Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 Yaz tatilimiz geçen yıllara göre geç başladı. Ben köyümden döndükten sonra, hanım gidelim mi Ayhan diyince ve şartlarımız gitmeye uygun olunca hazırlığımızı bir öğleden sonra yapıp ertesi gün çıktık yola. Aklımızdaki plan gideceğimiz yer olarak Rize sahil ve Çamlıhemşin'den gidilen Ayder...
Mal Gölü ve Yedigöller arasında yürüyebilirsiniz. Sayısal bilgim yok rota hakkında. Bülent Erkan "Dağları Oğlu" facebook ta aratırsanız en doğru bilgiyi ondan alabilirsiniz.
Yeme ve içme insan için nasıl bir fizyolojik ihtiyaçsa, tuvalet ve kısmen duş yapmak da fizyolojik ihtiyaç. İnsanın bu ihtiyacını gidermek için -özellikle araçla yapılan faaliyetlerde (kamp, piknik, deniz sonrası...)- yapılan güzel bir ürün Quechua Cabin Seconds 2 SECONDS KAMP DUŞ KABİNİ...
Babam TCDDY işçi emeklisi ve 30 yıldır Erzincan merkezde ikamet ediyor anne babam. Artvin Yusufeli Morkaya Köyü'nden aslımız. Emekli olunca dönüp köyüne yerleşmeyi düşünürdü babam. Ev alıp düzen kurunca ve (görece) rahat şehir hayatına alışınca bu düşüncesinden vazgeçti. Ara ara yaz tatillerinde...
Ailece (ben, hanım, oğllarımız Yusuf ve Yahya) evin dışında zaman geçirmek için Atatürk Üniversitesi merkez kampüsüne gittik. Hanım temiz hava ve yürüyüşü ben ağaç dibinde dinlenmeyi Yusuf'ta bisiklet sürmeyi sevdiğimiz için en uygun mekanlardan üniversite kampüsü. Videolarda izleyip kendim de...
Teşekkürler değerli fikirleriniz ve desteğiniz için... Yemek yapmak bilgi birikimi ve özen istiyor. Ben hızlı olsun, güzel olmasa da olur diyorum yemeden önce. Yedikten sonra da keşke... lerim oluyor. İnşallah kendimi geliştirebilirim bu alanda :) (aynı tas aynı hamam devam edermişim gibi de...
Hanım Erzurumlu olduğu için akraba çevresi geniş. Akrabalarından birinin düğünü olacağı için cuma gününden hanımı ve çocukları hanımın annesinin evine bıraktım. Kendim de yabancı yuoutube kanallarında sık rastladığım "hamakla geceleme"yi deneyimlemek için plan yaptım. Cuma gecesinden elektronik...
Teşekkür ederim. Çift katmanlı olmadığı için paket boyutu fena değil. Çadır taşımaktansa bunu tercih ederim. Yağmurlu havada sıkıntı çıkarmasa (denemedim) bomba gibi...
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Decathlon internet sitesinde ne var ne yok diye gezinirken, görüp beğenip aldım. Siparişimden bir kaç gün sonra ellerinde kalmadığını yurtdışından da stoklara ne zaman gireceğini bilmediklerini bildiren bir telefon aldım Decathlon'dan. Favorilerime eklediğim için, 4 gün sonra stoklara girdiğini...