir model bulamadım sanırım denk olanı bu oluyor ? Mobicool Mobicool FR40 12/24/220Volt AC/DC 38 Litre Kompresörlü Oto Buzdolabı | Trendyol
parago ama bu ürüne göre 1500 tl daha ucuz
Ynt: Uyku Tulumu Seçimi
artık siparisi verdim internetten, bakalaım ne cıkacak bahtıma snugpak oldu tercihim. bi gelse gerisi kolayda bizim postada hala