Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracım satılmıştır istanbula nasip oldu Allah utandırmasın tam bir series aşığına verdik aracı ne gözümüz arkada ne gönlümüz emin ellerde çok şükür hayırlı uğurlu olsun .
öncelikle foruma hoşgeldiniz bir sevda işi olan bu araçları toplarken uzun ince bir yol olduğunu hiç unutmamak lazım benim aracım benden önceki sahipleri de değerli gönül adamı insanlardı aracı elden ele geçirerek bu son halini aldırdık dedim ya gönül işi her araç restorasyonu meşakatlidir...
bide bu aracı buldum magnum ancak ıntense yazılmış içi magnum ve orjinal sunrof deri koltuk magnumu işaret ediyor yinede emin olmak için görmek lazım
2008 Mitsubishi L 200 4x4 41.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 280166744
selam arkaşlar ilandaki aracı bugün gidip gördüm çalıştırdım otomatik olarak denedim iş arazi viteslerine gelince biraz karıştırdım araç 240 bin km de biraz fazla sanki ve 136 bg motor arazi viresi 4 kademe sonda 4LLC tabir edilen bir vites var bastirilip geçiyor araçta arka kilitte mevcut...
selam arkadaşlar ilandaki araç hakkinda yorumlarını alabilirmiyim özellikle 2002 model aracın şuan alıınırsa temmuz vergisi ne kadar olur değerli yorumlarınız için teşekkürler
2002 Jeep Grand Cherokee 4.7 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 276980222
1999 Jeep Grand Cherokee 4.7 33.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 271801388
bu mümkün mü evde artık dolum yapabilecekmiyiz yani şimdi hayaldi gerçek olmuş !!!!!!!
ben motorlu taşıtlar vergi dairesi sitesinde girip oradaki hesaplamaya göre 2000 model alırsam 880 tl 6 aylığı çıkmakta ancak benim baktığım araçlar 2004 model olanlar fıyat olarak ta aralarında sanırım 5 bin ya var ya yok vergi diliminden dolayı bu model araçları alıp binmek ancak 2020 yılına...
merhaba arkadaşlar 2.7 veya 4.7 kasa bakıyordum 4.7 nin gücünden sual olunmaz elbette ancak hafta sonları kullanılacak bir araç için yıllık 4500 tl vergi biraz çok değilmi yoksa ben yanlışmı hesaplıyorum bu konuda beni aydınlatırmısınız teşekkürler
serdar 98 model bir defender var kafamda önceleri çift kabin düşünüyorum ikinci araç için fazla malıyetli olduğunu anladım yada gemileri yakıp bir 5.9 alıp zirvede birakırım :D:D:D