Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn.Makara bazen hep aynı şeyleri yapmakta insanı durgunluğa sürükleyebilir. Uzun süre yapmayı planlayıpta yapmadığınız bir şeyler varsa yapmayı deneyebilirsiniz veya değişik uğraşlara yönelebilirsiniz bir müddet. Bu sizi doygunluk , monotonluk ve durgunluk hislerinden kurtarabilir belkide. Bu...
Sayın Makara ,
İnsanlarda dönem dönem böyle şeyler olabilr. Bunu kırmaak için mücadele etmek gerekir ve bir yerden başlamak lazım. Yarın oltanı al hasanlar barajına bir salla . Oltanın ucunda o ağırlığı çırpanmayı hissetiğinde balık tutmanın zevkini yeniden alacaksın. Olayı aşılarla...
Alkovenli karavan yapımı kolay değil arkadaşım o nedenle iyi düşünün. Bildiğim kadarıyla uzatabileceğiniz maksimum mesafe dingil mesafesinin yüzde yirmibeşidir.Yani aracı almadan ne kadar uzatabileceğinizi bilemezsinizç Benim karavanı yapan usta böyle demişti bana yanlış hatırlamıyorsam...
İyi geceler hocam ,
Bir iki günde Cevap bulmam gereken soru karavan mobilyalarını ve duvar kaplamalarını mdf veya kavak kontraplak yapma sorusunu cevaplayıp yol almam gerekiyor. Sence ne fark var arada tecrübeli bir karavancı olarak ?
Tamamen lojmana taşınırsan nasıl olur Yücel Hocam nasıl olsa Angara uzak değil , Dikmende yakın sayılır. Yoksa köyde kalmak çok mu sıkıcı olur senin için.
Bir seferinde öğretmen evinde kaldım ve bina eski tip tavanları yüksek bir binaydı. Binayı incelerken Atamızın kara tahta önündeki resmi çıktı karşıma. O meşhur fotoğraf bugün Sinop Öğretmen evi olan binada çekilmiş. Bu arada cezaevini gezerken dalga seslerini duyarsan Sabahattin Aliyi hatırla...