Arama sonuçlarınız

1. tekelimustafa

3 Sistem Buzdolapları

amonyaklı soğutma düzeneği ihtiyaç duyan olabilir Amonyaklı Mini Bar Buzdolabı Soğutucusu beko da amonyaklı üretmiş demek ki alıp lpg dönüşümü yapılsa güzel olabilir. BEKO MİNİ BAR BUZDOLABI - ikinci el Beko Buzdolabı ve Beyaz Eşya İlanları sahibinden.com'da - 537757572

2. tekelimustafa

Karavanda Duş Ve Tuvalet Için Ayrı Kabinler

duşu ve tuvaleti ayrı olan ingiliz karavanları var. oldukça geniş ve ferah oluyorlar. bazen ilanlarına rastlıyorum. bunlar genelde 4 metreden uzun oluyorlar ve iki kişilik oluyorlar. mutfak yan duvarda duş ve tuvalet ise arka tarafı iki ayrı oda olacak şekilde tamamen kaplıyor. 4 kişiliğini...

3. tekelimustafa

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

hayırlı uğurlu olsun. güzel gezileriniz olsun inşallah. çekirdek aile için biraz büyük bir karavan ancak misafir de alacaksınız sanırım :) karavanın fotoğraflarını bekliyoruz. aracınızın çekiş kabiliyeti konusunda bilenler yorum yapacaktır. forumda kullanan vardı. bir arama yapın forumda...
  4. tekelimustafa

Ortiz 5.25 Classic Bana Uyar Mı?

Avivaların alt segment olduğunu biliyordum ama çok kalitesiz ise iş değişir tabi. Boyut konusunda haklısınız. Ne kadar küçük o kadar iyi. Çocuk yatağı ile oturma alanı ayrı olsun diye düşünmüştüm. Kalite konusunu bi araştırmalı.. Fiyatlara gelince sürekli bir artış trendinde. Anlamadım gitti...

5. tekelimustafa

Henüz almadım. Elimdekini çıkarıp düzgün bi araç bulmam lazım. Forumda kullananlar genel olarak memnunlar. Towcar gibi sitelerden çekiş kabiliyetine bakabilirsiniz. 4x4 ile 4x2 si arasında römork çekme kabiliyeti bayağı farklı galiba. Aklınızda bulunsun. SM-C9000 cihazımdan Tapatalk...

6. tekelimustafa

Teşekkür ederim. 402 ph ye baktım şimdi. Oldukça güzel. 15820 euro almanya fiyatı sanırım. Bütçe tabi aşıyor şu an bizi. O rakamlara çıkabilirsem 472 pk ya bakardım sanırım. Yine tam boy buzdolabı var.. Aydos karavan bir ara bazı modellerde yarısı peşin yarısı taksit gibi bi kampanya yapmıştı...
  7. tekelimustafa

Merhaba; ben eski olsun avrupa olsun düşüncesinde olan bir çekme karavancıyım. şu an karavanım yok. ama tabi hayallerimde hep yeni bir avrupa çekme karavan var. yalnız bu döviz kuru aldı başını gitti. almayı düşündüğüm karavanların her nedense euro bazında da fiyatları artıyor. birkaç gündür...
  8. tekelimustafa

İthal Çekme Karavan Önerisi !

bir ara benim de ilgimi çekmişti knaus. tako römork getiriyor (kırşehir'de) ellerinde size gösterebilecekleri bir karavan hiç olmuyor. teşhir ürünleri yok yani. katalog üzerinden seçmeniz lazım. ama çok beğeneceğinizin garantisini veriyorlar :) getirtip de beğenmeyen hiç olmamış. en azından bir...

9. tekelimustafa

Uyurgezer (çekme Karavan) Ile 2016 Yılı Özeti

Yurtdışı tecrübem olmadı hiç. Yurtiçinde ise ne çeviren ne soran oldu. Forumda genelde polislerin çeki demirini sorduklarını söylüyorlar. Bana onu soran da olmadı. Yurtdışı için forumun ilgili kısımları kurcalamak faydalı olacaktır ancak yurtdışına çıkanlar da genelde motokaravan tercih...

10. tekelimustafa

Yurtdışı tecrübem olmadı hiç. Yurtiçinde ise ne çeviren ne soran oldu. Forumda genelde polislerin çeki demirini sorduklarını söylüyorlar. Bana onu soran da olmadı. Yurtdışı için forumun ilgili kısımları kurcalamak faydalı olacaktır ancak yurtdışına çıkanlar da genelde motokaravan tercih...
  11. tekelimustafa

Çok gecikmiş cevap için özür dileyerek... Ben kamp dışı konaklamadan yanayım. Kamp dışı konaklamada neredeyse hiç sıkıntı çekmedim. Ama tabi konaklayacağım yeri kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum. Sadece bir kere zabıta biraz ileri çekmemi istemişti. Sebebi ise belediye...

12. tekelimustafa

Çok teşekkür ederim. Sizin gibi üstadların beğenisini kazanmak şereftir. İki çocukla birlikte kullanılabilecek yeni bir karavan almayı çok istiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. Saygılarımla... SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. tekelimustafa

Çok geç cevap yazdığım için özür dillerim. Biraz yoğun bir dönemdeyim ve karavanım olmadığı için foruma pek girmiyorum. (Karavansızlığımı hatırlamak üzüyor çünkü beni) Özelden mesajınızı göremedim. Tekrar atabilirseniz dönüş yaparım size. Saygılar.. SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  14. tekelimustafa

teşekkür ederim. karavanımı, başka bir karavan almak için sattım. ancak almayı düşündüğüm karavan da o arada satıldı. resmen boşa düştüm. bakalım yeni bir karavan almak hevesindeyim. şu an için otomobilimi bir kamp aracı gibi kullanma düşüncesindeyim. en azından yeni bir karavan alıncaya kadar...

15. tekelimustafa

Karavan Ve Özgürlük

karavan amaç mı araç mı sorusu benim de aklıma geldi çoğu kez... geçen gün karavanımı sattım.. boşlukta hissettim kendimi biraz. ama sonra düşündüm.. amacım karavan sahibi olmak mı yoksa gezmek mi diye.. sahip olduğum otomobil biraz genişçe.. ve ben de bu aracı kamp aracı gibi kullanmaya karar...
  16. tekelimustafa

Grand Voyager In Ön Tarafını Yükseltmek Istiyorum

Merhaba; 1998 model chrysler grand voyager 3.8 le awd aracım var. bir çekme karavanım vardı sattım. yenisini alana kadar aracımın arka koltuklarını sökerek kamp aracı gibi kullanmak istiyorum. eğer mümkünse ve bana pahalıya mal olmayacaksa aracımın ön tarafını birazcık yükselterek gezilerimin...
  17. tekelimustafa

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

SATILIK ÇEKME KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 415188784 yukarıdaki linkteki karavana DİKKAT. dolandırıcı olabilir. ne sattığının farkında değil. birkaç ayrıntı soru sordum. teknik ayrıntıları bilmiyor. buzdolabı kaç sistem dedim mesela :) boileri, sobayı falan...

18. tekelimustafa

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

merhaba; konuyu geç gördüm biraz.. naçizane tavsiyem chrysler grand voyager ben şu an 1998 model olanı kullanıyorum. aslında çekme karavanım var ama bazen aracımın arka koltuklarını söküp (sökmesi çok kolay sökülebilsin diye yapılmış) kamp aracına dönüştürmeyi düşünüyorum. araç otomobil...
  19. tekelimustafa

Karavanciliğa Ilk Adim Ve Kafamda Ki Soru Işaretleri

yazdığınız fiyatlar bana biraz yüksek geldi. ben de sizin yerinizde olsam adria veya knaus a yönelirdim. knaus 400lk yı görmedim ancak adria 370 i yakından inceledim. adria 370 bana oldukça yeterli geldi (2 çocukla bile). hatta adria 522 up hayalleri kurarken 370 de gayet yeterliymiş diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri