Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi

Araç gerçekten güzelmiş, kullanışlı buldum açıkcası.. Sent from my iPad using Tapatalk HD

2. SERKANEFE

Duster Kış Lastiği

Arkadaşlarında dediği gibi çıkmasına çıkıyor karda kayma dahi yapmaz esp var ise kabiliyetide iyi ama inmesinde frenlenmede sıkıntı oluyor tabi.. Herzaman kar görüyorsanız Erzurum gibi vb şehirlerde öyle alın yoksa şehre bi iki kar yağar veya karda kampa giderim diye alıcaksanız, bence çok gerek...
  3. SERKANEFE

Dacia - Duster; Hız Sabitleyecisi

Ynt: Dacia - Duster; Hız Sabitleyecisi Bırak yaptırma, bantlamayla iş mi olur arkadaş.. Ford, peuget, opel servislerine git sor soruştur veya istanbul maslak sanayiye gel, burda takıcak kesin birileri bulabilirsin. Yazık etme ettirme aracını..

4. SERKANEFE

Cherokee 4.0 Yanan Lamba

Ynt: Cherokee 4.0 Yanan Lamba Fabrikaya ingilizce bir mail atsanız kesinlikle size kullanma kılavuzu ve gerekli açıklamayı yaparlar diye düşünüyorum.
  5. SERKANEFE

Açıkcası ben araca webasto ve ayrıca kendime foto makinesi düşünüyorum, önceliğim bunlar olur heralde 1300 lirada fena değil gibi, diğer markalarda sonradan takılan hız sabitleyicileride bu fiyat aralığında.. Sent from my iPad using Tapatalk HD

6. SERKANEFE

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Sizi Dacia sayfasına bekleriz. Sizin aradığınız araç 4X4 Duster.. Sent from my iPad using Tapatalk HD

7. SERKANEFE

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Çok sağolun çok teşekkür ediyorum, günlerdir düşünüyorum ve araştırıyorum ben daha sormadan hepsine cevap vermişsiniz...Şöyle ki; Elektrikli battaniye mi yoksa webasto mu diye düşünüyor hatta bu kadar masrafa birkaç günlük faliyetlere değer mi diyordum, gerçekten aklımı okumuşsunuz... Bir...
  8. SERKANEFE

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Atilla bey cahilliğimi maruz görün tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Çok yeri değil ama Webasto hakkında birşey sorucaktım.Dacia Duster aracım bulunmakta. Çadır yerine araç içinde uyumaktayım. Ayrıca kayak ile ilgileniyorum. Malüm kayak merkezlerinde çadır vb şeyler yasak. Aracıma webasto...
  9. SERKANEFE

Rakam çok yükseliyor böylede olunca.. Sonra düşünüyorsun bu kadar yüksek rakamlara gerek varmı diye buna verdiğim parayla yakıta kamp'a versem 5 kez gezerim diyorsun. Aracıma bugüne kadar standart kullandım, bir yan basamak dahi 500 lira yazık günah.. Bi macera paketi var zaten akıllara zarar...

10. SERKANEFE

Kontrol butonu buysa hiç beğenmedim pratik olur mu ki? Ayrıca direksiyonun sol tarafındaki bir yere taktırırım ben olsam rengi uygun değil zaten.. Sanki Sinyal kolu gibi birşey olsa daha güzel olurmuş. Sent from my iPad using Tapatalk HD

11. SERKANEFE

Sen yaptırt bakalım abi peşinden bende yaptırırım. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  12. SERKANEFE

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

İlkten 10 sene dedi kamp filan deyince 5-6 sene seni götürür rahat dedİ. 5 yıl kafama yattı açıkcası Filo araçlardan pek birşey beklememek lazım zaten. Sent from my iPad using Tapatalk

13. SERKANEFE

Torpidodaki kablo çok mu kötü? Ayrıca lzpart'da ki gibi kollu mu yapıyorlar? Firma ismini alabilir miyim bu rada ? Sent from my iPad using Tapatalk HD
  14. SERKANEFE

Valla bende bugün arkadaşımı aradım özel bi firmada filo kiralama marmara bölge sorumlusu, bırak 3 seneyi 10 sene gider lastiklerin dedi. Ee kampa gidiyorum uzun yol yapıyorum dedim, ozaman 5 sene daha gider zaten eskidiğini dişlerinden görürsün ayrıca yanaklardanda anlarsın dedi. Biz tel atmayw...
  15. SERKANEFE

Troyexplorer bu konuda ciddi misin? Bir lastiğin ömrü nekadardır ? Sent from my iPad using Tapatalk HD

16. SERKANEFE

2011'de benim araç 70 bin küsürde okadar kampa gittim, bugün araç muayenesinden geçti tekerler için birşey demediler şaşırdım. Bende ayrıca jant alıp kışın AT yazın normalleri takıcam. Sent from my iPad using Tapatalk
  17. SERKANEFE

Webasto Yeri

Ynt: Webasto Yeri Aklıma gelmemişti, çok mantıklı, teşekkürler ederim..
  18. SERKANEFE

Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?

Ynt: Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var Mı? Konuyu hortlatmış olucam ama bu battaniye için yedek akü tavsiyelerine ihtiyacım olucak üstadlar...

19. SERKANEFE

Webasto Yeri

Cevabınız için çok teşekkür ederim, açıkcası kafam daha çok karıştı çünki araç üstü çadır almiyim diye webasto yaptırmak istemiştim. Bugüne kadar araç içinde çok yattım. Arka koltukları yatırdığımda dümdüz bir alana kavuşuyorum üstünede 60cm'lik yorganımsı bir yatak serip uyku tulumunda...
  20. SERKANEFE

Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp

takip Sent from my iPad using Tapatalk HD

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand