Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Bugün karavanın siyah plastik aksamların (Tanpon, aynalar, kapı kolları vb.)renk solmasından sandığım grileşmiş şekilleri beni rahatsız ediyordu. Hafif nemli süngere arap sabunu sürüp sildim yeni gibi simsiyah oldu. Sizlerde deneye bilirsiniz.
Ön kismi ayrintili temizledik güzel oldu. Geri görüş kamerasıni takdim montajinda 45 derece 32 ilk plastik dirsek kullandim estetik olduğunu düşünüyorum.
İlglnize teşekkürler haklisiniz WC olayini atladik. Ben portatif planladim hijyenik olması acisindan depolo olanlarda zaman zaman koku geldiği söyleniyor. Aslında araçta WC olay bana çok mantikli gelmiyor ama yaptik
Bu günlerde bayrama kadar memleketim olan Kırşehir ili Kaman ilçesindeyim. Ana ve Baba işleriyle ilgileniyoruz zaman bulabilirsem burada geri görüş kamerası, giriş basamağı, uydu anteni ve ön tarafın ayrıntılı temizliği ile ilgileneceğim.
Ynt: Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper
Hayırlı olsun. şimdiden koy gelsin aceleye gerek yok. Her adımı fotoğraflayın ileride çok ihtiyacınız olacak. Nereden katıldığınızı bilmiyorum. Düşünürseniz bende orjinal dörtlü koltuk var. Benim araçtan çıkma.
Çok teşekkürler Levent abi bundan altı ay önce sizin dönemde yapılan karavanların bütün topitklerini inceledim. O zamanlar sizi de tel den aramıştım. Bu başarıda sizlerin katkısı da büyüktür. Buradan birçok kişiye bu şekilde destek olduğunuz için...
Ynt: Kendi Karavanımı Yapabilir Miyim ?
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bu adımı atarak kendinizin yapabileceğini yarı yarıya ispatlamışsınız. Önce cesaret sonrada biraz sabır gerekli tabi birazda el becerisi çok değil biraz dedim. Ararsanız her konuda yardımcı olurum. Profilimde telefonum var.
Bugün iftarda ilk açılışı yaptık. Şükürler olsun. İlk sefer baba ocağına (Kırşehir Kaman)olacak. Bayram sonrası da Doğu Karadeniz yaylaları inşallah.
En sona kalan ve en sorunlu olan masanın da montajı tamam. Montaj geri düz olmadığı için zor oldu ama tam oldu. Giriş basamak alüminyumu da tamam.
Kanepe minderlerimiz, kolçaklarımız, başlığımız ve ön perdeler yaptırılıp yerlerine takıldı. Banyo tarafındaki sırtlığı mecburen masa genişliğinde 55 cm yapmak zorunda kaldık. yatak yapmak için.
devam gece lambaları da takıldı. gece lambasının birini ortada kanepenin yan tarafına taktım göz almadan zemini aydınlatması için.