Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüzde on tolerans konusu hız cezalarıyla karıştırılmakta. Hıza ilişkin cezai yaptırımlarda sollama gibi durumlar göz önüne alınarak yüzde ondan itibaren cezai yaptırım uygulanmakta yasa gereği. Görüldüğü üzere ağırlık düzenlemelerinde tolerans tanınmamış. Bildiğim kadarıyla yol kenarlarındaki...
Merhaba. Henüz karavanı teslim almadığım için deneme şansım olmadı. Fahri ustanın işçiliğini ve esnaflığını beğenmiştim. Benim dolaba taktığı kompresörün markasını yukarıda fotoğraf olarak paylaşmıştım. Daha fazla akım çekiyor diye bahsettiğim kompresör denfostu sanırım. İkisi arasında fiyat...
Peşin ödemeden kastı faturayı düşürüp KDV düşük tutarak indirim yapmaları. Fiyatlar KDVsiz olduğu için normalde tam kdv ekleniyor.
Anlaşabileceğiniz rakam düşük fatura ile aşağı yukarı sarı sitedeki ilan fiyatına denk geliyor.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabit olması tercih meselesi. Sök tak yalama olabilir veya diş sıyırabilir. Ayrıca sürekli anahtarla uğraşmak zor olabilir. Bu muslukların portatif olanlarını da görmüştüm. O yüzden sordum.
Taharet musluğunu sabitlediğinize göre hiç dışarı çıkamayacaksınız. Banyonun veya tuvaletin temizliği esnasında sorun yaratmaz mı acaba.
Yapmak istediğiniz planın aynısını Türk bir çift yapmıştı. Videolarını YouTube'da izlemiştim. Biraz bakınırsanız bulabilirsiniz.
Çekme karavanda iki akü arasındaki mesafe uzun olduğu için çok kayıp olduğu, şarjın verimsiz olacağı ve hatta aküye uzun vadede zarar verebileceğine ilişkin paylaşımlar görmüştüm. Bu konudaki fikriniz nedir acaba
Hukukumuzda kazanılmış hak kavramı her zaman uygulanan bir kriter. Bu durumda olan karavanlar bence etkilenmez. Ancak gerçekte 750 kg altında olmadığı halde bu şekilde belge düzenlenip satılan karavanlar sorun yaşarsa hiç şaşırmam. Özellikle mtv benzeri yıllık bir vergi oluşturulursa ve 750 kg...
Çoğu firma 200 cm iç yüksekliğinin olduğunu söylüyor. Ancak iç yükseklikle beraber diğer etkenlerde ferahlığı etkiliyor. İç yükseklikleri aynı olmasına rağmen 5.25 erbada daralırken 4.30 pino çok daha ferah geldi bana. Uncle modelide boyut ve fiyat olarak baktığım. Ancak iç yükseklik nedeniyle...
Birkaç inceleme videosunda unclenin iç yüksekliğinin az olduğunu görmüştüm. 200 cm nin altında, sanırım 190-195 cm civarında diye düşünüyorum. Doğru mudur acaba
Konu ile ilgisi olduğu için buraya yazmayı uygun gördüm. Eğer yanlış yerdeyse ilgililer mesajı taşıyabilirler.
Alko 3004 stabilizatör 1700 tl ye satılmakta. Satan firmayı reklam olmaması için buraya yazmıyorum. Düşünenlere özel mesajdan bildirebilirim. İhtiyacı olanlar bakabilirler.
MI 5s...
Üretimi bırakması enteresan. Eskiden beri gelen bir tecrübesi ve müşteri çevresi varken, üstelik karavancılık ülkede yükselişe geçmişken pastadan pay alamayacak.
Başoğlunun şu anda en büyük modeli caretta uncle sanırım. Tavanıda baya alcak. Memleketimde üretilmesine rağmen küçük olduğu için bakmadım hiç. Eskiden daha büyük karavanları varmış ancak üretimi neden bıraktı acaba.
Ne kadar saygılı olduğunuzu özel mesajlarınızda gördük. Bu nedenle commodore nickiniz banlanmıştı. Anlaşılıyor ki bu nicklede aynı hareketlerinize devam edeceksiniz.