Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Çocukların henüz küçük olması nedeniyle kampinglerde kamp tercih ediyoruz. Yani üstadların deyimiyle tatlı su karavancısıyız. Bu sezon kullanacağım karavanım güney bombe 370.
Güney bombe 370'in elektrik tesisatı hakkında biraz bilgi vereyim. 220 girişi sonrasında 12V 5Amperlik bir...
B şıkkı maalesef. Çok iyi bir kurumsal web sitesi yaptırsanız maliyeti ortalama 10~15bin lira tutar ancak önemsenmiyor. Ortiz ve Pino dışında düzgün internet sitesi olan üreticimiz maalesef yok. Onların da içerikleri bence yetersiz.
Geçmiş olsun. Çakmaklık konusunu ilk defa duymadım. Sık yapılan bir hata sanırım. Elektrik işlerinde son zamanlarda maalesef sınıfta kalıyorlar. Kırmızı ve siyah kablo çekmek bu kadar zor olmamalı aslında ama ustalar yetersiz demek ki. Bir teslim test cheklist hazırlamaları güzel olurdu. Bu...
Teslim aldığınız hafta yaşadığınız elektrik problemini sosyal medyada gördüm. Problemi çözebilmişsinizdir umarım.
Carvan konusunda ise genel olarak ayakları yere basıyor bence. Estetikliği tartışılır ancak özgün olduğu kesin. Bazıları gibi kolaya kaçıp model kopyalamamış. Sky window'un tek kat...
Carvan Karavan'ın yeni modeli hakkında ufak bir yapıcı eleştirim var.
Şu sıralar çok yaygın olan sky window konseptini sabit temperli ve tek kat olarak geliştirmiş. Üreticiye nacizane tavsiyem bu karavanın belki de tek yumuşak karnı olan bu tek katlı temperli camı çift katlı hale getirip...
Bir tavsiye daha. Yazlık kiralayacağıma ya da otele para vereceğime karavan alayım diye düşünüyorsanız boşa vakit harcamayın arkadaşlar. Bu iş öyle bir iş değil. Er ya da geç bıkarsınız. Daha öncelerden başka bir ortamda yazdığım bir yazı paylaşayım.
karavancılık iyidir, hoştur. zaten bu konu...
Konu amacından sapmaya baslamış. Başta belirttim ama yineleyeyim. İlk mesajda da belirttiğim gibi bu konu karavanda en az 30 gün geçirmiş tecrübeli karavancilardan ilk defa karavan alacaklara tavsiyeler başlığı. İlk defa karavan alacak arkadaşlar soracak üstadlar tecrübelerini paylaşacak. Olay...
Hızlıca ilk aklıma gelenleri ben yazayım.
2 çocuklu 4 kişilik bir aileyiz. 2019 yılından itibaren 1 sene 5.25'lik bir karavan kullanıcısı, aralık ayında yeni siparişimizi bekliyoruz. Kamping kampçısıyız.
Şasi için ilk tercih tabi ki alko olmalı. Eğer mümkün değilse yani özel üretim şasi...
Son zamanlarda sosyal medyada gözlemlediğim kadarıyla özellikle yerli karavan seçiminde çok büyük bilgi kirliliği söz konusu. Yorumlar o kadar komik ki fikri olmadan x markadan koşarak uzaklaşın ya da 40 yıllık karavancılar ne anlar karavandan sığlığında. Hal böyleyken bilinçli tüm karavancı...
Uygulama olarak ekledim android telefonuma o sekilde alismaya calisiyorum. Ancak tapatalk kadar hizli degil maalesef. Tapatalk erisimini beklemekteyim.
Biz İstanbulluların büyük dertlerinden biri bu park problemi. Pandemi nedeniyle çoğu yer dolu. Yeni giris kabul etmiyorlar. Maltepe parkta yeni abonelik almiyor diye duydum son zamanlarda. Aslı var mıdır? Bir de aylık abonelik rakamı ne oldu son durumda?
SM-N935F cihazımdan Tapatalk...