Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel ve pratik olmuş.
ben de çekme karavanıma benzer birşey düşünüyorum.
decathlona gölgelik için bi uğrayım bakalım.
tenteyi raya nasıl bağladınız. perde düğmesi veya benzeri ne kullandınız acaba?
şunun için soruyorum:
karavanımda tüm kenarları dolaşan bir ray var. ancak bu raya ev tipi...
Fotoğraf gaz valfinin üstten görünüşü.
A noktası karttan gelen eksi kutup.( siyah kablo). B noktası da karttan gelen artı kutup. ( kırmızı kablo) Bu ikisi arasında da okla gösterdiğim yerde ince bir kablo var. Kısa devre dediğim şey bu.
Avometre de kısa devrenin varlığını doğruluyor. Şu durumda...
Nihayet vakit bulabildim..
Biraz önce aşağıdaki fotoğrafta valfe giden siyah ve kirmizi bağlantıyı karttan ayırdım. Diğer fotoğraf ise valfin üstten fotoğrafı. Kablo girişleri görünüyor.
Karttan ayırdığım noktadan siyah ve kırmızı kabloyu avometreye bağlayarak ohm değeri ölçtüm. 21 civarı bir...
çok acemi bir karavancı olarak (daha seyahate bile çıkmadım karavanımla) forumdan öğrendiğim kadarı ile biraz bişeyler yazayım. siz, ustaların cevaplarını beklerken yazdıklarım ön bilgi niteliğinde olur..
1. Bildiğim kadarıyla üretici firmanın size tip onay belgesi ve fatura vermesi gerekiyor...
Bahsettiğiniz belirtileri göremedim. Kartı bir elektronik tamirciye götürcem. Bir de araçlar bölümünde benim karavanin konusu var. Oradaki tavsiyeleri de yapıcam. Duruma göre hareket edilen bakalım.. Teşekkürler..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sistemin düğmesi açıldığında elektromıknatıstan herhangi bir tık sesi veya benzer bir ses gelmiyor.
dediğiniz gibi içeride takılma olmuş olabilir. bunların içi de açılmaz sanırım. yani açılsa bile toplanamaz heralde.
çekiçle hafifçe vurma işini ve diğer söylediklerinizi de deneyerek yapıcam...
Ben de açıkçası en çok elektronik kısmından korkuyordum. Rahatladım biraz.. Ankara Konya Sokak ta elektronikçiler var. Fırsat bulunca oraya götüreceğim kartı..
Su seviye kontrolü için bişey göremedim kazanın içinde. Ama dediğiniz gibi olması lazım. İnternet 'teki videolarda da dolu şekilde test edilmesi lazım falan diyorlar.. Tekrar araştırıp kazana bi bakmak lazım.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir de mat siyah sprey boya aldım.
beyaz bir bidonu siyaha boyamayı ve güneş ışığından faydalanarak bidondaki suyu az da olsa ısıtmayı düşünüyorum.
ısınan suyu harici duş olarak kullanabilirim.
elektrik bağlantısını yapar ama su bağlantısını yapmadan hortumu doğrudan kafamdan aşağı tutabilirim:)...
merhaba;
karavana yaptığım küçük bir değişiklikten bahsetmek istiyorum.
karavanımda dahili bir su deposu yok.
dışarıya konulacak bir su bidonu, bir kapak altında su borusu bağlantısı ve elektrik bağlantısı var.
su bağlantısı yapıldığında bir kelepçe ile bu bağlantıyı sıkmak gerekli.
her...
Evet ben de öyle düşünüyorum. Önce kizaran elektrodu alıp ilk mesajınızda yazdığınız gibi test edicem. Sonra da kartı konya sokağa götürücem. Bakalım hayırlısı artık. Olmadı zaten ocakta suyu ısıt ve 12v pompa ile dökün [emoji3]