Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliguney17

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

hocam kart hakkında müsait olunca bilgi paylaşırmısın

2. mehmetaliguney17

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

sizler sayesinde gitmediğimiz o yerler ve oraları ile ilgili bilgiler almak ne güzel
  3. mehmetaliguney17

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

merhaba çok teşekkür ederim bunu daha önce görmemiştim düşünülebilir bir ayrıntı buradan paylaştığınız için teşekkür ederim tekrar

4. mehmetaliguney17

çok güzel olmuş güle güle kullanın bende bu hidrofor a bayağı taktım düğmeye basarak çalışması sıkıntılı sanırım üst modellerde çeşmeyi açınca otomatik devreye giriyor o çok güzel bende tuvalete 1 adet 3 metre hortumlu tetikli duş montajını yaptım dışarıda rahat kullanılabilecek tuvalet...
  5. mehmetaliguney17

Merhaba ben 29.10.2021 de teslim aldım bendeki sunta idi iç döşemeler ancak dış kaplamam CPT dedikleri malzeme olarak değişmişti bu benim çok hoşuma gitti ancak yenilerde dediğiniz gibi kavak kontra diye reklam sitelerinde görüyorum

6. mehmetaliguney17

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

ok mutlu hafta sonları

7. mehmetaliguney17

hocam senin mesai bitmiştir hafta sonu başladımı
  8. mehmetaliguney17

Çekme Karavan Korkuları

merhaba geçen zaman içinde toyota 1.6 benzinli ile çekmede sorun yaşadınız mı bende de honda var formda karşılaştım görür cevap verirseniz memnun olurum saygılar
  9. mehmetaliguney17

ben kendilerini teşekkürlüyorum ve yüceltiyorum allah yollarını açık etsin boşa vakit harcayamam hayat kısa yaş kemale geldi

10. mehmetaliguney17

çanakkale debugün rüzgar nihayet durdu ama hava çok soğuk bir müşterim van lıymış burası hep soğuk olurmu dedi utandım

11. mehmetaliguney17

tamam hocam diğer forma yazmışın sonra farkettim kusura bakma
  12. mehmetaliguney17

Hocam şimdi gördüm cevabını teşekkürler devam kea o zaman

13. mehmetaliguney17

HOCAM SANA BİR SORU GÖNDERDİYDİM AMA
  14. mehmetaliguney17

benim honda civic var güney midi 340 aldım ekim sonunda henüz uzağa gidemedim bazen okuyunca çekincelerim oluyor bana en çok erbaa 525 çeken bir honda vardı avrupada gezmiş onu izleyince aldım 750 kg altı benim ki üstelik gerçek 750 kg altı o sebebten yücel hocam birebir deneyim sahibi
  15. mehmetaliguney17

evet onuda burada eski sayfalarda gördüm en çok ta ekteki fotoyu atınca hemen üreticisini vs verdi bilgisine deneyimine güveniyorum ben o karavanı şaka gibi bir şey zannediyordum

16. mehmetaliguney17

ben burda daha ilk başta daha hafif rüzgar var iken anlamış ve teşekkürümü etmiştim yinede bu bilgi denizi ne sonsuz teşekkürler ediyorum
  17. mehmetaliguney17

hocam günaydın size bir soru soracaktım deneyimlerinize güveniyorum sizin güney karavanı ilk aldığınızda lada ile turlarınızda işte akyaka gibi dik yokuş aşağı yada yukarı yollarda lada çok aşırı zorlandımı çok sıkıntı yaşadığın olduu hocam olduysa hangi yol güzergahında paylaşırsan sevinirim
  18. mehmetaliguney17

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

merhaba dostlar size bir anımı daha paylaşayım hafta sonuna güzel girelim her ne kadar emekli olsam da benim oğlan halen üniversitede okuduğu için destek vermek üzere çalışmaya devam ediyorum çalıştığım işyerinde bahçede mizansen olsun diye 4-5 tane ördek aldık tüm gün bahçede dolaşıyorlar havuz...

19. mehmetaliguney17

evet sitesini inceledim aerodinamik kurallarını alt üst eden birtasarım yapmış şaşırdım ama usta mı usta adam yapmış
  20. mehmetaliguney17

hocam nasıl bildin helal olsun valla ben bunu şaka gibi bir şey zannediyordum gerçekten hemde türk yapmış şaşırdım :smiley:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR