Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri
Yunanistan , Arnavutluk , Hırvatistan , Slovenya güzergahı ile Venedik ' e ulaşmak mı yoksa Iguamenitsa' dan feribot ile Venedik ' e ulaşmak mı tercih edilmeli ?
Fatih bey iyi akşamlar,
daha önce yazmış olduğum rotada Iguamenitsa'dan Venedik'e (Sırbistan , Makedonya v.b. ülkekerdeki güvenlik problemlerini düşünerek) feribot ile geçiş düşünmüştüm.
Şimdi feribot ile geçeceğim bu yolu acaba...
Fatih bey uzun ve ayrıntılı cevabınız beni fazlasıyla memnun etti ,
ilerleyen günlerde daha fazla sorularım olacak sanırım şimdilik çok teşekkür ederim.
Sayın Fatih bey,
Bir süredir bir camper almak / yaptırmak düşüncelerim var bu yüzden bu sitede yazılanları takip ediyorum. Bu sene eşim ve ben iki kişi haziran ayında kendi arabamız ile (camper öncesi bir deneyim olur düşüncesi ile...
Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız
Bünyamin bey gezi rotanızın çok benzerini 2010 yaz başında ben de yapmayı düşünüyorum.Gezi notlarınızın tamamını okuduktan sonra izininiz olursa size soracağım pek çok soru olacak. (Ancak verdiğiniz blog linki çalışmıyor.)
Şimdilik iyi günler...