Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyota Land Cruiser Hj 75
tümer bey araç gerçekten hoş olmuş. harika... ben de yeni bir hj47 kullanısı olarak yardımlarınızı bekliyorum. mümkünse tel no yazarsanız soracakların var şimdiden teşekkürler..
Ynt: Yeni Aracım
araç benzinli değil.. 4.0 litre 6 silindir diesel... tercih etme sebebimde bu motorlu oluşundan.. 6 silindir oluşunun tork açısından dezavantajı olsada 4.0 litre oluşu bunu telafi ediyor.. motor alt devirlerde cansız olsada bilhassa üst devirlerde bir harika 6 silindir...
Ynt: 87 Toyota Landcruiser Bj60 30 Cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar
Çok güzel olmuş... Güzel araç, güzel işlem 10 numara olmuş.. Keyifle binmenizi dilerim.
Maliyet ne oldu peki? Soa?
Ynt: Yeni Aracım
ilk iş frenler : balataların hepsini yeniledim.
ön makaslar zamanla değişmiş sağ sola uymuyordu. takım alıp sağ sol eşitledim. ve el yapımı shakle ile beraber biraz da makaslara kavis vererek yaklaşık 15 cm yükseklik eklde ettim. 33 lük lastikler için iyi oldu.
Makasların her...
ARKADAŞLAR BEN DE BİR HEVES BİR HJ 47 ALDIM.VE İLK DENEMELERİMİ YAPTIM...... İNŞALLAH YAVAŞ YAVAŞ TOPLAYACAĞIM. MOTOR DURUMU ŞU ANLIK İYİ GÖZÜKÜYOR.. HARARET YA DA YAĞ, SU EKSİLTME GİBİ SORUNLARI YOK... 40 SERİES DEN ANLAYAN ARKADAŞLARDAN YARDIMLARINI BEKLİYORUM...
Ynt: FJ 62 hakkında bilgi almak istiyorum
Bence kesinlikle benzinlisini alma. 6 silindir olduğu için torku yüksek değil ...hemde belki lpg gibi tehlikeli bir yakitla arazide belki de 1 metre mesafe de ileri geri zorlayacaksin. Sonra takacagin lpg sirali sistem dahi olmayacak..hj 60 yani...
Ynt: BJ 6OA 33X12,5X15 LASTİK VE -46 OFFSET JANT TAKTIM BİR SIKINTI ÇIKARMI?
sorun olmaz çünkü yazdığın üzere -46 ofset diyorsun ....ben de hj47 var -44 ofset jantla 33-12.5-15 kullanmaktayım ki bizim ön tamponun altında s rot var bazen ona dokunuyor ama direksiyon sistemini değiştireceğim...