Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dolabın üstü kapak tarafına doğru yaklaşık 1,5 cm daha uzun geçenlerde ortalık fena yağışlı fırtına idi .herhanfi bir sorun ile karşılaşmadan atlattım fakat şimdi çini biraz tıka basa doldurunca kapak 0,5 cm civarı aralık verdi tekrar yağış olursa durum değerlend,rmesi yapıcaz bakalım ...
duruma...
herkese merhaba
daha önceden araç arkasında römork dışında bişeyler (Kİ amaç motor taşımaktı)
taşıyabilmek için çeki demirine bağlanabilecek vidayla sabitlenip çıkarabilieceğim bir demir yaptırmıştım
bu konudada göstermiştim
yedek benzin taşıma aparatı
geçenlerde kampa gidince ıvır...
ya ben forumu kullanmayı beceremedim yada farkettiğim üzere artık kamp etkinlikleri olmuyor..
ege bölgesinde kış kampı etkinliği bilen duyan varmı
yoksa burdan bir başlangıç yapalımmı..?
önceden zorlanaa dif bağlantısı demiştim
birgün yolda giderken aracın arkası saçmalamaya başlayınca kırıldığını anlamış bulunduk .
parça bu
ama parçanın suçu yok
yükseltme kiti uygulamışlar ve buraya olan parçayı takmamışlar kaynaklar vss resmen uydurulmuş ve uyduruk olmuş
becce den...
artık işler zevklenmeye başlasın hep sanayide geçmez vakit
izmirde bulunan gipsy adventure dan araç üstü çadır aldım hazırlandığında gidip almadan önce
üst sepetten kurtulma vakti gelmişti vidayla tavanı direk delerek takılmış oldukça sağlamdı vidalar pas olduğu için açamadık sanayide...
tabii işler bittimi hayır ...
arada keyif içinde kullanmak lazım
tekneyi çok ince kumu olan davutlardan çıkardım ama aracı fazla zorladım
sonuç çıkardım ama
yeni aldığım baskı balatayı yakmış bulundum ....:)
birde bu zorlamaile eskiyen arka dif i şaseye bağlayan bağlantı...
2. kısmı geçiyorum :)
alan küçük olduğu için başlıktaki model için sormmuştum zaten ..
ama tek elden satış var anladığım kadarıyla
ne fiyat buldum nede doğru düzgün bilgi..