Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bu hafta lastiklerimiz durduğu yerde eskimesin diye lastikleri hareket ettirelim dedik destek tekeri kelepçesi bu hale geldi hani toprakta falan olsak anlayacağım beton zeminde karavanı 1 metre ileri geri harekette bu mu olur anlamadım lastiklerin altına tahta koyayım dedim arkadan...
hocam yalnız değilsin bizde varız bizim mesai 16.00 da bitecek hava ayaz açık güneşli canımız da çok sıkıldı bu ara evde kal kal ama akaryakıt fiatları democlas in kılıcı gibi başımızın üstünde
hocam benimki benzinli biraz daha ucuz hallederim ama yaz gezimiz başlamadan benimde kilometrem gelecek internetten parçaları yağı almaca sonra dışarıda sadece yağı ve filtreyi taktırıyorum yoksa baş edemeyiz ikinci ve ustalık aracım diyeceğim toyota corolla idi bu aracın lastik havalarını bile...
merhaba biz merkezde ikamet ediyoruz biga ilçesinde olmuş bu baskın olayı ancak merkez dede en büyük içme suyu barajımız atıkhisar doluluk seviyesi %93 olmuş belediye uyardı zaman zaman denize boşaltım yapılacakmış bu kanal civarında oturanlar dikkatli olsun duyuruları oldu hayat çok garip 2...
hocam ben okulu ankarada okudum o zaman hafta sonları dediğin gibi bir sürü ismi aspava olan gerçekten bize hitap eden küçük işletmeler vardı orda yemek yerdik yıllar sonra behzat ç de yine bu aspava muhabbeti çıkınca benim oğlanın çok hoşuna gitmişti espri ben ankara ya karavanı almaya gelince...
çanakkale de dün 4 yabancı arkadaşımız vardı 1 alman 1 finlandiya 2 polonya havada çok güzeldi sabah baktım halen aynı yerdeler adamlar karavan kültürünü biliyor aralarına boşluk bırakarak birbrini rahatsız etmeden park ediyorlar bu yaz palamutbükünde çadır yaptım aynı yerde 12 gün kaldım bir...