Arama sonuçlarınız

1. F

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Yüzde on tolerans konusu hız cezalarıyla karıştırılmakta. Hıza ilişkin cezai yaptırımlarda sollama gibi durumlar göz önüne alınarak yüzde ondan itibaren cezai yaptırım uygulanmakta yasa gereği. Görüldüğü üzere ağırlık düzenlemelerinde tolerans tanınmamış. Bildiğim kadarıyla yol kenarlarındaki...

2. F

İkinci el ortizlere bakın birde. 132 bin tl isteyen var. Allah akıl fikir versin ne diyelim. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. F

Üretimi var mı bu karavanların. Sarı sitede ilanı falan yok üreticisinden MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. F

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Merhaba. Henüz karavanı teslim almadığım için deneme şansım olmadı. Fahri ustanın işçiliğini ve esnaflığını beğenmiştim. Benim dolaba taktığı kompresörün markasını yukarıda fotoğraf olarak paylaşmıştım. Daha fazla akım çekiyor diye bahsettiğim kompresör denfostu sanırım. İkisi arasında fiyat...
  5. F

Peşin ödemeden kastı faturayı düşürüp KDV düşük tutarak indirim yapmaları. Fiyatlar KDVsiz olduğu için normalde tam kdv ekleniyor. Anlaşabileceğiniz rakam düşük fatura ile aşağı yukarı sarı sitedeki ilan fiyatına denk geliyor. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. F

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Sabit olması tercih meselesi. Sök tak yalama olabilir veya diş sıyırabilir. Ayrıca sürekli anahtarla uğraşmak zor olabilir. Bu muslukların portatif olanlarını da görmüştüm. O yüzden sordum. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. F

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Taharet musluğunu sabitlediğinize göre hiç dışarı çıkamayacaksınız. Banyonun veya tuvaletin temizliği esnasında sorun yaratmaz mı acaba. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. F

Ducato 17m3 Farklı Bir Plan

Evet bahsettiğim kanal buydu. Konu sahibinin planına benziyor. İşine yarar belki. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Stabilizatör Önerileri

Teşekkür ederim. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. F

Stabilizatör Önerileri

Peki 13 pinli bağlantı varsa elektrik sistemi yinede saşiyi topuzdan mı alıyor acaba. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. F

Ducato 17m3 Farklı Bir Plan

Yapmak istediğiniz planın aynısını Türk bir çift yapmıştı. Videolarını YouTube'da izlemiştim. Biraz bakınırsanız bulabilirsiniz. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Çekme karavanda iki akü arasındaki mesafe uzun olduğu için çok kayıp olduğu, şarjın verimsiz olacağı ve hatta aküye uzun vadede zarar verebileceğine ilişkin paylaşımlar görmüştüm. Bu konudaki fikriniz nedir acaba MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. F

Hukukumuzda kazanılmış hak kavramı her zaman uygulanan bir kriter. Bu durumda olan karavanlar bence etkilenmez. Ancak gerçekte 750 kg altında olmadığı halde bu şekilde belge düzenlenip satılan karavanlar sorun yaşarsa hiç şaşırmam. Özellikle mtv benzeri yıllık bir vergi oluşturulursa ve 750 kg...
  14. F

Her Yönü İle Başoğlu Karavani..

Çoğu firma 200 cm iç yüksekliğinin olduğunu söylüyor. Ancak iç yükseklikle beraber diğer etkenlerde ferahlığı etkiliyor. İç yükseklikleri aynı olmasına rağmen 5.25 erbada daralırken 4.30 pino çok daha ferah geldi bana. Uncle modelide boyut ve fiyat olarak baktığım. Ancak iç yükseklik nedeniyle...
  15. F

Akın bey ben ortalamanın üzerindeyim demekki:) 1.83 boyum var o yüzden 200 cm altı daraltıyo beni. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. F

Birkaç inceleme videosunda unclenin iç yüksekliğinin az olduğunu görmüştüm. 200 cm nin altında, sanırım 190-195 cm civarında diye düşünüyorum. Doğru mudur acaba MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. F

Çekme Karavanda Hıza Bağlı Savrulma Hareketinin Dinamikleri

Konu ile ilgisi olduğu için buraya yazmayı uygun gördüm. Eğer yanlış yerdeyse ilgililer mesajı taşıyabilirler. Alko 3004 stabilizatör 1700 tl ye satılmakta. Satan firmayı reklam olmaması için buraya yazmıyorum. Düşünenlere özel mesajdan bildirebilirim. İhtiyacı olanlar bakabilirler. MI 5s...
  18. F

Üretimi bırakması enteresan. Eskiden beri gelen bir tecrübesi ve müşteri çevresi varken, üstelik karavancılık ülkede yükselişe geçmişken pastadan pay alamayacak. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. F

Başoğlunun şu anda en büyük modeli caretta uncle sanırım. Tavanıda baya alcak. Memleketimde üretilmesine rağmen küçük olduğu için bakmadım hiç. Eskiden daha büyük karavanları varmış ancak üretimi neden bıraktı acaba. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. F

Erba 3.75 Karavan

Ne kadar saygılı olduğunuzu özel mesajlarınızda gördük. Bu nedenle commodore nickiniz banlanmıştı. Anlaşılıyor ki bu nicklede aynı hareketlerinize devam edeceksiniz. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri