Arama sonuçlarınız

1. pasolvon

Üretici Bunu Yaparsa

Ben şikayetinizi tam olarak anlayamadım. Yıl farklı olmasına rağmen fiyat ayni diyorsanız bildiğim kadarıyla zaten stoktan satış yapmıyorlar siparişiniz uzerine uretiyorlar. Muhtemelen geçen seneki ilanı uzattıkları için boyle bir durum oluşmuştur. En doğrusu arayıp sorun kafanızda soru isareti...

2. pasolvon

Karavan Ve Karavancılıkla Ilgili Kitaplar

Bu kitapların sahafların kontrolünde kalması şu çağda bence kabul edilemez. Yayınevlerinin tüm baskılarını e-kitap olarak çevirmeleri ve buradan da ek gelir etmeleri ve yazara da ettirmeleri o kadar kolayken bu fikri akıl dahi edememeleri beni şaşırtıyor.
  3. pasolvon

Kolay Kurulabilir Karavan Tentesi

Genel konuya dönersek ben de delme işlemi gerektirmediği için torba tenteciyim. Kurarken neredeyse sıfır güçle 2-3 dakikada kurulabiliyor ancak 2 kişi istediği doğrudur. Tek kişi kurmanın yolları var ama süreyi uzatır. Toplarken tek kişi toplayabiliyor ancak sağlam bilek istiyor. Ben gezz...

4. pasolvon

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Öncelikle hoş geldiniz. İstanbul'da çekme karavancıların en büyük dertlerinden biri karavanınızı park etmek için müsait bir garajınız ya da park yeriniz yoksa kışlama ve park için bir kamp yeri ile anlaşma yapmanız gerekli. Bu da 2022 için senelik en az 10K gibi bir rakama tekabül etmekte. Başta...
  5. pasolvon

Karavancılar Tüketici Birliği Oluşturalım, Kamp Hizmeti Için Bir Tavan Fiyat Açıklayalım...

Üstad son derece haklısın. Bir ürün bedavaysa ürün sizsiniz. Ancak DNS sorgusunda erişebilecekleri sadece hangi domainlere erişim istediğimiz olacağından çok önemsemiyorum. Amaçları çok belli ki big data oluşturmaya çalışıyorlar. Daha sonra oluşan bu big data derin öğrenmeye ya da makine...

6. pasolvon

Karavancılar Tüketici Birliği Oluşturalım, Kamp Hizmeti Için Bir Tavan Fiyat Açıklayalım...

Ola ki reklamlardan hoşlanmayan biri iseniz şu adresten Method#2'yi seçip işletim sisteminize göre "Default Server" ayarlarını uygularsanız ek program yüklemeksizin işinize fazlasıyla yarayacaktır. https://adguard-dns.com/tr/public-dns.html

7. pasolvon

Karavan Önerisi

Hep söylerim, en az 2 kış görmüş ve yollarda 10bin km yapmış karavanları olan üreticilere ve modellere yönelmenizi şiddetle öneririm. Aksi halde arge'nin bir parçası oluverirsiniz, firma hala ayaktaysa sizden sonra çıkan modellerinde sizinkinde olan hataların düzeltildiğini görüp...
  8. pasolvon

Ankara, Mavi Göl Karavan Kamp Alanı

Ankara bölgesinde Ulaşan otel dışında kamping imkanı yoktu benim bildiğim. Geçen ramazan bayram tatilinde 2 haftalik Kapadokya, silifke, antalya kamp rotasi planladigimda 1 gecelik orada kalmayi planlamistik. Fakat bayramda tam kapanma uygulaninca ve biz seyahat izin belgesi alamayınca rota...
  9. pasolvon

Bozcaada Belediyesinin O2 Belgeli Tinyhouse Römorkları Adaya Sokmaması Hakkında

Tiny house için yasal bir düzenleme çalışması yapılıyor bildiğim kadarıyla. Yani bence telaslanmaya gerek yok. Kısa sürede bu ayrım yapılır diye düşünüyorum. Ben de tiny house konseptinin karavan olmadığını düşünüyorum. Bir bungalovun altina telerlek takınca karavan olmuyor. @tapatalk

10. pasolvon

Yurtdışı Çıkışları İçin Yardımcı Olabilenler;

Tabi tabi inandık. Arkadaşlar Yeliz konuşuyor. Konuş Yeliz. [emoji28][emoji28][emoji28] @tapatalk

11. pasolvon

12 Volt Dc Akımda Kullanılacak Ampere Göre Olması Gereken Kablo Kalınlık Tablosu

Çok faydalı bir paylaşım ve rehber olmuş.
  12. pasolvon

Karavan Isıtıcılarının Artıları Ve Eksileri

Webasto air top 11k ebers d2l 10k civarina çıkmış fiyatlar. Truma s220 de 11k civarı. Bütçesi geniş arkadaşlar için yer musaitse truma seçmek daha makul sanki. Sıfır elektrik tüketimi.

13. pasolvon

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

Valla bakarak anlamak zor ama genelde depoda gaz sıkışması olmasın diye bir havalandırma borusu oluyor. O nedenle 1-2 metre yakından geçerken o keskin koku gelmeye başlıyor. Kullananların burunları artık bu kokuyu almıyor diye düşünüyorum ben de.
  14. pasolvon

Affınıza sığınarak abi diyeceğim. Mesut abi ben o "Saldım çayıracı" arkadaşları karavancı olarak görmüyorum. Olsa olsa karavan sahibi egosantrik bireyler olabilirler. Dünyada kendilerinden daha önemli bir şey yok bence o tarz insanların. Bu arada Aydın bey'i daha başlamadan vaz mı geçirdik...
  15. pasolvon

Kiralama konusunda tavsiye veren arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Son kararınızı vermeden önce de 2 sene önce pandeminin başlarında karantina zamanlarında ekşi'de yazdığım şu yazıyı da okumanızı ve kararınızı bundan sonra vermenizi tavsiye ederim. https://eksisozluk.com/entry/107145939

16. pasolvon

Orta yaş bunalımı diyorlar buna. Ben karavancılığa başladıktan sonra attım üstümden :smiley: Aslında bu seçim biraz karmaşık bir seçimdir. Kompakt modeller karavan çekerken büyük rahatlık sağlarken uzun süreli kamplarda farklı çözümler üretilmesine gebe kalıyor. Özellikle kamp alanlarının en...
  17. pasolvon

Hoş geldiniz. Yaş olarak benzer yaşlardayız, ben de 40 yaşımda çekme karavanla başlamıştım. İmzamdan anlaşılabileceği gibi fikirlerimiz de uyuşuyor. Bence çok doğru yoldasınız. Seçtiğiniz her iki karavan da benim favori modelerimdendir 2 çocuklu bir aile olarak. 472PK daha geniş bir yaşam alanı...
  18. pasolvon

Hangi Karavan? Karavan Fiyatları

İlk mesajınızda bodoslama konuya girmek yerine kendinizi tanıtmanız çok daha iyi olurdu. Sitenizde hakkınızda pek fazla bilgi yer almıyor. Siz kimsiniz? Hangi karavanların ustasısınız? Referanslarınız ve bitmiş işleriniz nelerdir? Biraz bunlardan bahsetseniz daha doğru olacağı kanaatindeyim.

19. pasolvon

Yatan Karavanlar Da Lastik Problemi

Benim boşken 730 yüklüyken yaklaşık 1000 kiloyu bulan çekme karavanım CP sınıfı daha önceden duymadığım marka bir lastikle geldi. Aklıma gelmişken Güney karavan kurucusu rahmetli Ender abi'yi bir kez daha anmak isterim. Bu işlerden iyi anlayan bir karavancıydı ancak mütevaziliğinden reklamını...
  20. pasolvon

Yatan Karavanlar Da Lastik Problemi

Pek bilinmese de kamp araçlarında uzun süreli parka uygun CP sınıfı lastik kullanılmalıdır. Bu lastikler karavan / kamp tipi uzun süre bekleme sonrası yıl içinde kısa süreli kullanımlarda olan yanakları takviyelendirilmiş lastiklerdir. @tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri