Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Ramazan bayramında Sülüklü gölde kamp yapmak istiyoruz. Aynı yerde kamp yapmayı düşünenler var mı? Birde daha önce gidip tavsiyesi olanlar var mı?
Merhaba, Sizin söylediğiniz Röle (repeater) üzerinden konuştuktan sonra rölenin yaptığı bitiş sesi (bazıları röle kuyruk seside der) yani siz simplex (direk konuşurken bu sesi duymazsınız ama röle üzerinden birisi ile konuşurken mandalı bıraktığınızda bu sesi duyarsınız. 73
Merhaba,
Ben amatör telsizciyim. Denizde sahil güvenliğe ulaşabileceğiniz deniz telsiz (KMT) lisansı almanız daha yararlı olacaktır. VHF Deniz Telsizi – GemiTrafik.com sitesi ve başvuru için http://gss.gasm.gov.tr sitesine bakmanız size yardımcı olacaktır. Kara telsizleri deniz telsizlerinin...
Moderatör arkadaşlar, bu kış kampı ilanını ilk sayfa açılışta ilan şeklinde olursa katımcı sayısı daha da artacaktır. Özellikle takip edenler haricinde bu başlık bilinmiyor.
Sayın Moderatör,
Etkinlik haberiniz bizi çok sevindirdi. Katılacaklar listesine hemen kendimi yazarak başlatıyorum. Herkes listeyi kopyalayıp kendi adını ekleyerek giderse katılımcı listesi de oluşmuş olur :)
1- A. Atilla BOSTAN Ankara Ssangyong Rexton 4X4 Telsiz Çağrı kodum TA2AAB...
Merhaba arkadaşlar,
2013 Rexton W 2.0 ikinci el aldığım arabadan çok memnunum ama araç çukur yada kasislerde çok sallıyor ve sanki kasılıyor direksiyon hakimiyeti olmasa sanki yön değiştirecek gibi oluyor. Bu normal mi? yada çözüm önerisi olan var mı?
Aracı alırken amortisörler %75 civarı...
Arkadaşlar, Biz öncü birlik olarak yarin Bolu Göksu parkta kamp yapacağız:smiley:. Yarin saat 10:00 gibi orada olmayı planladık. Şimdilik 5 çadır olacağız ve sizleride bekleriz. Gezenbilir kamp organizasyonu yapıldığında da katılacağız.
Fatih bey, aracım müsait odun getirecem. Göksu işletmesi sahibi Fatih bey de odun var demişti. Bu hafta sonuna doğru arayıp teyit ederim. Bizim geleceğimizide bildiririm. Gördüğüm kadarı ile de 6-7 çadır olacağız :smiley:
Fatih bey
Başka bir programım olduğundan ben ctesi sabah gelebilirim. Ama izin alabilirsek ptesiye sarkıtırız.
Göksu parkı, bolu kartal kaya kayak merkezine yakın sayılır. Bu konunun 2nci sayfasında Murat bey gerekli bilgileri paylaşmış.
Bizim için de uygun. Eşimle birlikte 24-25 Şubatta geleceğiz ve çadır kuracağız. Başka arkadaşlarda gelecek ise burada paylaşsın.
Not: Yolda ve orada görüşmek için cep numaram : 05305265305. Telsiz çağrı kodum TA2AAB 145.525 Mhz simplex yada bolu rölesi üzerinden.
Murat bey paylaşım yapmadı ama ben geçen seneki Göksu parkın işletmecisi ile görüştüm ve Murat bey ile görüştüklerini söyledi. Göksu parkında kar yok ama biz Göksuda kamp yapmayı sevdiğimiz için hafta sonu gitmeyi planlıyoruz. Eğer sonraki haftada organizasyon olur ise yine geliriz.
Tarih için 17-18 yada 24-25 şubat olursa çok iyi olur.
11 Şubatta kampçılar için bence önemli olan Amatör telsizcilik sınavı var. Katılmak isteyenler. aşağıdaki linkten başvurabilir. Süre az kaldı bilgi için bana mesaj atabilirsiniz.
Cep: 0530 5265305
Çağrı kodum: TA2AAB
Kıyı Emniyeti Genel...