Arama sonuçlarınız

1. barışözgür

Yoksa Kampçı Kalmadı Mı??

sanırım burada olan planlanan paylaşılan kamp etkinlikleri organizasyonlar bitmiş üzüldüm :)

2. barışözgür

Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar

olmaz ..)
  3. barışözgür

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

sın durum hayayller gerçekler gibi :) ama hala umudum devam ediyor çünkü benim yüzünden olan sorunlar deil.. bizim şirket bu aralar malesef iyi değil .... fırsatı bulunca kaçıcam

4. barışözgür

91 Vitara Hikayesi ; Revizyon Değişiklikler Ve Yapılacaklar

bu arada arabayı boyadım :)
  5. barışözgür

sonra taktım herşeyi oldu bana mis .. ha bide elimde pütür boya vardı jantlar çok gözüme batıyodu onlarıda rulo ile pütüre boyadım pütür boyaya bayıldım asrın icadı gibi arabayı boyamayı düşünüyom zaten ... öncesi sonrası

6. barışözgür

kaputta bazı yerlerde benim düzeltebileceğim yerler vardı onları düzelttim. ama bunu yaparken bunu yapan usta diye ........ baya bi söylendim bazı yerlerde polyester macun kullandım en son işlem epoxy beyaz boya ile beyaza boyamak oldu.ha bu arada bütün boya işlemini fırça ve rula ile yaptım...

7. barışözgür

astarın kuruması bekledikten sonra geldi artık delikleri onarmaya buralarda çabuk kuruduğu için malzemeyi küçük küçük kullanmakta yarar var bide çok foto çekemedim bitmiş hallerinden örnekler
  8. barışözgür

tabi bu arada çürüyen yerleri matkap ucuna takılan 3m boya sökücü ve çelik tellerle uğraşa uğraşa temizledik ama fotosu yok yorucu işlemdi doğrusu hemen ilk işim boşlukları köpük ile doldurmak oldu kendisi mükemmel bir malzeme ısı ve ses izalasyonu yapmakta mükemmmel ve kolay işlenir...
  9. barışözgür

tabiki devam bütün paspaslar söküldü durum vahim tabi toplamda 4 delik muhtelif yerlerde çatlaklar var.... arka davlumbaz lardaki koltuk bağlantıları arka koltuk orta bağlantısı jet wash ile güzelce yıkandı sürücü tarafı delik çürük ve çatlak yerler

10. barışözgür

bittimi hayır bitermi hayır bu arada araya bayram girdi bayramdan sonra sadece hüseyin ustanın yaparız dediği geri kalan sorduklarımın hepsi şanzıman değişecek dedi ( yetkili servis dahil) hmm 9 gün tatil bu kadar tatilde bne duramazdım bayramdan önce 4 günüm var hadi ceesaret dedim bne...

11. barışözgür

evet nerde kalmıştık .... kuşadasında suzukici hüseyin ustayı böyle bulmuş olduk. kendisi çok başarılı işçiliği güzel dürüst oğlu gökhan ile çalışan gerçek bir usta o arada fotoları çekemedim ama arabanın dif yağı kaldımı die bakıldı idare edicek kadar olduğu anlaşılınca sanayi yolu tutuldu...
  12. barışözgür

kesinlikle doğru :) ama daha bitmedi ve uzun sürede bitmez gibi

13. barışözgür

çorumdan arabayla eski lastiklerinide gtirmiştim onlarıda eski çıkanlarla birlikte ankarada evde bıraktım eski lastikler takılı olsaymış hiç güzel olmazmış yaşasın becce yükseltme kiti :) sabah eve dönüş rotası için yola çıktık klimayıda açtıkk oh miss izmirde mola bir gün kaldık sabah...
  14. barışözgür

yapılacakları yarin halledemeyeceğini söyledi yarin başka işleri varmış benimde zaman kısıtlı şamazda yetkili servis var olmazsa ona giderim dedim ki sabah kalkınca direk oraya gittim ismi kangurum aradığınız malzeme bulunuyor ama TUZLU kampanaların deişmesi gerektiğini biliyodum ellerinde...
  15. barışözgür

herkese merhaba sıfır almış olduğum nissan juke aracımı satarak , gerektiğinde dağ bayır gerektiğinde dünya veya avrupa turu yapabilmek adına off road araçlara merak sardım. ilk aklımdaki LR defender idi. fakat sonradan piyasadaki saçma sapan rakamlar , vergi ve yakıtı, ayrıca klimalı olmayışı...

16. barışözgür

30 9.5 /r15 Kumho Roadventure M/t Satılık Veya Takaslı

lastik fiyatlarına baktığımda sıfırı 390 tl olduğunu gördüm ... satın almak isteyen olursa buna göre öneride bulunursa sevinirim ..
  17. barışözgür

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim maalesef tura çıkamadım henüz. şu an çalııştığım yerden üç aydır maaş alamadım :) ama aldığım anda sanırım çıkacağım ... bu arada aracı mekanik olarak nerdeyse tamamiyle yeniledim .. başka bir başlık altında kendi yaptığım bakımlarda dahil olmak üzere...
  18. barışözgür

Tabiki olmaz ham fiyat 22000 tl daha bakımlar devam ediyor

19. barışözgür

1996 Suzuki Samurai 1.3 Çıkma Parçalar Uygun Fiyat

direksiyon hidrolikmi araçın model yılını biliyormusunuz..?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri