Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kamyonet tercihiniz olabilir. 4x4 olması tercih olunmalı. hem araba gibi kullanılıyor lması hemde offroad kabiliyeti gidilecek yerleri çoğaltıyor.
bneim önceki konularda hazırladığım mutfak sistemi var
şu anda çok daha teferruatlı bir sisteme başladım bitince yayınlıyacağım ..
belki örnek...
herkese merhaba
araç üstü çadırımı değiştirme niyetindeyim ..
linkteki çadırdan türkiyede satışı yapan firma varmı..?
iKamper - Love People, Love Nature
evettt
bugün fiber olmayan camlı saç kabin siparişi verdim bütün düzeni baştan değiştirmeye karar verdim...
konuyu takip eden varsa fikirlerinizi bekliyorum .
uzun zaman oldu siz ne yaptınız ....
ben botuda yanıma alarak avrupa turuna çıktım fakat meteo nedeniyle venedik rota dışı kaldı.
ama fransada farklı yerlerde kullanma şansım oldu ....
şunu söyleyebilirim
botlar kimsenin umru değil...
türkiyeden çıkarken ve girerken bile ...
liman...
Aslında düşündüm fakat hazırda olan ray sistemi bulamadım.elde yapmaya uğraşmadım bide yükseklik fazla olucaktı kafamdaki projede.
Bide tezgahın boyu fazla gelecekti
kısacası uğraşmadım anlayacağınız
sonra elektrik tüketimi ve voltaj için benim çöplükten çıkan voltmetreyide koyayım ona göre aküyü şarja bağlarım dedim
onada tahta kutu yaptım
başka açıdan
sonraki süsleme bölümü yetişmedi, boyanacaktı . tezgah çevresi anahtarlı ışık olacaktı falan derken acilen kampa yetişicez derken...
normalde yapmazdım ama konuyu yarım bırakmışım.. şimdi farkettim
sanırım koşturra koştura yunana gidecez diye proje tamamlanıp buraya aktarmayı unuttum :)
nerde kalmıştık....
kabası ok ama musluk fiyatlarına bakınca çıldırdım .. adam gibi bişeyin alt versiyonu 250 gibi olunca .. zihni...
avrupa ve türkiyede girdiğim kontrollerde anladığım kolay ulaşım sağlayamacağın yerde taşımak problem teşkil etmiyor.
örneğin benim gibi koltuk altında balta taşırsan vermemek için polisle kavga etmen gerekir..
çok düşündüm aynı şeyleri ama hazırda malzeme bulamadım malesef
bildiğiniz bir malzeme var ise linkini çook isterim
bu arada bugün cuma tembellik günü yaptım yani sonuç hala aynı...
güya çarşamba yunanistana kampa gitcez :)
Aslında bundan öncesinde bütün kamp malzemeleri ve kap kacak ve mutfağı büyük çantalarda taşıyordum. 1ay seyyar avrupa seyahatinden sonra bu sistemin yorucu olduğunu görüp bir kaç gündür carettalardaki gibi arkada sabit bir mutfak düzeni oluşturmaya karar verdim.
bu düzen için aklımdan ilk çen...
öncelikle şunu söylemeliyim bir defa benzer bişeyler yaptırdım ama zaten çok saçma ve dayanıksız ve oynak oldu .
dedimki motor taşınacaksa bu iş böyle olmaz
ilk iş her ağzımı açtığımda "olmaz " demeyen demirci ve tornacı bulmaktı.
bence en önemli şart
sonra proje...
araç üzerinde zaten...
Hocam hiç alakasıyok
Bugün fotolamaya çalışıcam
daha önce çok benzerini göremedim
ben yaptırırken aynı zamanda atv ön tekerlerinide takıp taşırım diye düşünmüştüm
akşama detaylandırırız inşallah
şu an işten güçten foto alamadım ama fotodaki motor aracın arkasına yaptırdığım özel taşıma aparatı ile aracın motoru olarak bizimle geziyor.
yani kamp alanındaki elimiz ayağımız bu motor ....
taşıma aparatı daha sonra fotoğraflanacak