Arama sonuçlarınız

1. serhat2007

Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent)

Ynt: Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent) Darısı başımıza , güle güle kullanın.

2. serhat2007

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Sanırım yeşil pasaportunuz var , ben de öyle ama Yunan vizesi almak daha önce Yunanistan'a bir çıkış yaptıysanız zor olmuyor.Bana geçen sene çok girişli 1 yıllık vize vermişlerdi ki ben 1 ay istemiştim.
  3. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Haldun bey , İzmir'den (Çeşme) İtalya ' ya geçilebilir ancak , bu hatta çalışan gemiler çok bakımsız (Türk gemileri olduğu için sanırım "Marmara Lines") yolculuk -ben hiç denemedim ama- biraz sıkıntılı olur sanıyorum.

4. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Aynı tarih için Anek Lines 'ın sitesinden (Helenic Sprit , Anek Lines 'ın gemisidir) 2 yolcu 1 araç için aldığımızda 168 euro fiyat çıkıyor (yolcular 50 euro araç 68 Euro) ve moto ve IX gibi diğer seçenekler görülmüyor.
  5. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Ben de haziran ayı için İgoumenitsa Venedik arasında ANEK Lines dan online bilet almayı düşünüyorum. Kendi binek arabam ile İsviçre ve İtalya' da 20 gün kadar Karavan sahibi olmadan önceki son provayı yapacağım. Şu anda erken...

6. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Şimdi Superfast 'ın sitesinde inceledim. "All for the price of a deck and vehicle fare." ifadesi sanıyorum güverte bileti ile "camping on board" yapılabiliyor anlamına geliyor .

7. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri ( XII ) Bunlar gemilerin numarasıdır. Superfast XI yada Superfast V gibi
  8. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Melih bey , hangi tarih için araştırdınız.? Örneğin , Superfast için kamping on board 1 nisan da başlıyor 31 ekim de bitiyor.
  9. serhat2007

Yurtdışından Gelen Nüvi 250w Türkiyeyi Bulamıyorum

Ynt: Yurtdışından Gelen Nüvi 250w Türkiyeyi Bulamıyorum Nejat bey, Almayı düşündüğüm Navigasyon cihazımı özellikle yurt dışı seyahatlerimde kullanmak amacındayım.Cihazların multi medye özellikleri ile ilgilenmiyorum. Araştırmalarım sonucunda Garmin 765t üzerine karar vermiştim, ancak gerek...

10. serhat2007

Ynt: Yurtdışından Gelen Nüvi 250w Türkiyeyi Bulamıyorum Reha bey teşekkürler.

11. serhat2007

Garmin GPSV Yedekleme Programı?

Ynt: Garmin GPSV Yedekleme Programı? Reha bey ,teşekkür ederim.
  12. serhat2007

Ynt: Garmin GPSV Yedekleme Programı? ebay den garmin 765t almak istiyorum , fiyat olarak Türkiye'den daha ucuz. (kargo ile birlikte yaklaşık 500 TL. , Türkiye de ise 850 TL.) Türkiye ' de satılan bu modellerde Türkiye ve Avrupa haritaları yüklü geliyor.Ancak yurtdışı olanlarda sanırım Türkiye...

13. serhat2007

Sürmeli Kızkuşu

Ynt: Sürmeli Kızkuşu Ellerinize sağlık, teşekkürler.
  14. serhat2007

Ynt: Garmin GPSV Yedekleme Programı? .
  15. serhat2007

Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı Merhaba, ebay dan garmin 765 gps almak fiyat olarak ucuz ama haritalar ve lisan da sorun yaşar mıyım ? Haritaların yüklenmesi için ödenen ile aradaki fiyat farkı kapanır mı ?

16. serhat2007

Ynt: Yurtdışından Gelen Nüvi 250w Türkiyeyi Bulamıyorum Merhaba, ebay dan garmin gps almak fiyat olarak ucuz ama haritalar ve lisan da sorun yaşar mıyım ? Haritaların yüklenmesi için ödenen ile aradaki fiyat farkı kapanır mı ?
  17. serhat2007

Antelope Kanyonu Acaba Gerçek mi Dedirtiyor

Ynt: Antelope Kanyonu Acaba Gerçek mi Dedirtiyor muhteşem görüntüler , paylaşım için teşekkürler.
  18. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Sanırım sorumu daha açmam gerekiyor. Avrupada şehir içi yollarda motokaravan kullanmak , park etmek ,içersinde yatmak , şehir sokaklarında dolaşmak problem yaratıyor mu ? Camper gibi bir araçla bu konular daha sorunsuz olur mu ?

19. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Fatih bey , Avrupa yollarında karavan deneyimleriniz ve gözlemleriniz benim için çok önemli. Ben motokaravan yada camper düşüncesindeyim. Sizin çekme karavan kullandığınızı biliyorum. Siz Avrupa yolları için motokaravan yada camper...
  20. serhat2007

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Fatih bey, sorularımı o kadar ayrıntılı ve güzel cevaplıyorsunuz ki o konu üzerinde soracak soru kalmıyor. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri