Arama sonuçlarınız

1. barışözgür

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

konu hortlatalım malum kış gelmekte truma ürünlerini araç üstü çadırda kullanma için fikirleri olanları varmı ..? alternatif zaten belli mazotlu ısıtıcı almak istemiyorum çok ..

2. barışözgür

Yedek Benzin Bidonu Için Taşıma Aparatı Yapımı

verdiğiniz linkler ilham verdi sanırım doğru aratmaile istediğim ürünü buldum Yedekci, Aksesuar ve Yedekparça, Makina Yedekparçaları, Endüstriyel Kilitler Buzdolabı Kilidi Fırın Kilidi Soğuk Oda Kilitleri, Anahtarlı Gergi Kilit AB17

3. barışözgür

91 Vitara Hikayesi ; Revizyon Değişiklikler Ve Yapılacaklar

kesinlikle öyle oldu şu an maliyeti 32-33 oldu daghada durmam çok acayip fikirlerim var :)

4. barışözgür

gelecek zamandan devam eecek olursak yedek benzin depom için tamamiyle kendi üretimim olan sepeti yaptım Yedek Benzin Bidonu Için Taşıma Aparatı Yapımı

5. barışözgür

elimde fzladan pütür vardı asrın boyası :) ve hepsi ok bu arada sanayideyken bide çeki demirine istedğim zaman bağlayıp çıkartacağım u profili yaptırdım 50 tl .. ilerde çantası ve motor taşıma için işime yarıyacak ve sonuç .. ve sonrasında küreğide monte eetim...
  6. barışözgür

herkese merhaba şu anki aracımı alır almaz ilk aldığım aksesuar olan benzin bidonunu neyapacağımı bitürlü bulamadım. hazırda olan çok fazla seçenek yoktu. olanda çok pahallıydı. ozaman ne yapcaz kendimiz yapıcaz... bizim işyerinin orda hurdalık var gittim oraya ne yapabilirim derken...

7. barışözgür

yan sinyaller değişimden nasibini aldı aynalarda keza değişti bi öncekiler çalışmıyodu bende düğmeyi söküp ford düğmesi için ortamı hazırladım

8. barışözgür

en son böle artık boya istemeye başladı
  9. barışözgür

arka stoplar ve yan sinyalleri ben evde dğiştim := buda bonus ..romork elektrik bağlantısı tampona bağlamışlar onuda aşğı aldık olması gereken yere

10. barışözgür

ha tabi bu aradda teller meller filtreler falan filan vss ne istersen hersey değişti :) bide pedallar oynaktı onlarında burçları vss değişti ama anlatmadan geçemiycem debriyaj komple değişti ama yansanayi taiwan malı debriyaj teli beni bneden aldıki sormayın baskı balata değişirse...
  11. barışözgür

ha tabi bu aradda teller meller filtreler falan filan vss ne istersen hersey değişti :) bide pedallar oynaktı onlarında burçları vss değişti ama anlatmadan geçemiycem debriyaj komple değişti ama yansanayi taiwan malı debriyaj teli beni bneden aldıki sormayın baskı balata değişirse...
  12. barışözgür

sanırım oldu heralde foto yükleme şanzıman yerlerde artık full söküldü . çok detaylı çekmedim keçeleri var onlar değişti ön tarafında bir boşluk var oraya keçe bozuk diye yağ gitmiş ve giden yağ gelmemiş :) prizdirek, keçeler ,yağı değiştii tabi bu arada hiç boş durulurmu araba askıda...

13. barışözgür

hikayeye nerde kalmıştık şanzımandan ayağı debriyajdan çekince gelen ses vardı :) iki adaet servise telefon ve ankaradaki servise sormak koşuluyla şanzımanın bittiği ve yenisi ile değiştirmek gerektiği söylendi. burdaki ustam ilk şikayetimle birlikte prizdirek değişecek dedi ve teşhisi...
  14. barışözgür

Aydın Off-road Sevdalıları Merhaba

slm aydın olmasa bile kuşadasından yapılabilecek organizasyonlara açığım . araçlarımızın aynı olması paylaşımları artıraabilir.
  15. barışözgür

iphone dan pc ye aktarmayı becerdiğim zaman konu daha devam edecek zaten

16. barışözgür

aynen sabır etmeye devam ediyorumda daha sonra yapılanları fotoları aktarabilirsem toparlıycam zaten liste uzayıp gidiyor daha
  17. barışözgür

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

konuyu hortlatsak olmazmı ...:) bende dün itibariyle almış ve takmış bulunuyorum siz yazın denediniz sanırım bir problem veya olumsuzluk yoktur fakat kış veya soğuk mevsimde denedinizmi acaba ..?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri