Arama sonuçlarınız

1. tekelimustafa

Uyurgezer (çekme Karavan) Ile 2016 Yılı Özeti

Teşekkür ederim Erkan Bey Hemşerim :) size de güzel geziler dilerim. 4x4 bir araç evet daha engelsiz olur. ben karavanımı bir otomobilin gidebileceği (köy yayla yolu vb.) heryere götürüyorum. cahil cesareti var sanırım bende.. 4x4 bir karavan da hiç fena olmaz:) memleketinizin kıymetini bilin...

2. tekelimustafa

30 temmuz 2016 günü günübirlik olarak kastamonu-tosya dipsiz göle gittik.. Google Haritalar ertesi gün ise kastamonu ılgaz'da kırkpınar gölüne gittik. yazın sıcağında serin bir gün. karavanla gidilip (üşümemek için sadece yazın sıcak zamanlarında gitmek lazım) bir-iki gün kalınabilecek bir...
  3. tekelimustafa

Şelalede ıslandıktan sonra, önceden haritada yerini işaretlediğim ve fazla kalabalık olmayacağını düşündüğüm Alacasu Cennet Koyu'na yöneldik. Hakikaten de fazla kalabalık değilmiş. bayram tatilinin de etkisiyle koy hınca hınç olmaya ramak kala haldeydi :) Google Haritalar kalabalıktan...

4. tekelimustafa

Göller Yöresi haritada çok güzel görünüyor. İleride 9 günlük bir zaman dilimini bu yöreye ayırıp gezmek istiyorum. Beyşehir'den rotayı Antalya'ya çeviriyoruz. Güzel manzaralar eşliğinde sorunsuz bir yolculuk. 37°33'58.0"N 30°51'48.8"E Google Haritalar Antalya girişte Düden Şelalesi...
  5. tekelimustafa

Manzaraya karşı güzel bir kahvaltı sonrası Eğirdir'de alışveriş ve gölün içine doğru uzanmış yarımadada kısa bir gezi... Bu yarımada karavanla konaklamak için oldukça müsait. Zaten bir karavan da vardı burada. Gölde yüzmek için küçük bir plaj bile yapmış belediye. Eğirdir Belediyesi...

6. tekelimustafa

Çok güzel bir sabaha uyandık. Manzara harika. Karavanda en çok bunu sevdik galiba...

7. tekelimustafa

Çok güzel bir sabaha uyandık. Manzara harika. Karavanda en çok bunu sevdik galiba...
  8. tekelimustafa

Uzun soluklu bir gezi yapmanın zamanı gelmişti. Ramazan bayramını Antalya'da geçirmeye karar verdik. Harita' da bir iki yer işaretlemiştim ancak genelde herşey yolda şekilleniyordu. Karavanın biraz da güzelliği buydu. Katı planları sevmiyorduk. 3 Temmuz günü yola koyulmuşuz... 39°11'02.6"N...
  9. tekelimustafa

18 haziran 2016 günü ikinci bir deneme için plan yaptık. Ankara Güdül de bulunan Sorgun Göletine gidip tek gece Karavanda konaklayıp ertesi gün geri dönecektik. Yolculuğun son kısımları uzun çıkışlardan ve inişlerden oluşuyordu. Sağ salim vardığımızda birçok çadır olduğunu gördük. Bu bizi...

10. tekelimustafa

5 haziran 2016 günü hanımın ısrarlarına dayanamayıp ilk kez karavanımızla yola çıktık. Planımız günü birlik olarak cumhuriyetin ilk barajı olan ve eve çok yakın olan çubuk 1 barajına gidip piknik yapmaktı. Ama evdeki plan çarşıya uymadı. Baraj piknik alanında bakım çalışması olduğu için kapıdan...

11. tekelimustafa

Herkese Merhaba. Geçen yıl aldığımız çekme karavanımızla (adı uyurgezer) 2016 yılı boyunca yaptığımız gezileri bu başlıkta toplamayı düşündüm. fotoğrafın bol anlatımın az olduğu bir başlık olacak. yine de fotoğraflara dair kısa açıklamalara hafızamın izin verdiği miktarda yer vereceğim...
  12. tekelimustafa

Aile Ile Ilk Kampımız (çamkorundan Sorgun Tabiat Parkına)

Evet bahsettiğiniz yer.. Çok teşekkür ederim.. Birgün bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle... LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. tekelimustafa

İftardan sonra telefon şarjı bitti. Fazla fotoğraf çekemedim.
  14. tekelimustafa

Cumartesi öğleden sonra çıktık yola. İftara yakın vardık göl e. Bizim ilk gece konaklamalı kampımız oldu. Sahura kadar ateş başında vakit geçirdik..sahurdan sonra da uyuduk.. Çocukların ve hanımın çok hoşuna gitti. Tek gece konaklamak az geldi açıkçası. ramazan bayramı veya sonrası birkaç günlük...
  15. tekelimustafa

Biz de yarın sorgun göleti düşünüyoruz. iftar- sahur şeklinde..

16. tekelimustafa

sorgun göleti civarında (güdül ve çamlıdere) bu hafta sonu hava durumu fena görünmüyor
  17. tekelimustafa

mini bir ankara buluşması fena olmaz hani..
  18. tekelimustafa

Hocam tebrik ederim güzel kamp olmuş. Biz de karavanımızı denemek amacıyla karagöle gitmiştik hafta sonu. Ancak kapalı olduğu için o civarda manzaralı bir yerde akşama kadar kaldık..geceleyemedik.. iftar sahur programı yaparsanız haberimiz olsun. Biz de katılmak isteriz..tabii sizce sakıncası...

19. tekelimustafa

Ankara Da Çeki Demiri Tedarik Ve Montaj Tavsiyesi

geç oldu ama Anasayfa
  20. tekelimustafa

Karavan için Yerli Üretim Tente

Çok teşekkür ederim hocam. Bu çok iyi oldu. Ben de bendeki raya uygun ip diktireyim o zaman.. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR