Arama sonuçlarınız

1. Destan06

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Bagajın işi bitti. Aydınlatması ve 12 volt fiş takıldı. Zeminin yan taraflarına 15 cm yüksekliğinde süpürgelik yapıb mastıkledim bir şey dökülürse hiçbir yere gidemez. Bagaj zemin bitimine 2x4 alüminyum montajladım.

2. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Teşekkürler Erşahan kardeş seninde gönlünce olur inşallah.
  3. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Teşekkürler Yücel kardeş.

4. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Yatak bölümüne 8 mm kontrayı tek parça kesip koyduk ama girmediği için mecburen ikiye böldük. Yatak ön alt kapamasını yaptım. ihtiyaç halinde bir şeyler alıp koymak için kapak koydum.
  5. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Yatak profilini montajladım görselleri atlamışız. 30x20x1.5 profilden yaptım. profil araları 35 cm üzerine 8 mm kontra koyacağım. Kaynakçı arkadaşın işi çıkınca iş başa düştü ama bedeli ağır oldu gözleri kaynağa aldırdık. İlaç tedavisi ile iki günde...

6. Destan06

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kerim bey bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkürler. Kendi yaptığım Motokaravanım bitmek üzere inşallah ilk rota doğu karadaniz. Dönüşte Doğuanadolu dan olacak inşallah.

7. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Buzdolabı üstündeki dolabın kapağını,rafını ve tezgah altının rafını yaptım 8 mm kontradan. Raflar portatif ihtiyaç halinde çıkabiliyor. Ses yapmasın diye sıkıştırdım.Buzdolabı üzerindeki dolabı gardolap olarak ta planlayabilirim
  8. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato resim
  9. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Teşekkürler Mustafa bey sizlerde güzel günlerde kullanın

10. Destan06

Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Elinize sağlık güzel oluyor. Kolay gelsin.

11. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Muayneden sorunsuz geçtik. Trafik ve tescil (ruhsat) belgelerimizi aldık nihayet. Artık o sadece fiziki değil resmen Motokaravan. Özel Amaçlı (SA Motorlu Karavan) M1 Sınıfı 3120 kg. Sorun olduğu için sistemde resim yükleyemedim en kısa sürede...
  12. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Pano dolabının etrafına alüminyum yaptım.

13. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Banyo levabo ve bataryasını taktım. Müteakiben alt kısmı kapanacak. Giriş kapısının üstünde bulunan elektrik panosu kapatıldı. Dış kısmına iç orta lamba (Girişte kolay ulaşım için), dış lamba, havalandırma fan anahtarı, 12 volt fiş, pako şalter ile...
  14. Destan06

Bize'de Nasip Oldu Sonunda :)

Ynt: Bize'de Nasip Oldu Sonunda :) Hayırlı olsun. Bunun sonu motokaravana gider.
  15. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Çok teşekkürler Mahmut bey daha iyisi sizlere nasip olsun inşallah.

16. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Projemiz çizildi tse onaylandı sırada muayene ve trafik tescil var. İnşallah
  17. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Sorun olacagını sanmıyorum. Uyarı için teşekkürler.
  18. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Mehmet bey çok teşekkürler.

19. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Bugün 220 bağlantı ve sigortalarını takdım deneme yapamadım. Ayrıca dış duşa aparatını buldum sihirli musluğa dönüştü.
  20. Destan06

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Geçmiş olsun Halil abi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri