Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aleminyum profil satan yerlerden de istediğiniz sekilde birşey bulunur. Bulacağınız toptancılarda 6 m boyu olur. Uçlarına kapak baglanti aparati vs de malzemeyi temin edilen yerden bulabilirsiniz
Araçları seviyorum ve sizler gibi saygın insanların bu konuda değerli yorumları, paylaşımları benim için önemli. Üyesi oldugun otomobil forumlarında da araçlarını kullanmasam da sizler gibi beni aralarına aldılar ve imkanlar dahilinde etkinliklere katılıyorum. Aslında işim geregi fabrika...
Herkese iyi akşamlar.
Beğendiğimiz kareyi & konuyu alıntı yapılıyor. Benim de aracım yok Facebook yok bari alıntı yapayım dedim.
Sıkı takipdeyim herkese kazasız belasız sürüşler
İns bulursunuz. Bazen internet satış sitelerinde oluyor. Bir de elektronik tamir isleri yapan tv radyo tamircileri bit pazarı vs yerlere bakilabilir. Aynısı olmasa da o donemi andıran bir cihaz bulunur belki.
Mercedes forumda bile görmedim.
Yurtdışından internet üzerinden vs bulunmaz mı
Bir de teyp sizde var ve çalışmıyorsa iç kısmını söküp yeni sistem takiyorlar. Volume ve tuning kumanda ediyor hatta orta kısım LCD oluyor USB vs oluyor
En son arkadaşımın kullandığı varta da şarj sorunu yaşanmıştı unutmadan belirteyim.
Akü büyük olursa alternatör desteklemez kısmı bence biraz kullanıma bağlı.
Aracınıza mars bastık belli bir akım çektik aküyü biraz boşalttık
Bu işlemi yağmurlu soğuk bir gecede yaptık arazide yaptık...
Varta Bosch akuler biraz da kaliteli olarak görüyorum.
Bir de aküyü koyduğunuz yerin ölçülerini alıp üzerindekinden bir büyük Ah değerli akü alınma imkanı olurda sizin isinize daha çok yarayacaktir.
Ayrıca aküyü bayiler ambalajından açıp araca takarlar. Bunlar eski akuler gibi değil şarja...
Benim de aklımda uzun sase çift teker sprinter için römork hariç benzer bir düşüncem var.
Sizi plan çok anlamlı geliyor benim için ins gönlünüze göre olur.
Dediğiniz sistemin benzeri Mercedes E Serisinde vardı. Motorun verimli calışma ısısına gelene kadar çalışırdı.
Yakıt sistemini kontrol etmek gerekecek. Pompa sökmek rekorlarda çatlak veya çantasından kaçırması pek olacağını sanmıyorum. Daha çok motor ısıdığında sorun çıkarıyor.