Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliguney17

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

HOCAM DEVAM EDERSEN AKŞAM YEMEĞİN BİZDEN

2. mehmetaliguney17

HOCAM KOLAYLIKLAR güzel hatıralar bu sabah yol üzerinde belediyenin tesisis var 4 moto karavan aprk etmişti ben işe gelirken onlara imreniyoruz
  3. mehmetaliguney17

hocam hava karlı karavan bir yere gidemiyorse o zaman bulunduğu yerde şu işlem yapılabilir

4. mehmetaliguney17

hocam o dizi çok güzeldir ben sonuna kadar izledim
  5. mehmetaliguney17

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

tamamdır bu çok daha konforlu olacak sizler için isterseniz kampervan olarak devam

6. mehmetaliguney17

Klimalı Araçlarda Kışın Ön Camdaki Buzu Çözmek

çok doğru ancak cam hiç bir zaman açılmamalı yoksa hep başa gideriz iç fanlar ağzınızdan çıkan buharı zaten yok eder cam açılması sıfırlar

7. mehmetaliguney17

şöyle yapsak T24 ünüz ile çekseniz sizede yerli milli bir karavan versek kalan parayıda yakıt olarak kullanın
  8. mehmetaliguney17

Klimalı Araçlarda Kışın Ön Camdaki Buzu Çözmek

her şeyi çok güzel yazmışsınız ancak camları hiç bir zaman açmayın açtığınızda tüm her şey tekrar sıfırlanır iç cam buğu yapar dışarıdan taze hava seçeneğidaha iyi 1.iç hava sirkülasyonu yola çıkınca dış temiz hava diyelim bazı arkadaşları görüyoruz cam açık olduğu için onlarca km gidiyor ama iç...
  9. mehmetaliguney17

Tırcılar Ve Konforlu Araçlarında Tır Kampları...

hocam nerelerdesiniz tatil başladı yola çıktınız mı

10. mehmetaliguney17

her şey için ekonomi çok önemli ayrıca birde evet gönlümüz hep daha iyilerinde daha kalitelide fakat amaç maksat ve makina bunları yerine oturtmak lazım yılda ne kadar gün kullanacaksınız içinde klima olmalımı yada ısıtma sistemi illa olmalımı bunları düşünün ne kadar az yük ve ayrıntı o kadar...

11. mehmetaliguney17

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

bende bunlar vikingler zamanında dünyadan topladıkları zenginlikler ile ayakta duruyordur diyordum
  12. mehmetaliguney17

konya nın ayazında tropikal arkadaşlar nekadar dayanacak tuaf

13. mehmetaliguney17

hocam manavgatta kışın doğa kampımı yapacaksın orada gidilebilecek yerleri bize verirsin
  14. mehmetaliguney17

size hayranım ancak çok çalışmam lazım sanırım bilindik rotalarda kullanmanın inceliklerini öğrenerek yol almak lazım neyse zate benzin pahalandı belki hiç gerek olmayacak:yum:
  15. mehmetaliguney17

tabela konuşlanmada da karayolları ve belediyelerde de yanlış yönlendirmeler var navigasyonu çok iyi kullananlar var(istanbuldaki taksiciler mesela artık istanbula gidince oğlanın evinin öüne aracı park ediyorum gerisi taksi metrobüs ve metro böyle istanbul daha güzel ) hayranım inşallah bir gün...

16. mehmetaliguney17

Merhaba size bende küçük bir navigasyon anımı anlatayım oğlan malum istanbulda öğrenci ben istanbul dan ne kadar kaçmak istesem o bizi son tahlilde yakalattı memur iken doğudan sonra istanbula veriyorlardı o kadar da akrabam var istemedim tüm trakyayı yazdım tercihlerde EDİRNE ye gittik...
  17. mehmetaliguney17

ARAÇ DEĞİŞTİMİ
  18. mehmetaliguney17

hocam geçe kalmışın gece neyse tatiliniz geldi sayılır

19. mehmetaliguney17

hocam bizimki araba 5 yıl yaşı var 6 aylık 500 TL

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.