Arama sonuçlarınız

1. Destan06

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Bugün karavanın siyah plastik aksamların (Tanpon, aynalar, kapı kolları vb.)renk solmasından sandığım grileşmiş şekilleri beni rahatsız ediyordu. Hafif nemli süngere arap sabunu sürüp sildim yeni gibi simsiyah oldu. Sizlerde deneye bilirsiniz.

2. Destan06

İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü

Ynt: İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü Hayırlı olsun. Gönlünüzce olur inşallah
  3. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Devam

4. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Ön kismi ayrintili temizledik güzel oldu. Geri görüş kamerasıni takdim montajinda 45 derece 32 ilk plastik dirsek kullandim estetik olduğunu düşünüyorum.
  5. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato İlglnize teşekkürler haklisiniz WC olayini atladik. Ben portatif planladim hijyenik olması acisindan depolo olanlarda zaman zaman koku geldiği söyleniyor. Aslında araçta WC olay bana çok mantikli gelmiyor ama yaptik

6. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Bu günlerde bayrama kadar memleketim olan Kırşehir ili Kaman ilçesindeyim. Ana ve Baba işleriyle ilgileniyoruz zaman bulabilirsem burada geri görüş kamerası, giriş basamağı, uydu anteni ve ön tarafın ayrıntılı temizliği ile ilgileneceğim.

7. Destan06

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Öncelikle hayırlı olsun. Gönlünüzce olur inşallah.
  8. Destan06

Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

Ynt: Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper Hayırlı olsun. şimdiden koy gelsin aceleye gerek yok. Her adımı fotoğraflayın ileride çok ihtiyacınız olacak. Nereden katıldığınızı bilmiyorum. Düşünürseniz bende orjinal dörtlü koltuk var. Benim araçtan çıkma.
  9. Destan06

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

Ynt: Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi Ankara da Demir Karavan mutlaka görün derim. Mükemmel bir işçilik ve dizayn var.

10. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Teşekkürler syn ERŞAHAN darısı başınıza olsun inşallah.

11. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Çok teşekkürler Levent abi bundan altı ay önce sizin dönemde yapılan karavanların bütün topitklerini inceledim. O zamanlar sizi de tel den aramıştım. Bu başarıda sizlerin katkısı da büyüktür. Buradan birçok kişiye bu şekilde destek olduğunuz için...
  12. Destan06

Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ?

Ynt: Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ? Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bu adımı atarak kendinizin yapabileceğini yarı yarıya ispatlamışsınız. Önce cesaret sonrada biraz sabır gerekli tabi birazda el becerisi çok değil biraz dedim. Ararsanız her konuda yardımcı olurum. Profilimde telefonum var.

13. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Hep beraber Semih bey teşekkürler.
  14. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Mehmet hocam ve Yücel kardeş çok teşekkürler.
  15. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Gütekin bey teşekkürler darısı başınıza inşallah

16. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Bugün iftarda ilk açılışı yaptık. Şükürler olsun. İlk sefer baba ocağına (Kırşehir Kaman)olacak. Bayram sonrası da Doğu Karadeniz yaylaları inşallah.
  17. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato En sona kalan ve en sorunlu olan masanın da montajı tamam. Montaj geri düz olmadığı için zor oldu ama tam oldu. Giriş basamak alüminyumu da tamam.
  18. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kanepe minderlerimiz, kolçaklarımız, başlığımız ve ön perdeler yaptırılıp yerlerine takıldı. Banyo tarafındaki sırtlığı mecburen masa genişliğinde 55 cm yapmak zorunda kaldık. yatak yapmak için.

19. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato devam. TV montajladım hareketli askı ayağı kullandık dolap kapaklarının kullanımına engel olmuyor.
  20. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato devam gece lambaları da takıldı. gece lambasının birini ortada kanepenin yan tarafına taktım göz almadan zemini aydınlatması için.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri