Arama sonuçlarınız

1. serhat2007

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Yunanistan , Arnavutluk , Hırvatistan , Slovenya güzergahı ile Venedik ' e ulaşmak mı yoksa Iguamenitsa' dan feribot ile Venedik ' e ulaşmak mı tercih edilmeli ?

2. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Fatih bey iyi akşamlar, daha önce yazmış olduğum rotada Iguamenitsa'dan Venedik'e (Sırbistan , Makedonya v.b. ülkekerdeki güvenlik problemlerini düşünerek) feribot ile geçiş düşünmüştüm. Şimdi feribot ile geçeceğim bu yolu acaba...
  3. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Fatih bey uzun ve ayrıntılı cevabınız beni fazlasıyla memnun etti , ilerleyen günlerde daha fazla sorularım olacak sanırım şimdilik çok teşekkür ederim.

4. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Sayın Fatih bey, Bir süredir bir camper almak / yaptırmak düşüncelerim var bu yüzden bu sitede yazılanları takip ediyorum. Bu sene eşim ve ben iki kişi haziran ayında kendi arabamız ile (camper öncesi bir deneyim olur düşüncesi ile...
  5. serhat2007

Avrupa Seyahati Anılarımız

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Bünyamin bey gezi rotanızın çok benzerini 2010 yaz başında ben de yapmayı düşünüyorum.Gezi notlarınızın tamamını okuduktan sonra izininiz olursa size soracağım pek çok soru olacak. (Ancak verdiğiniz blog linki çalışmıyor.) Şimdilik iyi günler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri