Arama sonuçlarınız

1. barışözgür

Motokaravan Içinde Atv Taşımak

yada sonunda dayanamıyıp ne olursa olsun bir çkme karavan alıp onun arkasına tek teker desteği ile taşıcam galiba

2. barışözgür

yönlendirme için teşekkür ederim linkteki gibi bir şey olabilir fakat aracın dengesini nasıl etkileyecektir. atv araçta taşıma yaza doğru normal arabamın arkasına benzer bir düzenek ile zaten yapmayı düşünüyorum . ozamanda sonucu görmüş olucaz :)
  3. barışözgür

zaten ilk aklımdan geçen sizin gönderdiğiniz ilk foto tarzı bir plandı . ayrıca verilen bilgiler için teşekkür ederim

4. barışözgür

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

kusura bakmayın msj şimdi gördüm plan kısmı tamamen eşim deydi. bunlarıda elektronik ortama hiç aktarmadık .. yaptığımız gün burdan tabikide paylaşacağım
  5. barışözgür

arkada römork çekmek çok mantıklı gelmiyor nedense .... bunu çok düşünsem şu anki aracımın arkasına biraz daha yüksek off road bir karavan takarım .. ama dediğim gibi asıl amaç karavan içinde atv olması bu arada atv boyut olarak 1900x1050x1120

6. barışözgür

Vitara 91-94 Hakkında Yardım

defender düşünüyosanız transit motoru uygulaması yapan çok ... istanbul bu işin merkezi zaten karadizel motoru kötü olan bir tane alıp hemde ucuz olacaktır.. motoru değiştirilebilir

7. barışözgür

aslında tamamen aynı şeyi çok düşünüyorum. bir unimog alıpta karavana çevirmeyi.çoook isterim fakat maliyeti korkutuyor beni çünkü araç zaten tr de çok pahalı ayrıca bakım maliyeti vs.. olabilir olan geçenlerde işyeri servisini incelerken (mercedes sprinter) sanırım 18+1 die geçiyor. arka...
  8. barışözgür

bende bakmıştım bir ralli raid :) gerçekten güzel arabalar .. daha çok otomobil konforundalar temiz ise ve fiyatı uygunsa çok mantıklı olabilir. 130bin km orjinal ise ve kazasızsa bence çok ii . ama bakım masraflarını göz önüne almak lazım örneğin 4 enjektör kabaca 4000 tl gibi. bende bakarken...
  9. barışözgür

bide özel olmazsa ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyorsun ..?

10. barışözgür

benzin pompası mekanik tahrik ile çalışıyor. yanılmıyorsam 400 tl gibi bir fiyatı olması lazım . 91 model ve lpgli aracımdaki pompa revizyon gördümü bilmem ama hala üzerindeki orjinal :) .... maliyet hesabı yaparken yükseltme için 950 euro fiyatı ile 3 inch becce yükseltme kitini kesinlikle...

11. barışözgür

aks kırılma olaylarına bakınız %90 araizde ön teker nerdeyse tamtur çevrili kaldığı yerden çıkmaya çalışırken kırılıyor. yukardaki yazılarda bahsettiğim ön difransiyel dezavantajı. tam turda 4x4 tteyken akslar kasılıyor ve zorklanınca kırılıyor haliyle. haraket halinde yumuşak zeminde kolay...
  12. barışözgür

herkese merhaba öncelikle moto karavan sahibi olmayı çok istiyorum ama bunun için doğru zamanı bekliyorum diyelim . bu arada sizlerden beklediğim fikirler olacak şu an off road aracı ve araç üstü çadır ile kamp yapmaktayım.ama karar kıldığım karavan .... doğa ile içiçe olmaktan ayrı bir...

13. barışözgür

son birşey örneğin benim gibi bu kadar masraf yapıp sonra satmaya çalışırsanız kesinlikle zarar ederseniz.. dediğim gibi maliyeti 32 bin civarı oldu sizce satmaya kalksam bu fiyat edermi..?
  14. barışözgür

6) Off road aksesuarlarının uygulanabilirliği yukarda bahsettiğim mehmet becce nin yarış deneyimi ile birleşerek oluşturulmuş ve üretilmiş parçaların satıldığı kendi sitesi mevcut yerli ve güvenilir bir şirket bakınız.. 4xfourart.com bunun dışında dünyada kabul görmüş bir araç...
  15. barışözgür

5) Konfor ve arazi performansı öncelikle şunu belirtmek isterim bu araç öncesince traktör ve atv harici arazi aracı kullanmışlığım yok. bu araçtan önce off road veya 4x4 kullanmışlığımda yok. temel mantık olarak şöyle değerlendirdim. sonuçta off road için dünyada düşük bütçeli kullanım...

16. barışözgür

4) Arıza yapma potansiyeli bunun için tek birşey diyebilirim. bana verdiği izlenim sanki hiç bozulmucak gibi :) ama aracı ve bakım gereken yerleri ii takip etmen lazım .. örnek daha bir kere yolda kaldım . arka salıncağı difransiyele bağlayan yükseltme kitinin parçaşı olmayan ,kaynakla...
  17. barışözgür

3) Bakım ve onarım maliyeti bence göreceli istanbulda bu araaçtan anlayan iyi bir usta kesin bulucaksın. usta çok önemli araçtan beklentinin ne olduğu çok önemli örnek: benim gibi pimpirikli adamsan işin bitti aldığın araba eski yorulmuş bir araç olduğunu unutma elini attığın herşeyde...
  18. barışözgür

şunu belirtiyim 91 modelden sonra tek nokta enjeksiyona geçiyor bildiğim kadarı ile ... bence bu önemli ayrıca karbüratörlü araç lar 8 valf yaklaşık 10 beygir civarı daha düşük AMA triger kayışı koptuğunda araç stop etmek dışında başka hiçbir zarar görmüyor kayışı değiştirip yola devam...

19. barışözgür

Aydın Off-road Sevdalıları Merhaba

hayırlı olsun en yakın zamanda toplanalım kalabalık olmaya başlıyoruz ..
  20. barışözgür

akşama devam edeceğim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand