Arama sonuçlarınız

1. pasolvon

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Fuarda ben de gezdim bu videodaki karavanı. Samimiyetle ürünün yetişmediğini, ön camın fuara park esnasında kırıldığını ancak sadece isim duyurmak istediğini belirtmişti. Tutumu ve yaklaşımı oldukça mütevaziydi. Bu konunun ilgili sayfalarında daha detaylı ilgili yorumlarımı ve eleştirilerimi...

2. pasolvon

https://www.instagram.com/carvandesign/ Uluslararası tasarım patentli monoblok bir ürün. Çok iddialı cümleler var instagram hesabında. Yolu açık olsun diyelim. Lansmanı merak duygusu uyandırıyor.
  3. pasolvon

Alternatörden Yaşam Aküsüne Elektrik Kazanımı

Manyetik motor yani bilinen adıyla perendev motor yeni bir gelişme değil. Kullanılan mıknatıslar yoğun yüklenmiş neodyum mıknatıslar. Bu mıknatıslar elektrikle mıknatıslama yöntemiyle manyetikleştirilmiş metallerdir aslında. Yani başka bir güç kaynağından zaten şarj edilmişlerdir. Bu enerji...

4. pasolvon

Yurt Dışından Vebasto (dizel Isıtıcı ) Alımı

Ozel mesaj attim size SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. pasolvon

Erba 5.25 2019 Model Çekme Karavan

Katiliyorum 60 65 bandında alıcı bulur bence de. Ancak fotoların düzgün bir ışıkta baştan çekilmesi şart. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. pasolvon

Kiralamak çok mantıklı bir hareket. Hakkınızda hayırlısı olsun.

7. pasolvon

Bilgilendirme için teşekkürler. Bu arada sen kararını verip sipariş geçtin mi? Hangi karavanda karar kıldın? Hafızam beni yanıltmıyorsa planların bu zamanlara göreydi. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. pasolvon

Sektör o kadar çok hareketlendi ki bir süre izledim piyasayı. Öncelikle pandemi döneminde fırsatı gören bir sürü yeni marka çıktı. İnşallah ömürleri bol olur. Yeni çıkan yerli üreticilerimiz; - Başkent Karavan - Başkent Karavan – Seyahatte Eskimeyen Moda - As Karavan - Ana Sayfa | as karavan -...
  9. pasolvon

Geçtiğimiz hafta çok bilinen bir kamp yerinin otel bölümünde kaldık ailecek. Kendimizi karavansız o kadar kötü ve kafeste hissettik ki tatilin ikinci günü Ender usta'yı arayıp Güney Bombe siparişimizi verdik. 2021 Ocak ayında Güney Bombe karavanımızı teslim alacağız.

10. pasolvon

Kuzey Marmara Otoyolu Çekme Karavan Kazası

Geçmiş olsun. Karavanda ekstra bir yük var mıydı? SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. pasolvon

Banyo alt dolap nereden alindi acaba? Linki var mı? SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. pasolvon

Fiyatı belirleyen şey taleptir serbest piyasa ekonomisinde. O nedenle fiyat konusuna yorum yapmayı bıraktım. Malın hazırda alıcısı varsa fiyat belirleyen ona göre satış profilini belirler. Ha derseniz ki fiyat/performans ürünlerini seçelim. O ayrı. Ben de çoğunlukla aynı fikirdeyim. Yerli...

13. pasolvon

Çekme karavan imalatı

Yazmayayım dedim ama yazmak icap etti. Kanuna göre tip onay yönetmeliğine uygun olmayan hiç bir taşıt trafiğe çıkamaz. Burada trafik şube amirliğinin sozu degil kanun geçerlidir. Trafik size kontrol edilmedigini soyler sizi başından savar. Ama yarın bir tebliğ gelir ellerine artik kontrol...
  14. pasolvon

Kargadan başka kuş tanımam diyorsunuz yani. Affınıza sığınarak kuşlarla ilgili başka bir laf daha vardır "Her kuşu uçurduk, bir leylek kaldı." diye. Bu da güzeldir. [emoji3] SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. pasolvon

Forum Sorunları

Maalesef Hüseyin üstadım. Hala gönderdiğim ekran görüntüsündeki beyaz zemine beyaz yazı çıktığından işlemleri göremiyorum edit bölümünde.

16. pasolvon

Erba'nın kullandığı fiber dolap ve bitişik lavabo seti çok hafif ve kullanışlıydı. O tarz bir çözüme de gidilebilir. Gerçi erba kendi ürettirmiş kalıpta.
  17. pasolvon

Forumun 2020 Yüzü Üzerine..

Şu durumu buraya da atayım referans olsun. https://www.gezenbilir.com/konu/forum-sorunlari.124555/post-1527977
  18. pasolvon

Ender abi'nin ilk bombe çalışmasında bir tesise gönderdiği karavanlarda şık bir lavabo vardı. Bence yapım aşamasında Ender usta'dan rica ederseniz onu kullanabilir. Fiyat farkı varsa onu ödersiniz. Şu postta var bahsettiğim lavalo...

19. pasolvon

Karavan Üretimi - Teknik Detay

Kesinlikle katılıyorum. Ancak bu piyasa araştırmasının karavana ilgi duyan kitle ile yapılması gerekli. Aksi halde alakasız bir sonuç ortaya çıkar. Malumunuz karavan görmeden karavan hakkında üstad kesilenleri gördü bu gözler. Bu da oldukça maliyetli ancak sonuca odaklı bir yöntem olur. Bu...
  20. pasolvon

Şu linkteki konuya istinaden; https://www.gezenbilir.com/konu/guney-karavan-bombe-370-i-lk-fotograflari.124690 yazmış olduklarımı buraya da ekleyelim ki eleştiri konusunda da referansı kalsın. ---------------------------------------------------------------------------------------------------...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR