Arama sonuçlarınız

1. pasolvon

İlk Jeneratörümün Motorunu Nasıl Kilitledim?

Geçmiş olsun Yücel hocam. @yasarergun ün de belirttiği gibi tecrübe en pahalı satılan şey maalesef.

2. pasolvon

Karavanda Aküsüz 12v - Doğrusal / Anahtarlamalı Güç Kaynağı Soruları

Merhaba, Çocukların henüz küçük olması nedeniyle kampinglerde kamp tercih ediyoruz. Yani üstadların deyimiyle tatlı su karavancısıyız. Bu sezon kullanacağım karavanım güney bombe 370. Güney bombe 370'in elektrik tesisatı hakkında biraz bilgi vereyim. 220 girişi sonrasında 12V 5Amperlik bir...
  3. pasolvon

Çekme Karavanla İlgili Yasa, Yönetmelik Ve Tebliğler

Güzel konu. Çoğu zaman araştırıp öğrenip geçiyoruz. İlgili mevzuatlar tek konu altında arşivlenirse bir çok kişiye faydalı olacaktır.

4. pasolvon

4 Yaşındaki 750 Kg Üzeri Çekme Karavanıma Nasıl Ruhsat Çıkartabilirim?

Trafik Tescil Hizmetleri hakkında bilgi almak istiyorum. adresindeki bilgilendirmeye göre ceza bedelini ödemek kaydıyla yapabilirsiniz gibi görünüyor.
  5. pasolvon

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

B şıkkı maalesef. Çok iyi bir kurumsal web sitesi yaptırsanız maliyeti ortalama 10~15bin lira tutar ancak önemsenmiyor. Ortiz ve Pino dışında düzgün internet sitesi olan üreticimiz maalesef yok. Onların da içerikleri bence yetersiz.

6. pasolvon

Geçmiş olsun. Çakmaklık konusunu ilk defa duymadım. Sık yapılan bir hata sanırım. Elektrik işlerinde son zamanlarda maalesef sınıfta kalıyorlar. Kırmızı ve siyah kablo çekmek bu kadar zor olmamalı aslında ama ustalar yetersiz demek ki. Bir teslim test cheklist hazırlamaları güzel olurdu. Bu...

7. pasolvon

Teslim aldığınız hafta yaşadığınız elektrik problemini sosyal medyada gördüm. Problemi çözebilmişsinizdir umarım. Carvan konusunda ise genel olarak ayakları yere basıyor bence. Estetikliği tartışılır ancak özgün olduğu kesin. Bazıları gibi kolaya kaçıp model kopyalamamış. Sky window'un tek kat...
  8. pasolvon

Acemi Karavancı

Hayırlı olsun. Kullanım şeklinize göre başlangıç için çok güzel bir seçim yapmışsınız. Keyifli gezileriniz olsun.
  9. pasolvon

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Carvan Karavan'ın yeni modeli hakkında ufak bir yapıcı eleştirim var. Şu sıralar çok yaygın olan sky window konseptini sabit temperli ve tek kat olarak geliştirmiş. Üreticiye nacizane tavsiyem bu karavanın belki de tek yumuşak karnı olan bu tek katlı temperli camı çift katlı hale getirip...

10. pasolvon

Yeni Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Bir tavsiye daha. Yazlık kiralayacağıma ya da otele para vereceğime karavan alayım diye düşünüyorsanız boşa vakit harcamayın arkadaşlar. Bu iş öyle bir iş değil. Er ya da geç bıkarsınız. Daha öncelerden başka bir ortamda yazdığım bir yazı paylaşayım. karavancılık iyidir, hoştur. zaten bu konu...

11. pasolvon

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

Hayırlı satışlar dilerim. Siz düşmezsiniz buraya merak etmeyin. Aciklamalariniz yerinde ;)
  12. pasolvon

Konu amacından sapmaya baslamış. Başta belirttim ama yineleyeyim. İlk mesajda da belirttiğim gibi bu konu karavanda en az 30 gün geçirmiş tecrübeli karavancilardan ilk defa karavan alacaklara tavsiyeler başlığı. İlk defa karavan alacak arkadaşlar soracak üstadlar tecrübelerini paylaşacak. Olay...

13. pasolvon

Suzuki̇ Grand Vi̇tara 2.0 Jlx-al Almayi Düşünüyorum Yorumlari̇ni̇z Lütfen:))

Maalesef durmuyor. Geçtiğimiz temmuz ayında sattık.
  14. pasolvon

Çekme Karavanlarda Wmr Belgesi Ne Kadar Önemli ?

cehaletimi mazur görün ama wmr belgesi nedir?
  15. pasolvon

Hızlıca ilk aklıma gelenleri ben yazayım. 2 çocuklu 4 kişilik bir aileyiz. 2019 yılından itibaren 1 sene 5.25'lik bir karavan kullanıcısı, aralık ayında yeni siparişimizi bekliyoruz. Kamping kampçısıyız. Şasi için ilk tercih tabi ki alko olmalı. Eğer mümkün değilse yani özel üretim şasi...

16. pasolvon

Son zamanlarda sosyal medyada gözlemlediğim kadarıyla özellikle yerli karavan seçiminde çok büyük bilgi kirliliği söz konusu. Yorumlar o kadar komik ki fikri olmadan x markadan koşarak uzaklaşın ya da 40 yıllık karavancılar ne anlar karavandan sığlığında. Hal böyleyken bilinçli tüm karavancı...
  17. pasolvon

Tapatalk Dan Giriş

mümkünse çözülmesini rica ediyoruz. tapatalksız bir forum takip etmek cep telefonundan gerçekten çok zor.
  18. pasolvon

Tapatalk Dan Giriş

Uygulama olarak ekledim android telefonuma o sekilde alismaya calisiyorum. Ancak tapatalk kadar hizli degil maalesef. Tapatalk erisimini beklemekteyim.

19. pasolvon

İstanbul'da Karavan Parkı

Biz İstanbulluların büyük dertlerinden biri bu park problemi. Pandemi nedeniyle çoğu yer dolu. Yeni giris kabul etmiyorlar. Maltepe parkta yeni abonelik almiyor diye duydum son zamanlarda. Aslı var mıdır? Bir de aylık abonelik rakamı ne oldu son durumda? SM-N935F cihazımdan Tapatalk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR