Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri
Sanırım yeşil pasaportunuz var , ben de öyle ama Yunan vizesi almak daha önce Yunanistan'a bir çıkış yaptıysanız zor olmuyor.Bana geçen sene çok girişli 1 yıllık vize vermişlerdi ki ben 1 ay istemiştim.
Haldun bey ,
İzmir'den (Çeşme) İtalya ' ya geçilebilir ancak , bu hatta çalışan gemiler çok bakımsız (Türk gemileri olduğu için sanırım "Marmara Lines") yolculuk -ben hiç denemedim ama-
biraz sıkıntılı olur sanıyorum.
Aynı tarih için Anek Lines 'ın sitesinden (Helenic Sprit , Anek Lines 'ın gemisidir) 2 yolcu 1 araç için aldığımızda 168 euro fiyat çıkıyor (yolcular 50 euro araç 68 Euro) ve moto ve IX gibi diğer seçenekler görülmüyor.
Ben de haziran ayı için İgoumenitsa Venedik arasında ANEK Lines dan online bilet almayı düşünüyorum.
Kendi binek arabam ile İsviçre ve İtalya' da 20 gün kadar Karavan sahibi olmadan önceki son provayı yapacağım.
Şu anda erken...
Şimdi Superfast 'ın sitesinde inceledim.
"All for the price of a deck and vehicle fare." ifadesi sanıyorum güverte bileti ile "camping on board" yapılabiliyor anlamına geliyor .
Melih bey , hangi tarih için araştırdınız.?
Örneğin , Superfast için kamping on board 1 nisan da başlıyor 31 ekim de bitiyor.
Ynt: Yurtdışından Gelen Nüvi 250w Türkiyeyi Bulamıyorum
Nejat bey,
Almayı düşündüğüm Navigasyon cihazımı özellikle yurt dışı seyahatlerimde kullanmak amacındayım.Cihazların multi medye özellikleri ile ilgilenmiyorum.
Araştırmalarım sonucunda Garmin 765t üzerine karar vermiştim,
ancak gerek...
Ynt: Garmin GPSV Yedekleme Programı?
ebay den garmin 765t almak istiyorum , fiyat olarak Türkiye'den daha ucuz. (kargo ile birlikte yaklaşık 500 TL. , Türkiye de ise 850 TL.)
Türkiye ' de satılan bu modellerde Türkiye ve Avrupa haritaları yüklü geliyor.Ancak yurtdışı olanlarda sanırım Türkiye...
Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı
Merhaba,
ebay dan garmin 765 gps almak fiyat olarak ucuz ama haritalar ve lisan da sorun yaşar mıyım ?
Haritaların yüklenmesi için ödenen ile aradaki fiyat farkı kapanır mı ?
Ynt: Yurtdışından Gelen Nüvi 250w Türkiyeyi Bulamıyorum
Merhaba,
ebay dan garmin gps almak fiyat olarak ucuz ama haritalar ve lisan da sorun yaşar mıyım ?
Haritaların yüklenmesi için ödenen ile aradaki fiyat farkı kapanır mı ?
Sanırım sorumu daha açmam gerekiyor.
Avrupada şehir içi yollarda motokaravan kullanmak , park etmek ,içersinde yatmak , şehir sokaklarında dolaşmak problem yaratıyor mu ?
Camper gibi bir araçla bu konular daha sorunsuz olur mu ?
Fatih bey ,
Avrupa yollarında karavan deneyimleriniz ve gözlemleriniz benim için çok önemli.
Ben motokaravan yada camper düşüncesindeyim.
Sizin çekme karavan kullandığınızı biliyorum.
Siz Avrupa yolları için motokaravan yada camper...
Fatih bey,
sorularımı o kadar ayrıntılı ve güzel cevaplıyorsunuz ki o konu üzerinde soracak soru kalmıyor.
Teşekkürler.