Arama sonuçlarınız

1. barışözgür

Araç Üstü Çadır Yapmak Istiyorum Yardım Ve Onerilerinizi Bekliyorum

çok merak ediyorum bu halinden sonraki gelişmeleri ...?

2. barışözgür

Piccolo Kamp Römorku Hakkında

kamyonet tercihiniz olabilir. 4x4 olması tercih olunmalı. hem araba gibi kullanılıyor lması hemde offroad kabiliyeti gidilecek yerleri çoğaltıyor. bneim önceki konularda hazırladığım mutfak sistemi var şu anda çok daha teferruatlı bir sisteme başladım bitince yayınlıyacağım .. belki örnek...
  3. barışözgür

Satılık Araç Üstü Çadır

yakın zaman a belli olur sanırım

4. barışözgür

Içinizde Bu Tarz Araç Üstü Çadır Gören Duyan Varmı..?

herkese merhaba araç üstü çadırımı değiştirme niyetindeyim .. linkteki çadırdan türkiyede satışı yapan firma varmı..? iKamper - Love People, Love Nature
  5. barışözgür

Araç Üstü Çadır Yapmak Istiyorum Yardım Ve Onerilerinizi Bekliyorum

müthiş ..... maliyetle ilgili güncel bilgiler ..?

6. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

evettt bugün fiber olmayan camlı saç kabin siparişi verdim bütün düzeni baştan değiştirmeye karar verdim... konuyu takip eden varsa fikirlerinizi bekliyorum .

7. barışözgür

Satılık Araç Üstü Çadır

slm bnedede aynı çadır var bir kaç hafta içinde belli olmakla birlikte satmayı düşünebilirim .. siz bu ara almayı düşünürmüsünüz..?
  8. barışözgür

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

işle ilgili sorun olmazsa eşimle ordayız..

9. barışözgür

Venedik Te Kendi Botunu Kullanmak

uzun zaman oldu siz ne yaptınız .... ben botuda yanıma alarak avrupa turuna çıktım fakat meteo nedeniyle venedik rota dışı kaldı. ama fransada farklı yerlerde kullanma şansım oldu .... şunu söyleyebilirim botlar kimsenin umru değil... türkiyeden çıkarken ve girerken bile ... liman...

10. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

Aslında düşündüm fakat hazırda olan ray sistemi bulamadım.elde yapmaya uğraşmadım bide yükseklik fazla olucaktı kafamdaki projede. Bide tezgahın boyu fazla gelecekti kısacası uğraşmadım anlayacağınız
  11. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

buarada motor yüklü hali fotolarıda ve kamp alanı genel halinide atıyım fotolara buda kampa götürdüğüm bot :) bonus

12. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

sonra elektrik tüketimi ve voltaj için benim çöplükten çıkan voltmetreyide koyayım ona göre aküyü şarja bağlarım dedim onada tahta kutu yaptım başka açıdan sonraki süsleme bölümü yetişmedi, boyanacaktı . tezgah çevresi anahtarlı ışık olacaktı falan derken acilen kampa yetişicez derken...
  13. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

normalde yapmazdım ama konuyu yarım bırakmışım.. şimdi farkettim sanırım koşturra koştura yunana gidecez diye proje tamamlanıp buraya aktarmayı unuttum :) nerde kalmıştık.... kabası ok ama musluk fiyatlarına bakınca çıldırdım .. adam gibi bişeyin alt versiyonu 250 gibi olunca .. zihni...
  14. barışözgür

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

avrupa ve türkiyede girdiğim kontrollerde anladığım kolay ulaşım sağlayamacağın yerde taşımak problem teşkil etmiyor. örneğin benim gibi koltuk altında balta taşırsan vermemek için polisle kavga etmen gerekir..

15. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

çok düşündüm aynı şeyleri ama hazırda malzeme bulamadım malesef bildiğiniz bir malzeme var ise linkini çook isterim bu arada bugün cuma tembellik günü yaptım yani sonuç hala aynı... güya çarşamba yunanistana kampa gitcez :)
  16. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

Aslında bundan öncesinde bütün kamp malzemeleri ve kap kacak ve mutfağı büyük çantalarda taşıyordum. 1ay seyyar avrupa seyahatinden sonra bu sistemin yorucu olduğunu görüp bir kaç gündür carettalardaki gibi arkada sabit bir mutfak düzeni oluşturmaya karar verdim. bu düzen için aklımdan ilk çen...
  17. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

öncelikle şunu söylemeliyim bir defa benzer bişeyler yaptırdım ama zaten çok saçma ve dayanıksız ve oynak oldu . dedimki motor taşınacaksa bu iş böyle olmaz ilk iş her ağzımı açtığımda "olmaz " demeyen demirci ve tornacı bulmaktı. bence en önemli şart sonra proje... araç üzerinde zaten...

18. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

Hocam hiç alakasıyok Bugün fotolamaya çalışıcam daha önce çok benzerini göremedim ben yaptırırken aynı zamanda atv ön tekerlerinide takıp taşırım diye düşünmüştüm akşama detaylandırırız inşallah
  19. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

şu an işten güçten foto alamadım ama fotodaki motor aracın arkasına yaptırdığım özel taşıma aparatı ile aracın motoru olarak bizimle geziyor. yani kamp alanındaki elimiz ayağımız bu motor .... taşıma aparatı daha sonra fotoğraflanacak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri