Arama sonuçlarınız

1. barışözgür

Katlanabilir Rüzgar Türbini Yapıyorum

fikir güzel ama nekadar elektrik üretiyor.

2. barışözgür

Tam Zamanı! Bu Ekipmanları Kaçırma

ayrı satmayı düşünürmüsünüz..?
  3. barışözgür

Neden Kimse Bu Mevsimde Kamp Yapmıyor :)

yaş 36 ama demekki yeterince takip edemiyoz teknolojiyi halbuki buralar bence daha ii

4. barışözgür

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

dolabın üstü kapak tarafına doğru yaklaşık 1,5 cm daha uzun geçenlerde ortalık fena yağışlı fırtına idi .herhanfi bir sorun ile karşılaşmadan atlattım fakat şimdi çini biraz tıka basa doldurunca kapak 0,5 cm civarı aralık verdi tekrar yağış olursa durum değerlend,rmesi yapıcaz bakalım ... duruma...
  5. barışözgür

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

herkese merhaba daha önceden araç arkasında römork dışında bişeyler (Kİ amaç motor taşımaktı) taşıyabilmek için çeki demirine bağlanabilecek vidayla sabitlenip çıkarabilieceğim bir demir yaptırmıştım bu konudada göstermiştim yedek benzin taşıma aparatı geçenlerde kampa gidince ıvır...

6. barışözgür

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. dediğiniz yerlere üyelik yapılacak ..:) ama bu sitede sanırım kimse bu konuda aktif değil.

7. barışözgür

Yedek Benzin Bidonu Için Taşıma Aparatı Yapımı

haha beşlik içinde atv ye yapmıştım zaten :)
  8. barışözgür

ya ben forumu kullanmayı beceremedim yada farkettiğim üzere artık kamp etkinlikleri olmuyor.. ege bölgesinde kış kampı etkinliği bilen duyan varmı yoksa burdan bir başlangıç yapalımmı..?
  9. barışözgür

Izmir Kamp Grubu

izmir civarı kış kampına kimler gelir.. peki..?

10. barışözgür

91 Vitara Hikayesi ; Revizyon Değişiklikler Ve Yapılacaklar

aslında toplandı biraz kaporta işi var oda gözüme çok batmıyo ellemiyom. satarsam haber ederim

11. barışözgür

önceden zorlanaa dif bağlantısı demiştim birgün yolda giderken aracın arkası saçmalamaya başlayınca kırıldığını anlamış bulunduk . parça bu ama parçanın suçu yok yükseltme kiti uygulamışlar ve buraya olan parçayı takmamışlar kaynaklar vss resmen uydurulmuş ve uyduruk olmuş becce den...
  12. barışözgür

artık işler zevklenmeye başlasın hep sanayide geçmez vakit izmirde bulunan gipsy adventure dan araç üstü çadır aldım hazırlandığında gidip almadan önce üst sepetten kurtulma vakti gelmişti vidayla tavanı direk delerek takılmış oldukça sağlamdı vidalar pas olduğu için açamadık sanayide...

13. barışözgür

tabii işler bittimi hayır ... arada keyif içinde kullanmak lazım tekneyi çok ince kumu olan davutlardan çıkardım ama aracı fazla zorladım sonuç çıkardım ama yeni aldığım baskı balatayı yakmış bulundum ....:) birde bu zorlamaile eskiyen arka dif i şaseye bağlayan bağlantı...
  14. barışözgür

Aydın Off-road Sevdalıları Merhaba

Grup büyüyor
  15. barışözgür

Yoksa Kampçı Kalmadı Mı??

Üzücü olan hep çalışmak zorunda olmamız ama yinede canlandırmak lazım örneğin şu an ben kamptayım efes harabelerine yakın

16. barışözgür

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

fiyat 1300 tl civarıysa kendini kanıtlamış alman markalarını tercih edeceğim
  17. barışözgür

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

tabiki okunndu :) hala fırsat yaratmaya ve kollamaya devam ediyorum ...
  18. barışözgür

sitesine baktım yarin arıyacağım firmayı fiyat bilgisi için

19. barışözgür

bugün sordum kdv dahil 2700 küsür euro bu kadar fiyat yapılan işlem için hamde eksileri olsada alternatifleri varken mümkün deil olmaz...
  20. barışözgür

2. kısmı geçiyorum :) alan küçük olduğu için başlıktaki model için sormmuştum zaten .. ama tek elden satış var anladığım kadarıyla ne fiyat buldum nede doğru düzgün bilgi..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri