Arama sonuçlarınız

1. barışözgür

30 9.5 /r15 Kumho Roadventure M/t Satılık Veya Takaslı

herkese merhaba başlıkta yer alan hiç eskimemiş kırçılları üzerinde lastiklerimi aynı temizlikte ve ebatlarda a/t lastiklerle takaslıyabilirim

2. barışözgür

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

o kanun hep beni bulur zaten :) o yüzden araç konusunda temkinliyimdir hep keçeyi küçük takmış yetkili servis ....... değiştik ga<yet ii şimdi
  3. barışözgür

Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar

konuyu hortlatsak olmazmı..?

4. barışözgür

Dilek ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Aracı seçmemde önemli etkenlerden biri mekanik yapıya sahip olması ve klimasının olması oldu keza konfor beklentisi bizim için klima idi. Mekanik olması bozulduğu yerde yapılabilir olması demekti. Aracı erkenden alma sebebimiz dediğiniz gibi erkenden...

5. barışözgür

91 Vitara 3 Kapı Cabrio Ile Arnıza Katıldım

Şu an ilk düşüncem parça çabuk elde edilmiyor en başarılı stok kimde ve nerdedir Ayrıca servis önerisine hala açığım

6. barışözgür

Malum burda istediğim yardımı bulamadım belki benim başkasına faydam olur
  7. barışözgür

Temenniler sizin içinde geçerli Bugün ankarada kaldığım için ankarada bakım yaptırdım ertuğrullar oto şaşmaz sanayi yarinde ankarada yetkili servise gidicem Bu deneyimler ayrı konuda toplanıcak
  8. barışözgür

Suzukiciler bırda biraz cansız gibi

9. barışözgür

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] Son resim karter koruması söküldü ve temizlenmeden önceki hali daha çok proje ve foto gelecek İç kısım koltuk ve orta konsol başarılı işcilik ile deri döşeme yapılmış Şimdiye kadar emeği geçip fikir veren...

10. barışözgür

Var ama daha hala pc başına geçemedim eve gidince paylaşıcam İphonedan beceremedim
  11. barışözgür

Çok teşekkür ederim 91 model 1.6 8 valf karbüratörlü 3kapı cabrio model

12. barışözgür

çok teşekkür ederim yorumlarınızı deneyerek görücez bakalım
  13. barışözgür

teşekkürler. en zor aşama buydu bence satın almak;)
  14. barışözgür

uzun bir arayış sonunda bugün itibariyle başlıktaki arç ile aranıza katıldım. aracı bayılarak aldık ama. ismini dangoz koymayı düşündüm eşim izin vermedi..,:) çünkü bizce çok yakışıklı ama belirleyemediğim arızaları var bunun için ankara ve izmirde bu aracın usta tavsiyesine ihtiyacım var...

15. barışözgür

suzukiye geldiğimizdede benzer bir durum var ama bu kadar değl ama sonuçta serbest piyasa bişey diyemezseniz yalnız şunu çok net söyleyeceğim bugün öğlen sıcağında çorum ankara yaptım camlar açıkken ses çok aşırı rahatsız etmezken o sıcakta ortalama 80 km ile oluşan rüzgar beni rahatlatmadı...
  16. barışözgür

bugün itibariyle daha önce ilanı verdiğim suzuki vitara aldım :) ve satın alma aşamasından kurtuldum defender bence kral fakat türkiye piyasası yüzünden nefret eettim dökülen kasalı araçlar bile bilmem ne kadar isteniyor.... burda linkini verdiğim bir defender o zaman 37500 isterken üzerine...
  17. barışözgür

Kafam karıştıki sormayın Defender ilk seçenekti ama fiyatlar hiç uygun değil ve klima yok Pickup daha çok konfor derken idamesi maddi olarak zor bir araç Şu an kuş adasından çoruma suzuki vitara bakmaya gidiyorum

18. barışözgür

ilginiz için çok teşekkür ederim . alırken en çok neresi masraf açabilir nereye baktırmak lazım. ustasını bulursak aracın neresini sormak lazım ? birde country skystar ve raali raidler hakkında ne düşünüyosunuz .? fiyat olarak daha uygun çünkü
  19. barışözgür

km benim için önemli ayrıca kazasız olması çok takmasamda kullanan kişinin dikkatli olduğunu gösterir. genelde bu tipler aracada iyi bakar ve değişmesi gerekeni değişir vs.. benim kanaatiim böyle çünkü bnede böyleyim :) bu kriterde çok fazla seçenek kalmıyor malesef bne bulamadım enazından

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri