Arama sonuçlarınız

1. foremost

Christine Serİes Iii 1973 Diesel

çalışmalara hız verdik

2. foremost

ancak kafesler önler için çok büyük arkalar için ise stoplar ve geri vites lambası için güzel ancak sinyal için fazla büyüktü tıpkı önler gibi çırkın bir görüntü yaratıyordu başka bir yol bulmak için biraz daha derine inip en azından arka lambaları orjinal bir şekilde kafeslemenin bir yolunu...
  3. foremost

merhaba arkadaşlar birkaç ay aradan sonra tekrar iyileştirme çalışmalarına başladım yaklaşık 1 ay gibi bir çalışma yaptım ve derleyip toparladıları mı paylaşmak istiyorum öncelikle metal bidon taşıyıcıları monte etmek için L demirler büktürdüm 4 mm sacdan cnc de kesim yapıldı delikleri açıldı...

4. foremost

Malum Sitedeki Uçuk Defender Fiyatları; Fiyatlar Genel Olarak Bu Şekilde Mi?

Video: https://www.youtube.com/watch?v=_BVJA8jvMjk piyasayı yakalayamayan adam tam ibretlik defenderlik :p
  5. foremost

foto

6. foremost

metal bidon taşıyıcılar geldi

7. foremost

8. foremost

9. foremost

Series 3 İdame/parça Durumu

land roverlerin sorunsuz yürüyenini daha görmedim 5 yaşında çocuktan farksıdır hepsi sürekli ilgi alaka be bakım ister mutlaka elin anahtar tutmalı her fırsatta ve sorunda ustaya gidemessin ustayada yazık erken emekli olmasın başka markalarda şansını denemeni tavsiye derim sana emeğini ve paranı...

10. foremost

bu arada sitedeki araç bmc üretimi sol söför koltugunda üretim plakası mevcut ingiliz montaj değil ama en azından plakası yerinde :smiley:

11. foremost

merhaba bu araç series değil yani en azından daha önceleri öğleymiş ancak şimdiler de defender 90 kasaya çevirmeye çalışmışlar ama series değil artık orjinal pek bir yeri kalmamış ne yazıkkı uzak durmak faydalı olur daha orjinal araçlara bakmanızı öneririm yada hiç bakmamanızı tavsıye ederim bu...
  12. foremost

merhaba arac ile ilgili tam bir bilgi verirseniz resim veya ilan yardımcı olmaya çalışırım

13. foremost

söküm işlemini bir kısmını yaptım ancak dengesizlikler var çeki kancasını sökmek istemiyorum onlar ayrı güzel duruyor ama onlar oluncada bidon tutacağı yerine oturmuyor ikiside kalsa arada boşluk oluyor eğer bidonlar oturacaksa çeki kancası çıkması lazım ama daha farklı bir fikri olan varsa...
  14. foremost

merhaba arkadaşlar şimdi, resimdeki gibi bir görüntü elde etmek istiyorum araç retro tarzını koruyacak demiştim ve o yolda gidiyoruz bunu için bazı çalışmalarım var ancak bidonlar yeni bu yüzden o havayı vermeyecek eskitilmiş olmalı ancak araştırmalarımda eskisi antika niyetine sayıyorlar bende...
  15. foremost

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

16. foremost

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

güzel ellere gitti benden daha iyi bakacaklarına eminim ve benden daha işlevsel kullanacaklarınıda biliyorum o yüzden gözüm arkada değil şimdi series ile uğraşıyorum ara sıra güle güle kullansınlar
  17. foremost

merhaba arkadaşlar uzun bir aradana sonra yazma fırsatı buldum size baya ile ilgili bır durumu aksettirmek istedim eskitilmiş bir hava vermek istiyorum hem hesaplı hem havalı olsun altında başka boya varmı bilmiyorum ancak türkiye ye geldiğinde boyanmış olabilir bakacağız ben örnek olarak bir...
  18. foremost

Series Tipi Araç Hakkında Bilgi

mr.no şimdi bu araçların bulunduğu yönün tam tersi yönüne doğru koşmaya başla git git git biraz daha git hah orası güvenli bir yer olabilir size nacizhane tavsiyem bu olacaktır.

19. foremost

Amerikan'dan Defender'a.

merhaba kardeşim zj den inip defendere binmek ?????? 225 beygirden inip 300 tdi 115 beygir en babası td5 ten bahsetmiyorum ne gerek var v8 kurban olayım yapmayın...
  20. foremost

İlk Araç Defender Mantıklı Mı?

Değerli kardeşim defenderi gördün mü şimdi onun tam tersi yönüne doğru koşmaya başla git birazda git git hah orası daha güvenli bir bölge ve akil sağlığını yerinde tutan bir yer olacaktır saygılar sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri