Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam,
Araç üstü ABS boru ile oluşturulan basınç takviyeli duş sistemleri hoşuma gitti benim. Yazın aracın dışında alınacak bir duş ile söylediğiniz gibi araç içi oluşacak nemi dışarıda bırakabilirim. Bahar dönemlerinde zaten çok uzun soluklu seyahatler planlamadığım için duş ihtiyacı daha az...
Selam,
@MelihAblak
Çadır çok zevkli ama bu yaz çadır kamplarının kalabalık ve kaotik ortamı beni çok düşündürdü ve buna yola girişmeye karar verdim. İstediğin an yer değiştirme lüksü çok büyük avantaj sunuyor. Ayrıca bazı kamp alanlarının düşük hijyeninden de kendine ait ortam ile...
Selam,
Bahsettiğiniz bu şebeke bağlantısı nasıl yapılıyor? Akıllı bir kontrol cihazı ile 12V dönüşümü, akü şarjı ve 12V sistemin çalışması otomatik olarak sağlanabiliyor mu?
Taş yünü değil de cam yünü su emip küf yapıyor diye biliyordum :( O konuyu araştırmam gerekecek.
Karavan ruhsatı için...
Selam,
Cevabınız için teşekkürler :)
İmzanızdaki ilk linkten başladım okumaya ve belirttiğiniz detaylarla kendi beklentimi anlatmaya çalışayım;
-Kış dönemi için karavanı kullanmayı ilk etapta düşünmüyorum. Ama planlarken bunu yapacağım gibi plana dâhil etmek istiyorum.
-2 yetişkin ve 2 çocuk...
Selam,
2 senelik yeni yetme bir kampçıyım. 2 çocukla bu işleri daha konforlu yapabilmek için karavan olayını araştırıyordum ve kendi çözümünü üreten insanları görünce hevesim daha da arttı =)
İş ve okul sebebiyle 2-5 günlük sürelerde kullanacağım bir araç çözümü araştırmaya başladım. Meslek...