Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yönlendirme için teşekkür ederim
linkteki gibi bir şey olabilir fakat aracın dengesini nasıl etkileyecektir.
atv araçta taşıma
yaza doğru normal arabamın arkasına benzer bir düzenek ile zaten yapmayı düşünüyorum . ozamanda sonucu görmüş olucaz :)
kusura bakmayın msj şimdi gördüm
plan kısmı tamamen eşim deydi. bunlarıda elektronik ortama hiç aktarmadık ..
yaptığımız gün burdan tabikide paylaşacağım
arkada römork çekmek çok mantıklı gelmiyor nedense .... bunu çok düşünsem şu anki aracımın arkasına biraz daha yüksek off road bir karavan takarım .. ama dediğim gibi asıl amaç karavan içinde atv olması
bu arada atv boyut olarak 1900x1050x1120
defender düşünüyosanız transit motoru uygulaması yapan çok ...
istanbul bu işin merkezi zaten
karadizel motoru kötü olan bir tane alıp hemde ucuz olacaktır.. motoru değiştirilebilir
aslında tamamen aynı şeyi çok düşünüyorum. bir unimog alıpta karavana çevirmeyi.çoook isterim fakat maliyeti korkutuyor beni çünkü araç zaten tr de çok pahalı ayrıca bakım maliyeti vs..
olabilir olan geçenlerde işyeri servisini incelerken (mercedes sprinter) sanırım 18+1 die geçiyor. arka...
bende bakmıştım bir ralli raid :)
gerçekten güzel arabalar .. daha çok otomobil konforundalar
temiz ise ve fiyatı uygunsa çok mantıklı olabilir. 130bin km orjinal ise ve kazasızsa bence çok ii .
ama bakım masraflarını göz önüne almak lazım örneğin 4 enjektör kabaca 4000 tl gibi. bende bakarken...
benzin pompası mekanik tahrik ile çalışıyor. yanılmıyorsam 400 tl gibi bir fiyatı olması lazım .
91 model ve lpgli aracımdaki pompa revizyon gördümü bilmem ama hala üzerindeki orjinal :) ....
maliyet hesabı yaparken yükseltme için 950 euro fiyatı ile 3 inch becce yükseltme kitini kesinlikle...
aks kırılma olaylarına bakınız %90 araizde ön teker nerdeyse tamtur çevrili kaldığı yerden çıkmaya çalışırken kırılıyor. yukardaki yazılarda bahsettiğim ön difransiyel dezavantajı. tam turda 4x4 tteyken akslar kasılıyor ve zorklanınca kırılıyor haliyle. haraket halinde yumuşak zeminde kolay...
herkese merhaba
öncelikle moto karavan sahibi olmayı çok istiyorum ama bunun için doğru zamanı bekliyorum diyelim . bu arada sizlerden beklediğim fikirler olacak
şu an off road aracı ve araç üstü çadır ile kamp yapmaktayım.ama karar kıldığım karavan ....
doğa ile içiçe olmaktan ayrı bir...
son birşey
örneğin benim gibi bu kadar masraf yapıp sonra satmaya çalışırsanız kesinlikle zarar ederseniz..
dediğim gibi maliyeti 32 bin civarı oldu sizce satmaya kalksam bu fiyat edermi..?
6) Off road aksesuarlarının uygulanabilirliği
yukarda bahsettiğim mehmet becce nin yarış deneyimi ile birleşerek oluşturulmuş ve üretilmiş parçaların satıldığı kendi sitesi mevcut
yerli ve güvenilir bir şirket
bakınız..
4xfourart.com
bunun dışında dünyada kabul görmüş bir araç...
5) Konfor ve arazi performansı
öncelikle şunu belirtmek isterim bu araç öncesince traktör ve atv harici arazi aracı kullanmışlığım yok.
bu araçtan önce off road veya 4x4 kullanmışlığımda yok.
temel mantık olarak şöyle değerlendirdim. sonuçta off road için dünyada düşük bütçeli kullanım...
4) Arıza yapma potansiyeli
bunun için tek birşey diyebilirim. bana verdiği izlenim sanki hiç bozulmucak gibi :)
ama aracı ve bakım gereken yerleri ii takip etmen lazım ..
örnek
daha bir kere yolda kaldım . arka salıncağı difransiyele bağlayan yükseltme kitinin parçaşı olmayan ,kaynakla...
3) Bakım ve onarım maliyeti
bence göreceli istanbulda bu araaçtan anlayan iyi bir usta kesin bulucaksın. usta çok önemli
araçtan beklentinin ne olduğu çok önemli
örnek: benim gibi pimpirikli adamsan işin bitti
aldığın araba eski yorulmuş bir araç olduğunu unutma
elini attığın herşeyde...
şunu belirtiyim 91 modelden sonra tek nokta enjeksiyona geçiyor bildiğim kadarı ile ...
bence bu önemli ayrıca karbüratörlü araç lar 8 valf yaklaşık 10 beygir civarı daha düşük
AMA
triger kayışı koptuğunda araç stop etmek dışında başka hiçbir zarar görmüyor kayışı değiştirip yola devam...