Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ürün sizin karavana pek uygun olmayabilir. Bombe gibi sabit cama uygulamak için kış sezonunda kolay ve etkili bir çözüm sağlıyor ancak açılır kapanır camlarda pek kullanışlı olmaz.
@tapatalk
Hocam ürün esasen çin malı. Ancak hiç beklenmeyecek özellikleri var. Alışveriş yapmamda beni etkileyen kısmı çin işine çok güvenemediğim için dahili karbonmonoksit dedektörü olması oldu. Test ettim gerçekten de cihazı kapatıyor yanında bir duman vs. olduğunda. Ayrıca konuşarak sesli olarak uyarı...
Kamyon tır çıkmasını ben tavsiye etmiyorum hocam. Onun yerine sıfır dai ya da yılkar filan düşünsen? Ya da ben coolman taktirdim mesela kendinden karbonmonoksit dedektörlü. Demmon kullananlar da memnun termostat şart değilse.
@tapatalk
Her iki karavanımda da aynı metodu kullandım. Ölçüleri aldım hanıma verdim. Hanım gidip halıcıdan yıkanabilir uygun bir model seçip aynı boyutlarda kestirdi. Bu şekilde olunca kamp sonrası eve götürüp makinada yıkıyoruz. Toz salınımı gibi bir durum da yok. Kendinden kaydırmazlı bir model...
Turkiye'de şu yönetmeliğe eklendi konu ile ilgili 2019 yılında.
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=1134&MevzuatTur=21&MevzuatTertip=5
Madde 36
Ancak maalesef denetleme yok. Bu koşullara uyan kamping sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
@tapatalk
Aklin yolu bir. Fotoda yük taşımak icin kullandığınız pazar arabasından bozma taşıyıcı her zaman karavanin banyosunda durur. Damacana, gri su ya da portatif wc taşımak istediğimde harika bir kurtarıcı.
@tapatalk
Ben önümüzdeki sene başı itibariyle sitenin önüne, sokağa bırakacağım çekme karavanı. Kışlama ücretleri de malum zamlardan nasibini aldı İstanbul'da. Güvenlik önlemi olarak alko teker kilidi, alko kaplin kilidi takacağım. Ek olarak motosikletler için üretilen kesilemeyen grade zincirlerden alıp...
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Profilinizde yazdığı gibi Çanakkale'deyseniz kum otelde karavan kampı yapmayı ihmal etmeyin. Her sene mutlaka giderim.
Konu uzun zamandır sessizliğe bürünmüş. Biraz canlandıralım. Malum pandemi döneminde mantar gibi yerli firmalarımız türedi.
Swan karavan hakkında fikirlerimi paylaşmak isterim. Bence son yıllarda Türkiye'de çekme karavancılık alanındaki en büyük yenilik oldu bu firma. Fiyat argümanını dışarda...
Güney bombe'yi 1 yıldır kullanıyorum. Genel olarak memnunum çünkü ödediğim paranın karşılığının bu olduğunu en baştan kabul ediyorum.
En memnun olduğum tarafı ise satış sonrası destek. Rahmetli Ender abi her telefonuma cevap verir anında çözüm üretirdi. Şimdi işler kızına ve damatına geçti...
Yerli şasiye karşı değilim ancak bahsettiğiniz markanın şikayetleri çok fazla. İyice araştırmadan ve emin olmadan önermiyorum.
Ben sarı site ilanlarına bakarken bile o marka hariç şeklinde arama yapıyorum.
@tapatalk
Konu internete mahsus değil bence. İnsanın olduğu her yerde yaşadığınız kötülükler karşımıza çıkabiliyor.
İnsan var insancık var. Ayrımı iyi yapmak gerekli.
@tapatalk