Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dilek ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Aracı seçmemde önemli etkenlerden biri mekanik yapıya sahip olması ve klimasının olması oldu keza konfor beklentisi bizim için klima idi.
Mekanik olması bozulduğu yerde yapılabilir olması demekti.
Aracı erkenden alma sebebimiz dediğiniz gibi erkenden...
Temenniler sizin içinde geçerli
Bugün ankarada kaldığım için ankarada bakım yaptırdım ertuğrullar oto şaşmaz sanayi yarinde ankarada yetkili servise gidicem
Bu deneyimler ayrı konuda toplanıcak
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Son resim karter koruması söküldü ve temizlenmeden önceki hali daha çok proje ve foto gelecek
İç kısım koltuk ve orta konsol başarılı işcilik ile deri döşeme yapılmış
Şimdiye kadar emeği geçip fikir veren...
uzun bir arayış sonunda bugün itibariyle başlıktaki arç ile aranıza katıldım.
aracı bayılarak aldık ama. ismini dangoz koymayı düşündüm eşim izin vermedi..,:) çünkü bizce çok yakışıklı
ama belirleyemediğim arızaları var bunun için ankara ve izmirde bu aracın usta tavsiyesine ihtiyacım var...
suzukiye geldiğimizdede benzer bir durum var ama bu kadar değl
ama sonuçta serbest piyasa bişey diyemezseniz
yalnız şunu çok net söyleyeceğim bugün öğlen sıcağında çorum ankara yaptım camlar açıkken ses çok aşırı rahatsız etmezken o sıcakta ortalama 80 km ile oluşan rüzgar beni rahatlatmadı...
bugün itibariyle daha önce ilanı verdiğim suzuki vitara aldım :) ve satın alma aşamasından kurtuldum
defender bence kral fakat türkiye piyasası yüzünden nefret eettim dökülen kasalı araçlar bile bilmem ne kadar isteniyor....
burda linkini verdiğim bir defender o zaman 37500 isterken üzerine...
Kafam karıştıki sormayın
Defender ilk seçenekti ama fiyatlar hiç uygun değil ve klima yok
Pickup daha çok konfor derken idamesi maddi olarak zor bir araç
Şu an kuş adasından çoruma suzuki vitara bakmaya gidiyorum
ilginiz için çok teşekkür ederim . alırken en çok neresi masraf açabilir nereye baktırmak lazım. ustasını bulursak aracın neresini sormak lazım ?
birde country skystar ve raali raidler hakkında ne düşünüyosunuz .?
fiyat olarak daha uygun çünkü
km benim için önemli
ayrıca kazasız olması çok takmasamda kullanan kişinin dikkatli olduğunu gösterir.
genelde bu tipler aracada iyi bakar ve değişmesi gerekeni değişir vs.. benim kanaatiim böyle çünkü bnede böyleyim :)
bu kriterde çok fazla seçenek kalmıyor malesef bne bulamadım enazından