Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, 1 Ekimdeki sınava girecem ve telsiz araştırıyorum. Dijital/analog telsiz almak istiyorum ama siz ustalara sormak istedim. Bana hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Fiyat limitim 3000TL
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle bizlere yardımları ve yönlendirmeleri için Murat ve Ufuk beye çok teşekkür ederim. Kampt çektiğim kardelen çiçeğini bahar müjdesi olarak paylaşmak istedim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde Ankaradan katılmak istiyoruz. Araç RAV4 çadırımız büyük ve yazlık küçük çadır buluruz inşallah :)
Biz Eylül ayında oradaydık ve çok güzel bir yer.
1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli
2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli
3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli
4.Ahmet yaman karadeniz ereğli
5.Mert...
Arkadaşlar, 2015 temmuz ayında maçkada Pala Dayının yerinde (verizona) çadır kurduk ve çok memnun kaldık. Alan çim ve düz. İşletme sahibi Pala Dayı çok şeker birisi, bize çok yardımcı oldu. Fiyatlar uygun. Duş ve tuvalet mevcut. Trabzon bölgesinde çadır kurup çevreyi gezmek isterseniz bence...