Arama sonuçlarınız

1. serhat2007

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Bu arada özür dilerim, matkap v.s. konusunda açıklama yapmışsınız dikkatimden kaçmış.

2. serhat2007

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Atilla bey , kolay gelsin çalışmalarınızı imrenerek izliyorum. Size kullandığınız güneş panellerinin güçleri hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Paneller sayesinde 220 V almadan her türlü aleti çalıştırdığınızı yazmışsızınız, bu aletlere...
  3. serhat2007

Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre 3.GÜN Saat 14.00 de saatlerinde Ancona’ya vardık , daha önceden navigasyon cihazına kalacağımız otellerin ve gideceğimiz yerlerin adreslerini ya da koordinatlarını kaydetmiş olduğumdan ulaşmak istediğimiz yerlere çok kolay...

4. serhat2007

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre BURANO
  5. serhat2007

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre İTALYA’DA ALIŞ VERİŞ : İtalya’da genel olarak dükkanlarda pazarlık yapılmaz, fiyatlar birbirlerine yakındır, pek fazla kazık yerim aldatılırım düşüncesi içersinde olmayın.Ancak seyyar satıcılar , özellikle Afrika kökenli satıcılardan...

6. serhat2007

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre 2.GÜN : İTALYA İTALYADA TRAFİK : Yanınızda götüreceğiniz iyi bir navigasyon cihazı ile çok rahat edersiniz ,zaten aksini düşünmeyin bile derim.Özellikle şehir giriş ve çıkışlarında size çok zaman kazandırır ayrıca aracınızı park...

7. serhat2007

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre YOLA ÇIKIŞ : 1.GÜN : Sabırsızlıkla 4 ay boyunca beklediğimiz gün geldi ,İzmir/Urla’dan sabaha karşı 04.30 da eşimle birlikte yola çıktık , Çanakkale üzerinden yol alarak saat 13.00 sıralarında İpsala sınır kapısına ulaştık.Türk...
  8. serhat2007

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre Murat bey, sizin de belirttiğiniz gibi , gezi anılarımızı bir word dosyası olarak yazdık, yazmaya devam ediyoruz. Ama bitmesini bekleyemeden burada paylaşmak için sabırsız davrandım biliyorum. Bölüm bölüm yazmayı tercih etmemin bir sebebi...
  9. serhat2007

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre YOLA ÇIKMADAN ÖNCE YAPTIĞIMIZ HAZIRLIKLAR 1. Karavanı almadan önce ve bıraktıktan sonra da İtalya’da kendi aracımız ile 10 gün seyahat edip konaklayacağımız için İtalya’ da planladığımız rota üzerindeki otel rezervasyonlarını yaptık ve...

10. serhat2007

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre DAVOS ' DA BİR KAMPİNG...

11. serhat2007

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre KARAVANI ALDIĞIMIZ İLK GÜN..
  12. serhat2007

Merhaba , Ben ve eşim İzmir / Urla’da yaşıyoruz, 51 yaşındayım.Halen İzmir’de diş hekimi olarak çalışıyorum.Eşim ve ben birkaç kez otobüslü Avrupa turlarına katıldık ve bir süre sonra bu turlarlı biz kendimiz yapabilir miyiz ? diye düşündük. İnternette yaptığımız araştırmalar ve...

13. serhat2007

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Ercan bey, sizinle St.Galen yada daha başka bir yerde karşılaşabilmek için sabırsızlanıyorum. Selam ve sevgiler.
  14. serhat2007

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Merhabalar , şu anda Brescia da Novotel de kalıyoruz burada internet erişimi mümkün oluyor. Bu gün Vicenza , Verona ,Garda yı gezdik. Yarın programda Como ve Milano var. Otelde internet bağlantısı zayıf sıkı sık kopuyor. Şu ana kadar her şey yolunda , yola çıkmadan aldığı...
  15. serhat2007

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Merhaba , Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ,umarım sizlerde hayal ettiğiniz yolculukları en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz. Feribot 3 saat sonra Ancona limanına yanaşacak. Oradan Bologna , Padova yolu ile Venedik' e ulaşıp orada otelde 2 gece kalacağız. Feribot'a...

16. serhat2007

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Merhaba, şu an İgoumenitsa'dan Ancona'ya giden feribottayız.Bu mesajı gemideki internet bağlantısı ile yazıyorum.(Tabii ,paralı bağlantı 1 saati 6 euro) Buraya kadar hiçi bir sorun yaşamadan geldik.Türkiye sınırı ve Yunanistan sınırını geçişimiz arabamız ile toplam 20...
  17. serhat2007

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Ercan bey merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. Biz karavan'ı Floransa'dan 19.Haziran da alacağız. Planımız Genova yolu ile Torino üzerinden Aosta vadisi ,Mont Blanc tüneli ile Fransa'ya geçmek. Burada Annecy üzerinden Cenevre yolu ile İsviçre'ye giriş yapmak. Henüz tam...
  18. serhat2007

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Haşmet bey, aracımı karavanı kiraladığım şirketin kapalı otoparkına ücretsiz olarak bırakacağım ,umarım güvenlikle ilgili bir sorun yaşamam. Ayrıca aracımın kaskosuna yurt dışı teminatı da ilave ettirdim. Kapsamlı bir şekilde yurt dışı seyahat ve sağlık sigortası...

19. serhat2007

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Ercan bey merhaba, ben ve eşim 19 haziran da İtalya'dan kiraladığımız karavan ile 20 günlük İsviçre ve 10 günlük İtalya turu planladık. Bu benim karavan ile ilk deneyimim olacak. Turumun özellikle İsviçre bölümü üzerinde günlerdir teorik olarak bilgi...
  20. serhat2007

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba, Bir seneden fazla bir süredir üye olmama rağmen bu tanışma bölümünü hep ihmal etmiştim. Öncelikle bu ihmalim için herkesten özür dilerim. Ben 1959 doğumluyum İzmir ' de diş hekimi olarak çalışıyorum.Eşim ve benim işimizden, kendimize daha fazla zaman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri