Arama sonuçlarınız

1. F

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Forumda güney karavan özelinde açılmış birçok konu var. Oralardan ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. F

Erba 3.75 Karavan

Buzdolabı soğudukça tüketimi düşmez. Yeterli soğukluğa ulaşınca stop eder. Kalkıştaki değer 5-10 saniye sonra düşer ve normal çalışma değeri görülebilir. O değer nedir acaba. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. F

Erba 3.75 Karavan

100 amperin tamamının kullanılması mümkün değil bunu da hesaba katmalısınız. Bunun yanında buzdolabının 24 saat durmadan çalışmayacağıda lehe bşr durum. Ayrıca dolap bence fazla enerji harcıyor sanki. Bende yeni 12 volta dönüştürdüm aynı marka buzdolabını. 2.2 amper çekiyor 17 derece hava...

4. F

Erba 3.75 Karavan

Bu tarz açıklamalar bence karavan hakkında hiç araştırma yapmamış kişiler üzerinde yürütülen satış politikası. Az çok araştırma yapan bir alıcı böyle bir taahhüdün gerçek hayatta pek olası olmadığını farkeder. Açıklamanız bu açıdan bence çok yerinde. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  5. F

Yurt Dışından Vebasto (dizel Isıtıcı ) Alımı

Ürün linkini paylaşır mısınız MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. F

Çekme karavanda hıza bağlı savrulma hareketinin dinamikleri isimli konuyu okumalısınız. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. F

Carpentoda o öndeki camlar açılmıyorsa çok kullanışsızdır. Hava almaz karavan gibi geliyor. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. F

Bu firmanın fiyat politikası konusunda daha önce çok yazılar yazıldı. Talebin artması üzerine çok ciddi zamlar yaptığı belirtildi. Bu çerçevede sorunuza ne yazık ki olumlu cevap vermek mümkün değil. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Sıfırında bagaj kapağı, vs gibi şeyler opsiyonel olduğu için çok daha düşük tabi. Satıcıya göre mutfak evyesi ve ocak, su tankı da opsiyonelmiş. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. F

Buna paralel olarak ikinci el yerli karavanlarında fiyatları artıyor. Az önce bir ilan gördüm. Hiçbir opsiyonu olmayan 1 yaşındaki 525 boyundaki yerli karavana 130 bin tl fiyat yazılmış. Anlamak mümkün değil. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. F

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Tabi paylaşırım. Yaz aylarında çekeceği amperin 4 ampere kadar çıkabileceğini söyledi. Montaj esnasında hava 17 derece idi. Ayrıca başka marka bir 12v kompresörü çalıştırdığında 3.5-4 amper çektiğinide gördüm. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

Teşekkür ederim. Evet toplam 1000 tl ödedim. Motor, gaz, soğutucu fan, dolap içine 12v led ışık ve işçilik. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. F

Teşekkür ederim. Kullandıktan sonra gelişmeleri emin olun bildireceğim. Aynı ustadan mı bahsediyorsunuz bilmiyorum ama ben Kızılcahamamda Fahri ustaya yaptırdım. Dediğim gibi 2 saat montaj yaptı, devamında 1,5 saat deneme, kontrol, izolasyon vs ile uğraştı. Bu arada dolabın içine 12v led ışıkta...
  14. F

Teşekkür ederim. 1000 liraya yaptırdım. Bu arada akü koruması 10 v civarında devreye girerek motoru durduruyor. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. F

Ustanın cevabına göre daha fazla bir tasarruf var. İnverterin harcadığı enerjiden tasarrufta cabası. Ayrıca çok sessiz çalıştığınıda eklemeliyim. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. F

Teşekkür ederim inşallah memnun kalırımda ihtiyacı olanlar faydalanırlar. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. F

Merhaba yeni sipariş ettiğim karavana ait buzdolabını 12 volta çevirttim. Usta çok güzel işçilik yaptı. R134 gaz bastı. Dolap çalışırken 2 amper çekmekte. Motoru soğutması için ayrıca bir fan da ekledi. Soğutması gayet iyi gibi geldi bana. Termostata göre 2-3 dereceye düşürdü. Dolap altus al...
  18. F

Hayırlı olsun. Yeni siparişleri zaten normalde eylülde teslim etmeyi planlıyor pino karavan. Ödeme noktasında anlaşıp karavanı yaptırmaya başlayabilirsiniz. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. F

Yeni sipariş ettiğim pino karavandaki 90 lt buzdolabını ankarada bulduğum bir firmaya 1000 tl karşılığında 12 v kompresör taktıracağım. Kullandıktan sonra gelişmeleri bildiririm. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri