Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayin özgün merhaba , alacaginiz karavan bir ihtimal başoğlu alchera. Ya da ikinci el baska bir karavan. Birinci nokta ruhsatı var mı? Ikinci nokta muayene var mı, suresi geçmiş mi , muayenede takılmasına sebep bir kusuru var mı? Üç, aracinizla bir deneme cekimi yaptınız mı yani arkaya takip...
alper bey verdiniz mi siparişi ?
ben de sizin için aliexpress eski siparişlerimi kontrol ettim , şu satıcıdan almıştım , sorunsuz diye link koyacaktım ama siz esas amaca hizmet edeni bulmuşsunuz :smiley:
onur bey merhaba.
şu ana kadar karavanla kamp yapmadım ancak siteyi çok okudum.
siz de okumuşsunuzdur ama bir daha bakın , çeşitli gezi yazılarında ve teknik konu başlıklarında hangi tank ne kadar yetiyor , ısınma nasıl çözülüyor , buzdolabı güneş enerjisi ilişkisi , şarj etme , yaşam aküsü ...
Herkese merhaba, bu sabah maalesef gazetede üzücü bir haberle karşılaştım , sevindirici tarafı can kaybı olmaması. Antalya'da park halindeki bir karavanın ve yanında duran bir kişiyi 15 metre havalandırıp öteye fırlatan hortum...
Karavancı arkadaşımızın bacağı kırılmış , kendisine geçmiş olsun...
Hüseyin bey emekleriniz için çok teşekkür ediyorum , görüşleriniz ve tecrübeniz her zaman foruma çok değerli katkılarda bulunuyor.
Bir tek noktayı düzeltmeden edemeyeceğim , Özel Teşebbüs Vergisi değil de Özel Tüketim Vergisi diyelim doğrusuna.
Tekrar teşekkürler.
Komşumuz 3 tane bekar erkek olsa "3 bay komsu " mu diyoruz ?
Neden şu "Bağyan" tabirinden vazgecemedik ? Neden 3 kadın olmuyor ?
Insan olsun da isterse eşcinsel olsun derim ben...
BE ehliyette kurslar cimrilik yapıyorlar tek dert römorklarının olmaması değil...
KOCAELİ'de BE veren kurs yok , hepsi anlaşmış gibi (gibisi fazla bence) , B yi C ye yükseltiriz sonra da CE ye geçersiniz diyorlar... Toplamda 5.000 TL maliyet çıkartıyorlar.
Forumumuz sayesinde Pendik'te bir...
Sigorta kasko muayene ve vergiden çekme belgesi ile sıyrılmak tabii ki mümkün.
en azından o maliyet düşürür :smirk: ama sonradan yeni ruhsat , yeni plaka ve trafiğe çıkış için muayene yaptırılıp ücreti ödenecek tabii.
öncelikle karavanınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
sizin adınıza çok mutlu oldum çünkü benim geçen sene 2 aylık araştırmam sonucu karar verdiğim hatta gidip siparişini oluşturduğum karavanı seçmişsiniz siz de. aynı opsiyonları satın almışsınız , adrianın bir videosu vardı , en arkada...
Evet faizler bu şekilde devam etmeyecektir fakat şu da var ; ben direk 120.000 tl nin bileşik olmayan faizini hesapladım her sene için kabaca. Düşünün ki
1.sene sonunda 120.000 + 34.000 = 154.000 TL olacak.
2.sene sonunda 154.000 + 40.000 = 194.000 TL
3.sene sonunda 194.000 + 51.000 = 245.000 TL...