Arama sonuçlarınız

1. F

Hyundai Country Karavan Yapımı

İspat yükü karşı tarafta olduğundan sorun olmayacağını düşünüyorum. Kolay gelsin Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. F

Hyundai Country Karavan Yapımı

Fatura veya irsaliyede imzanız var mı. Yada teslim tutanağı gibi bişey imzaladınız mı? Mesaj veya WhatsApp gürüşmelerine pek itibar edilmiyor. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. F

Erba 3.75 Karavan

Uyuşmazlık tutarı hakem heyeti başvuru sınırının üzerinde olduğu için Tüketici Mahkemesine başvuru yapılabilir. Ancak satıcı zaten parayı iade edebileceğini söylemiş ne gerek var ki. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. F

750 Kg Cekme Karavan Fren Yapinca Ses Geliyor.

Kolay gelsin o zaman. Bizde bilmemiz gereken bir konu var ise öğreniriz. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. F

750 Kg Cekme Karavan Fren Yapinca Ses Geliyor.

Sürekli rampa indiyseniz veya çok frene bastıysanız balataları yakmış olabilir misiniz.? Balata kokusu geldi mi Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. F

Tosbiq Karavan Alan Kullanan Inceleyen Var Mı Görüşler?

Ben pino agile 450 kullanıyorum. Kışın 20-30 cm kar içinde kamp yaptık. Hava sıcaklığı da 0 derece civarındaydı. Çin malı dizel ısıtıcı ile tişörtle uyuduk. Bence yalıtım yeterli seviyede. Ancak anladığım kadarıyla kışın karavan camı çok önem arzetmekte. Bizde yerli çift kat pleksi cam...

7. F

Adım Adım Karavan'a Doğru

Bence ısıtıcının sıcak hava çıkışının nerede olacağından çok ısıtılacak havanın gireceği noktanın nerede olacağı önemli. Bendeki ısıtıcı da yatak altında bulunmakta. Ancak temiz hava girişi farklı bir noktadan olduğu için sorun yaşamadık. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  8. F

Akü Seçimi

200 amper agm veya jel akü ihtiyacınızı görür sanırım. Kullanılabilir bölümü 100-110 amper olarak hesaplandığında toplam 1200-1300 watt enerjiniz olur. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Çekme Karavanda Isınmak Için Hermatik Gaz Sobası Veya Dizel Isıtıcı Kullanımı

Okuyan herkes birbirinin ne dediğini anlıyorsa bence sorun yok. Yurtdışından getirilen ısıtıcıların ticari ismi diesel heater olarak geçtiğinden Türkçeye de o şekilde çevriliyor.

10. F

Pilli Gaz Alarm Dedektör Sistemleri Nereden Temin Edilir?

Ben n11'den itek marka 12 voltla çalışanını aldım ama henüz monte etmedim. Lpg dedektörlerini güvenlik riski açısından pilli yapmıyorlarmış.

11. F

Çekme Karavanda Kaç Litre Su Deposu Olmalıdır

Bizde karavanımızı bir kaç ay önce teslim aldık. Yaptığımız kamplarda 2 yetişkin 2 çocuk olarak günlük ihtiyacımız 25-30 litre oldu. Bu rakama tuvalet sifon suyu ve taharet musluğu suyu da dahil ancak içme ve banyo suyu dahil değil. Karavanda 100 litrelik depo olmasına rağmen yaklaşık 20...
  12. F

Çekme Karavanda Kaç Litre Su Deposu Olmalıdır

Bizde karavanımızı bir kaç ay önce teslim aldık. Yaptığımız kamplarda 2 yetişkin 2 çocuk olarak günlük ihtiyacımız 25-30 litre oldu. Bu rakama tuvalet sifon suyu ve taharet musluğu suyu da dahil ancak içme ve banyo suyu dahil değil. Karavanda 100 litrelik depo olmasına rağmen yaklaşık 20...

13. F

Yeni Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Konunun açılması çok yerinde olmuş, teşekkür ederim. Bende birkaç aylık ve 3-4 kamp yapmış karavancı olarak yazmak isterim. Karavanımız 4.50 boyunda, iki çocuğumuzla gayet yeterli geldi bize. Sabit bir ana yatak ve yatağa dönüşen masa mevcut. Yatak eni 140 cm oldukça yeterli. Toplam 5 karavan...
  14. F

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Söylediklerinizi anlamak ve birçoğuna katılmakla birlikte benim yazdıklarımı iyi anlayamadığınızı düşünüyorum. Zira ben haksızlığı ve hukuksuzluğu sıradanlaştırmadım. Hukuk çerçevesinde alınması gereken tedbirleri belirttim. Tüketici göz göre göre hatalı ve ayıplı ürünü almamalı. Aldıktan sonra...
  15. F

Üreticinin hatalarını ve eksiklerini duymayan kaldı mı ki. Bununla birlikte tüketici de hatalı bence. Ürünü teslim alırken eksikleri varsa ihtirazi kayıtla teslim aldığını teslim tutanağına işlemeli, gördüğü açık ayıpları (ki hepsi açık ayıp görüldüğü kadarıyla) derhal üreticiye ispatı kolay...

16. F

Kendi Çekme Karavanımı Yapıyorum.

Araç dizel mi. Üreticinin verdiği çekme kapasitesi nedir acaba MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. F

Bir Çekme Karavan Doğuyor

Bende konunun uzmanı değilim ama yıllardan beri ahşap iskelet üzerine imalat yapan yerli yabancı birçok üretici varken bunun hafif ve güvenli olup olmayacağını sorgulamak bize düşmez diye düşünüyorum. Size kolay gelsin. İmalatınızı takip ediyor olacağım. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  18. F

Bir Çekme Karavan Doğuyor

Ahşap imalat karavanın metal imalat karavana göre daha ağır olacağı kanaatine nasıl vardınız? Bildiğim kadarıyla avrupa karavanların büyük çoğunluğu da ahşap imalat. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. F

Anladım teşekkür ederim. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. F

Konu dışı olacak ama 12v buzdolabından neden memnun kalmadınjz. kompresörü ne markaydı?,Uygulamada mı sorun oldu acaba? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,821
Kaydolan Son Üyemiz
tolgaozer1905

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri