Arama sonuçlarınız

1. G

Jel Akü Marka Tavsiyesi

Aküleri kurup test edebildiniz mi ? Benimde akü araştırmam olduğu için linkteki Ankara firması gözüme çarptı 208Ah 220Ah Kraftvoll-Outdo Jel Deepcycle Akü 18070008 Fiyatı ve Özellikleri

2. G

Güneş Paneli Markaları

Maalesef her şey göründüğü gibi değil.Google yorumları daha iyi açıklıyor.Ben iki tane akü aldım altı ayda akü bozuldu garantiden değiştireceğim dedi 75 gün falan geçti yok.En son ziyaretimde kavga ettik çıktım. Ben çok sıkıştırdığım için aküleri değiştirmiyormuş . Mahkemelik olacağız...
  3. G

Güneş Paneli Markaları

Atakale kesinlikle güvenilecek bir firma değil. Çok insanı mağdur etmiş yalancı bir firma

4. G

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Çekme o yolu hocam yakıt parasına buz gibi efes alırsın hafta sonunda
  5. G

Bence şise yerine plastik türü bir şey kullan hocam. Allah muhafaza düşme durumunda kırılabilir. Plastik kola şişelerinden kullansan huniyede gerek kalmayabilir

6. G

Güneş Paneli Markaları

İkisinide aynı üretici üretiyor sanırım

7. G

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Gönlünüze göre olsun her şey
  8. G

Beypazarı Karaşar Extreme Off Road | Aks Kırdık! [4k]

Videonuzu zevkle izledim. Kışın görmek istediğim noktalardan birisini sayenizde görme şansını yakaladım. Teşekkürler video için. Bu arada Hamza Beyin coğrafya zayıftı sanırım okulda. Kıbrıscık köy değil Boluya bağlı bir ilçedir. Beypazarı ise Ankaraya bağlıdır.
  9. G

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Sn.Omnitemporal , İzmir dediğinize göre görev yeri değişimi oldu sanırım.

10. G

Başkent Karavan Nasıldır.

Güney karavan modellerini ve fiyatlarını incelediniz mi ? Benim ilk karavanımdı ve memnundum. Başlangıç için düşünülebilir bence .

11. G

Geçmiş olsun , umarım ciddi değildir problemi
  12. G

Jel Akü Marka Tavsiyesi

Sayın Doğrucu Davut , Lifepo4 o kadar korkutucu değil diyorsunuz diye anlıyorum. Doğrumu anlıyorum ?

13. G

2,5 saat sonra geldi say haftasonunu Yücel Hocam
  14. G

Jel Akü Marka Tavsiyesi

Sayın Bartek , Vallahi korktum jele devam
  15. G

Jel Akü Marka Tavsiyesi

Bu konuyu biraz daha araştırın isterseniz. Çünkü 1 adet 200 amper alacaksınız ve iki aküden alacağınız verimi alacaksınız diyorlar. Hafif olmalarıda cabası

16. G

Jel Akü Marka Tavsiyesi

Merhaba , Şarj cihazınız uygunsa neden Lifepo4 akü düşünmüyorsunuz ? 200 amperlik lifopo4 akünün 400 amperlik jel aküye bedel olduğu yazılıyor forumlarda. Outdo 200 amper fiyatları 15 000 civarlarında , yerli megacell 200 amperde sanırım 14 750 civarında. Bende aküyle ilgili garanti problemi...
  17. G

2014 Wrangler Tavsiye

Broşürüne bakın
  18. G

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Alkovenli yapsaydınız nasıl olurdu acaba ? Daha önce o şekilde yapılmış bir örnek görmüştğm fena değildi

19. G

Kolay gelsin
  20. G

Sac yazın sıcağı kışında soğugu aşırı iletmez mi ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri