Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Arkadaşlar birkaç fotografta benden, hem fotoların orj. bozulmaması için hemde uyuşukluğumdan aşağıdaki yere koydum, Buyrun ...

2. SERKANEFE

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri ARKADAŞLAR 24.11.2013 DUSTER LARIN DA BULUNDUĞU TURDA ÇEKMİŞ OLDUĞUM FOTOGRAFLAR AŞAĞIDADIR, SİTEYE YÜKLEYEMEDİM, ZAMANIM YOKTU. https://skydrive.live.com/redir?resid=65A74657519B267E!1156&authkey=!AFqXOXvn87bb6MU&ithint=folder%2c.JPG
  3. SERKANEFE

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. ARKADAŞLAR 24.11.2013 DUSTER LARIN DA BULUNDUĞU TURDA ÇEKMİŞ OLDUĞUM FOTOGRAFLAR AŞAĞIDADIR, SİTEYE YÜKLEYEMEDİM, ZAMANIM YOKTU. https://skydrive.live.com/redir?resid=65A74657519B267E!1156&authkey=!AFqXOXvn87bb6MU&ithint=folder%2c.JPG

4. SERKANEFE

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ARKADAŞLAR 24.11.2013 DUSTER LARIN DA BULUNDUĞU TURDA ÇEKMİŞ OLDUğum FOTOGRAFLAR AŞAĞIDADIR, SİTEYE YÜKLEYEMEDİM, ZAMANIM YOKTU. https://skydrive.live.com/redir?resid=65A74657519B267E!1156&authkey=!AFqXOXvn87bb6MU&ithint=folder%2c.JPG
  5. SERKANEFE

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi 70000 km' dedi mi çöpe atarım lastikleri :) lastikten önce webasto düşünüyorum oda 3bin lira pazar günü konuşur tartışırız mantıklımı değil mi diye arkadaşlar.

6. SERKANEFE

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Al bendende bi o kadar.. Bende çok merak ediyorum..

7. SERKANEFE

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) 01- Mustafa Taştemir 02- Derya Turan 03- Tarkan ve Atıl Kurt 04- Mert Kiğılı 05- Hasan Çalışkan 06- Arman & Mine Boyacı 07- Sedat Açıl + 4 08- Türkan & Reha Yurdakul 09- Burak Dokur 10- Uğur samurai 11- Serkan Efe 12- Mustafa 13- Selçuk...
  8. SERKANEFE

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Bizim tam önde çok sağlam bir demir var şase ile bağlantılı.. vinç 'i genelde oraya sabitleyip koyuyorlar.
  9. SERKANEFE

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 1 - SerkanEfe - Dacia Duster 4x4 - Cumadan gelicek olan olursa Cumadan geliyorum..

10. SERKANEFE

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ordayım, fire yok :)

11. SERKANEFE

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bilmiyorum ki ben sıkıntı görmüyorum açıkcası.. Haftasonu yedigöllerdeydim, bolu yolu kapalı olduğundan yol çok kötüydü, araçta 5 kişi vardı ne kayma ne ses, ilginç.. Ben niye lastiklerinizi değiştirdiğinizi anlamıyorum açıkcası...
  12. SERKANEFE

Duster Kış Lastiği

Benim lastiklerle 50 bin olmak üzere.. Bi 30 bin'i daha var bence yoksa alırdım.. Sent from my iPad using Tapatalk HD

13. SERKANEFE

İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum Çok güzel olurdu :/ maalesef haftasonu kampa gidicem arkadaşlarla yedigöller tarafına...
  14. SERKANEFE

İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

Beyler gezilere bende gelmek isterim Serkan Eren 5327037345 Sent from my iPad using Tapatalk HD
  15. SERKANEFE

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Bu aracı hayatta satmam, Allah yazdıysa bozsun.. Hiç üzmedi beni, saat gibi tıkırında, 3 yıl oldu hala baktığımda arabam kız gibi güzel duruyor diyorum, belki fazla abartıyorum ama bu Duster 'ların bir ruhu var sanki ;D

16. SERKANEFE

Duster Çeki Demiri

Ynt: Duster Çeki Demiri Bir tuş yaptırırsınız elektrikçiye, hatta tuşuda ön sürücü koltuğunun altındaki plastik aksama koydurursunuz, araç ile çektiğiniz birşey yoksa tampondaki sensörler çalışır haricinde kapatırsınız.
  17. SERKANEFE

Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler Onuda yaparda, adam garantici, alıpta yapıp satayim demiyor. Kesin net bir sayı verip adama kapora verirsek kesin yapar. Yoksa ben mi yaptırsam ufaktan ticarete atılırım ;D
  18. SERKANEFE

Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler Arkadaşlar, bu ön cam spoyleri yapacak bir yer buldum. Adam kalıp alıp yapabilirim, ışıklı ve ışıksız yapabilirim yalnız tek geliceksen maliyeti 400 tl olur, eğer 5 kişi toplu olursanız kişi başı 200-250 olur dedi.. Ayrıca elinde, Duster macera kiti varmış...

19. SERKANEFE

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu Kanar bey, elinize sağlık, yine muhteşem projelere imza atıyorsunuz.
  20. SERKANEFE

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ön korumanın imalatcısını mı buldun valla büyüksün ne kadarmış ? Sent from my iPad using Tapatalk HD

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR