Arama sonuçlarınız

1. TRON

Yurtdışından Alış - Veriş

Demek oluyor ki Gümrük memurunun bana rahat ulaşması için Adres kısmına telf no da yazmak şart.Yoksa tebligat vs. Apartman posta kutularında kaybolur Ama çoğu site ler alıcı ile satıcı direkt iletişim ilişkisini engellemek için adres kısmında telf no ya izin vermiyor. Postacıya ödemek daha...

2. TRON

Yurtdışından Alış - Veriş

Merhabalar; Örneğin Ebay; Türkiyeye posta kargo yolu ile ürün aldığınızda, 75€ vergisiz gümrük limiti efsanesi Gerçekmi? 75€ gerçek ise, vergiyi kargo teslimi esnasında kapıdamı ödüyoruz? Daha önemlisi Varsa yurtdışı alışverişlerinizde karşılaştığınız sorunlar nelerdir ve nasıl çözdünüz. Saygılar.
  3. TRON

Amatör Telsizcilik,ekipmanları Hazır Alıp Konuşmak Mı ?

Hazır ithal telsiz alırsın. Faturalı Sıfır ürün.KDV ÖTV Ödersiniz. Hayırlı olsun. Sonra; Bulutsuz havada statik ten çıkışları durduk yerde hasar görür.Sabah kalkarsın Ya sağır dır yada çıkış watı düşmüştür.Yada sıfır çıkış. Cihaz pert ve parça yok. Serviste var ama parça ABD de. Birgün uzun...

4. TRON

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Hemfikiriz yücel bey. Aynı anda kahve keyfi, Pişti :)
  5. TRON

2016 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (24 Nisan 2016)

Konu havadaki sinyalleri dinleme iken; Siz dinleme için kullanılan alıcı cihaz hakkında yer tespiti yapılır yorumunda bulunmuş oldunuz. Verici cihazlar zaten en basitinden foxhunter antenler ile 2. Dünya savaşından bu yana bulunuyor. 73deTRON

6. TRON

Dinleme yapan alıcının yerini mi tespit edebiliyorlarmış? Helal olsun. Bu teknolojiyi bende çok merak ettim doğrusu.

7. TRON

Abisi, dinleme teknik olarak tespit edilemez.Edilse de tesadüftür.Örneğin; Pilli bir radyo alır ve içinde tornavida ile frekansı değiştirirsin.İşte sana bir swl cihazı. Ayrıca havadaki herşeyi dinlemek herkese serbest. Ülkemizde ise bildiğim kadarı ile bu dinlemenin kaydı yada bundan menfaat...
  8. TRON

Dinlenmesini istenmedikleri frekansları saklamalıdırlar demişsiniz. Bu mümkün değil arkadaşım. Elektronikçiler çarşısına iniyorsun ve en fazla 100 liralık bir malzeme alışverişi yapıyorsun.Bu malzemeler ile kendine yapacağım bir radyo ile havada istediğin frekansı dinlersin. İyi bir teknik...
  9. TRON

Çok sıkıntı yapmayın.Telsiz bir hobi ise, PMR telsizler de performans ta inanın amatör uhf ten aşağı değil. Halk bandı telsizler zaten hf bandındalar ve ben yarım dalga dikey anten yanısıra orjinal 4 wat çıkış gücü ile 2 kez Japonya ile görüştüm.Ayrıca çok ucuzlar. CB de Ruhsat derdi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,079
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Geri