Arama sonuçlarınız

1. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Amaca yönelik, işlevsel çok güzel bir karavan aldınız, teslim aldığımdan beri 5000 km den fazla yol yaptım bir an pişman etmedi ne yolda ne kamp durumunda. Tekrar hayırlı olsun.

2. lautreamont

Ön cam çift kat pleksi olduğu gün tek geçerim, o sınıf ve fiyat aralığında.
  3. lautreamont

Hayırlı olsun kararınız, güzel günlerde kullanın.

4. lautreamont

Hayırlı olsun seçiminiz, sağlıklı güzel günlerde kullanın. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. lautreamont

Tüm belgeleri tamam olan karavanım ile 780 kg mertebesinde seyahat ediyorum, tartılmıyor diye 1 ton a çıkmıyorum, er yada geç tartılacaktır bu yıl ya da 3 yıl sonra, karavanım limitte olduğundan, araç üstü port bagaj kullanıyorum, dünyaları alıyor içine. Çözüm bulunuyor, yeter ki çözüme yönelik...

6. lautreamont

Taklit demeyin çok bozuluyorlar, hafif eseinlenmeymiş. [emoji1787] Başkent karavan yarı fiyatına satıyor aynı ürünü. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

7. lautreamont

Yerli de 50k +Kdv üzeri değecek ürün ben görmedim henüz.
  8. lautreamont

Ben arabama göre almıştım [emoji1787][emoji1787] araba değiştirmek +100k olacaktı, her türlü iyi oldu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
  9. lautreamont

Ben arabama göre almıştım [emoji1787][emoji1787] araba değiştirmek +100k olacaktı, her türlü iyi oldu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

10. lautreamont

Sanırım kendimi ifade edemedim. Şöyle ifade edeyim, marka bağımsız konuşuyorum. Mesele hiç sevmediğim olaya, markaların havada uçuşmasına döndü. 50 K üzerinde hiç bir yerli ürüne para vermem, bu günkü ekonomik şartlarda.

11. lautreamont

Kararınız şimdiden hayırlı olsun. Umarım güzel anılar biriktireceğiniz, içinize sinen bir karavanınız olur.
  12. lautreamont

Kararınız şimdiden hayırlı olsun. Umarım güzel anılar biriktireceğiniz, içinize sinen bir karavanınız olur.

13. lautreamont

Akın abi selam. yazdıklarıma emojiler yollamışsım bölüm bölüm. Aslında yazan arkadaşın dili ile cevaplamak istemiştim. Tata konusu bu işin tepesi alman madem öyle yerliye bakma bile demekti, madem itibardan kısılmaz durumundan. Sonrasında amacım Güneyi kötülemek değildi yazdı falan ama...
  14. lautreamont

Şahsi fikrim 50 k üzeri hiç bir yerli karavana değmez. 80 k bir yerli karavan aldınız diyelim, 3 sistem buzdolabı 15 k üç sistem ısıtıcı 10 k eder 105 k o fiyata ciddi ithal karavanlar bulunabilir. Size ayrıca katılıyorum kesinlikle içinize sinen hangisi ise o olmalı. Malzeme kaliteleri...
  15. lautreamont

Aynı para olsa Saly alırım ötesini düşünmem. Tabi fiyat güney mertebesindeyse, Sally ya da carpentonun bu günkü seviyesindeki fiyatları baz alacaksak, üç sistem dolap ve üç sistem ısıtıcıyı dahil ettiğimde, yabancı ile aynı para olacaktır. Yabancı alırım o durumda. [emoji1787]

16. lautreamont

Bir tartışmaya girmek istemiyorum. Düşüncemi tekrar belirtip keseceğim yazmayı. Avrupa almıyorsanız, gerisi aynı çöpün renkleri. Birincil ihtiyaç olarak gördüğüm şeylerden, kesinti yapılmaması gerektiğini ayrıca belirtmiştim. Ayrıca marka belirttiğiniz için söylüyorum, Tata ya da Mahindra ya...
  17. lautreamont

Merhaba; Sizin gibi düşünmüyorum, zira düşünsem Güney almazdım. Bir çok hobim var, ve genel yaşam lükslerimden ve genel ihtihaçlarımdan. kısmak yerine hobiden kısmayı tercih ediyorum. 130 bin değil çok daha üzerindeki araba ile güney çekiyorum ve keyifliyim. Zira 130 binin üzerindeki bir motora...
  18. lautreamont

Merhaba, 4 mt bir karavanda normal dozdaki mobilyalar ile, kavak kontranın sağlayacağı ağırlık avantajı 60-80 kg aralığında olabilir maksimum. 200-250 kg çok zor.

19. lautreamont

Emin değilim 2-3 duşta biteceğine, 10 günlük kampta her gün, çay, kahve, basit yemekler ikili ocakta bitmedi, ama tabi ki çok kişisel bir durum bu. En iyisini ve ihtiyaçlarınızı siz bilirsiniz.
  20. lautreamont

Bir bombanın üzerinde uyumak istemezdim doğrusu. Daha sık tüp değiştirmek niye sorun olsun bilemedim. 30 bar basınç altındaki bir tank nihayetinde. Gerçi gazlı araba da kullanmam yine aynı durumdan dolayı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri