Arama sonuçlarınız

1. serhat2007

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Geiranger ve bakmaya doyamadığımız manzarası....

2. serhat2007

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Teşekkürler Tunay bey ,umarım bu yöntem ile -benim gibi yüksek fiyatlar nedeniyle kasko yaptıramayan- pek çok karavancıya da yardımcı olacağız.

3. serhat2007

Çok memnun olurum Tunay bey.
  4. serhat2007

Ayşe hanım ile görüştüm , ruhsat bilgileri verildiğinde araştıracağını söyledi.Sanırım mümkün olacak,çünkü Anadolu Sigorta acentesi olan kendi sigortacım ile de görüştüm , Tunay beyin poliçesi ona da örnek oldu ve araştıracağını söyledi , benden karavanın iç ve dış donanımını içeren detaylı...

5. serhat2007

Teşekkürler , şimdi Ayşe hanımı arıyorum..

6. serhat2007

Teşekkürler . Poliçenizde araç sınıfı olarak "kamyonet" yazıyor, sanırım sizin araç ruhsatında da bu şekilde. Kasko bedeli bu yüzden makul bir rakam çıkmış. Bizim karavanın ruhsatında "özel amaçlı taşıt" yazdığı için (yani ambulans ve itfaiye aracı sınıfı ..:() sigorta şirketleri ya -bize...
  7. serhat2007

Flam , kendini Viking sanan ufaklık... (!)
  8. serhat2007

Norveç'te sık sık göreceğiniz eski kiliseler , bunlara "Stavkirke" deniliyor, yani ahşap kilise. Bu , Bergen yakınlarındaki ...

9. serhat2007

Merhaba , kasko için yüksek bedeller isteniyor.Sizin sigorta şirketi hangisi ve fiyatı nedir ? Teşekkürler.

10. serhat2007

Karavanlarda Güvenlİk

KAYAR KAPI VE ARKA KAPIYA İLAVE KİLİT UYGULAMASI : Benim bu amaçla yaptığım herhengi bir uygulama yok ancak faydalı olacağını düşünüyorum.Bu amaçla yapılmış THULE markalı özel bir kilit var ancak bir hayli yüksek fiyatlı. (Ebay ve Amazon’da 70 Pound) Bu konudaki yaratıcı uygulamaları olan...
  11. serhat2007

Bir akaryakıt istasyonu..Dizel fiyatına dikkat 14.50 NOK (1.5 Euro = 7 TL.) Farklı istasyonlarda 12 NOK a kadar düşük fiyatlar da gördük, yakıt alırken dikkatli olmalı. (1 litre 2.5 NOK fark yaklaşık 1.2 TL. yapıyor, bir depoda yaklaşık 120 TL. eder. )
  12. serhat2007

Flam treni , Flam-Myrdal-Flam güzergahında yaklaşık iki saatlik bir yolculuk , bedeli 390 NOK (40 Euro),genellikle cruise turlarıyla gelen Japon turistler rağbet ediyor. Biz binmedik ama video görüntülerinden anladığımız kadarıyla karavan ile yol boyunca gördüklerimizden daha fazla bir şey yok.

13. serhat2007

Jostedalsbreen , Jostedal buzulu 30 yıl önceki fotoğraflarını görünce yıllar içerisinde ne kadar erimiş olduğunu hayretle gördük..
  14. serhat2007

Karavanlarda Güvenlİk

Arama motorunda "Key lock box" şeklinde aratırsanız pek çok alternatif bulabilirsiniz.
  15. serhat2007

“Karavanda Güvenlik” konulu başlığımızda yaşadığımız deneyimleri ve uyguladığımız yöntemleri paylaştık, bu konuda elimizden geldiğince okuyanlara bilgi aktarmak istedik, hepimizin de bildiği gibi “bilgi paylaştıkça çoğalır”.

16. serhat2007

Teşekkürler Bülent bey , biz de size sağlıklı ve mutlu emeklilikler dileriz.Norveç de karavancılık çok kolay ve keyifli bu hedefinizden vazgeçmeyin ve ertelemeyin.Dönüşünüzde paylaşırsanız biz de sizin anılarınızla tazeleniriz.
  17. serhat2007

Steinsdalsfossen ..(Bergen-Flam arası) Norveç de sonu "fossen" ile biten her yer bir şelaledir. Şelaleden aşağı doğru çekilen bir fotoğraf aşağıdaki park yerinde karavanlar.Burada geceledik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri