Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel olmuş güle güle kullanın bende bu hidrofor a bayağı taktım düğmeye basarak çalışması sıkıntılı sanırım üst modellerde çeşmeyi açınca otomatik devreye giriyor o çok güzel bende tuvalete 1 adet 3 metre hortumlu tetikli duş montajını yaptım dışarıda rahat kullanılabilecek tuvalet...
Merhaba ben 29.10.2021 de teslim aldım bendeki sunta idi iç döşemeler ancak dış kaplamam CPT dedikleri malzeme olarak değişmişti bu benim çok hoşuma gitti ancak yenilerde dediğiniz gibi kavak kontra diye reklam sitelerinde görüyorum
merhaba geçen zaman içinde toyota 1.6 benzinli ile çekmede sorun yaşadınız mı bende de honda var formda karşılaştım görür cevap verirseniz memnun olurum saygılar
benim honda civic var güney midi 340 aldım ekim sonunda henüz uzağa gidemedim bazen okuyunca çekincelerim oluyor bana en çok erbaa 525 çeken bir honda vardı avrupada gezmiş onu izleyince aldım 750 kg altı benim ki üstelik gerçek 750 kg altı o sebebten yücel hocam birebir deneyim sahibi
evet onuda burada eski sayfalarda gördüm en çok ta ekteki fotoyu atınca hemen üreticisini vs verdi bilgisine deneyimine güveniyorum ben o karavanı şaka gibi bir şey zannediyordum
hocam günaydın size bir soru soracaktım deneyimlerinize güveniyorum sizin güney karavanı ilk aldığınızda lada ile turlarınızda işte akyaka gibi dik yokuş aşağı yada yukarı yollarda lada çok aşırı zorlandımı çok sıkıntı yaşadığın olduu hocam olduysa hangi yol güzergahında paylaşırsan sevinirim
merhaba dostlar size bir anımı daha paylaşayım hafta sonuna güzel girelim her ne kadar emekli olsam da benim oğlan halen üniversitede okuduğu için destek vermek üzere çalışmaya devam ediyorum çalıştığım işyerinde bahçede mizansen olsun diye 4-5 tane ördek aldık tüm gün bahçede dolaşıyorlar havuz...