Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim Erkan Bey Hemşerim :)
size de güzel geziler dilerim.
4x4 bir araç evet daha engelsiz olur.
ben karavanımı bir otomobilin gidebileceği (köy yayla yolu vb.) heryere götürüyorum.
cahil cesareti var sanırım bende..
4x4 bir karavan da hiç fena olmaz:)
memleketinizin kıymetini bilin...
30 temmuz 2016 günü günübirlik olarak kastamonu-tosya dipsiz göle gittik..
Google Haritalar
ertesi gün ise kastamonu ılgaz'da kırkpınar gölüne gittik. yazın sıcağında serin bir gün. karavanla gidilip (üşümemek için sadece yazın sıcak zamanlarında gitmek lazım) bir-iki gün kalınabilecek bir...
Şelalede ıslandıktan sonra, önceden haritada yerini işaretlediğim ve fazla kalabalık olmayacağını düşündüğüm Alacasu Cennet Koyu'na yöneldik.
Hakikaten de fazla kalabalık değilmiş. bayram tatilinin de etkisiyle koy hınca hınç olmaya ramak kala haldeydi :)
Google Haritalar
kalabalıktan...
Göller Yöresi haritada çok güzel görünüyor. İleride 9 günlük bir zaman dilimini bu yöreye ayırıp gezmek istiyorum.
Beyşehir'den rotayı Antalya'ya çeviriyoruz. Güzel manzaralar eşliğinde sorunsuz bir yolculuk.
37°33'58.0"N 30°51'48.8"E
Google Haritalar
Antalya girişte Düden Şelalesi...
Manzaraya karşı güzel bir kahvaltı sonrası Eğirdir'de alışveriş ve gölün içine doğru uzanmış yarımadada kısa bir gezi...
Bu yarımada karavanla konaklamak için oldukça müsait. Zaten bir karavan da vardı burada. Gölde yüzmek için küçük bir plaj bile yapmış belediye. Eğirdir Belediyesi...
Uzun soluklu bir gezi yapmanın zamanı gelmişti. Ramazan bayramını Antalya'da geçirmeye karar verdik. Harita' da bir iki yer işaretlemiştim ancak genelde herşey yolda şekilleniyordu. Karavanın biraz da güzelliği buydu. Katı planları sevmiyorduk. 3 Temmuz günü yola koyulmuşuz...
39°11'02.6"N...
18 haziran 2016 günü ikinci bir deneme için plan yaptık. Ankara Güdül de bulunan Sorgun Göletine gidip tek gece Karavanda konaklayıp ertesi gün geri dönecektik. Yolculuğun son kısımları uzun çıkışlardan ve inişlerden oluşuyordu. Sağ salim vardığımızda birçok çadır olduğunu gördük. Bu bizi...
5 haziran 2016 günü hanımın ısrarlarına dayanamayıp ilk kez karavanımızla yola çıktık. Planımız günü birlik olarak cumhuriyetin ilk barajı olan ve eve çok yakın olan çubuk 1 barajına gidip piknik yapmaktı. Ama evdeki plan çarşıya uymadı. Baraj piknik alanında bakım çalışması olduğu için kapıdan...
Herkese Merhaba.
Geçen yıl aldığımız çekme karavanımızla (adı uyurgezer) 2016 yılı boyunca yaptığımız gezileri bu başlıkta toplamayı düşündüm. fotoğrafın bol anlatımın az olduğu bir başlık olacak. yine de fotoğraflara dair kısa açıklamalara hafızamın izin verdiği miktarda yer vereceğim...
Cumartesi öğleden sonra çıktık yola. İftara yakın vardık göl e. Bizim ilk gece konaklamalı kampımız oldu. Sahura kadar ateş başında vakit geçirdik..sahurdan sonra da uyuduk..
Çocukların ve hanımın çok hoşuna gitti. Tek gece konaklamak az geldi açıkçası. ramazan bayramı veya sonrası birkaç günlük...
Hocam tebrik ederim güzel kamp olmuş.
Biz de karavanımızı denemek amacıyla karagöle gitmiştik hafta sonu. Ancak kapalı olduğu için o civarda manzaralı bir yerde akşama kadar kaldık..geceleyemedik..
iftar sahur programı yaparsanız haberimiz olsun. Biz de katılmak isteriz..tabii sizce sakıncası...