Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk adım olarak acaba mobydicki satıp parasını köşeye atsan mı hocam . Hem giderinden kurtulursun hem ilk adımı atmış olursun hemde trafik riskin azalmış olur
Ben çekmeyi satıp aracı aldım üste biraz kredi vs alıp tamamladım. Takasa girecek bulmak zor olabilir bu yüzden aradığın fiyatı veren olursa satıp almak daha kolay olabilir.
ok
Benim ev oraya 2km falan bu yüzden gece kalamam ama gündüz olabilir uygun bir zamanda. Bu aralarda kayınvalidenin fıtık ameliyathı olacak ondan sonra olabilir
Bence çekme karavanı elden çikarıp onunla bir araç alarak içini yavaş yavaş kendinde yapabilirsin hocam. Araci tamamlayana kadarda güçlü ile idare edersin.
Buralar sensiz olmuyor Yücel Hocam aklından çıkarma bunu. Göksu park yerine ben kahvaltı için karavanla gittim geçen hafta. Elektrik su vs yok ücret 10 tl günlük kamp havası almak için ideal bence. Tavsiye ederim