Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliguney17

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

bu klavuz teker in normal içi havalı olanları var acaba onlar ile dahamı konforlu olurdu

2. mehmetaliguney17

niye hocam civata ile tutuurulsa daha mı iyi olur
  3. mehmetaliguney17

hocam beton zeminde öyle olması ilginç

4. mehmetaliguney17

hocam bu hafta lastiklerimiz durduğu yerde eskimesin diye lastikleri hareket ettirelim dedik destek tekeri kelepçesi bu hale geldi hani toprakta falan olsak anlayacağım beton zeminde karavanı 1 metre ileri geri harekette bu mu olur anlamadım lastiklerin altına tahta koyayım dedim arkadan...
  5. mehmetaliguney17

bu sene maşallah kar geldi geçen sene bu kadar yağmamıştı olsun yağsın inşallah yazımız de güzel geçer

6. mehmetaliguney17

hocam yalnız değilsin bizde varız bizim mesai 16.00 da bitecek hava ayaz açık güneşli canımız da çok sıkıldı bu ara evde kal kal ama akaryakıt fiatları democlas in kılıcı gibi başımızın üstünde

7. mehmetaliguney17

HOCAM BU ARALAR BU 2 ŞARKIYA TAKTIM HABERİN OLSUN
  8. mehmetaliguney17

Video: https://www.youtube.com/watch?v=OVySixnNeZU&list=RDgrsy3AdoUYI&index=3
  9. mehmetaliguney17

Video: https://www.youtube.com/watch?v=grsy3AdoUYI&list=RDgrsy3AdoUYI&start_radio=1

10. mehmetaliguney17

hocam benimki benzinli biraz daha ucuz hallederim ama yaz gezimiz başlamadan benimde kilometrem gelecek internetten parçaları yağı almaca sonra dışarıda sadece yağı ve filtreyi taktırıyorum yoksa baş edemeyiz ikinci ve ustalık aracım diyeceğim toyota corolla idi bu aracın lastik havalarını bile...

11. mehmetaliguney17

merhaba biz merkezde ikamet ediyoruz biga ilçesinde olmuş bu baskın olayı ancak merkez dede en büyük içme suyu barajımız atıkhisar doluluk seviyesi %93 olmuş belediye uyardı zaman zaman denize boşaltım yapılacakmış bu kanal civarında oturanlar dikkatli olsun duyuruları oldu hayat çok garip 2...
  12. mehmetaliguney17

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

forma hş geldiniz

13. mehmetaliguney17

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

K iralama her istendiğinde olabiliyor mu yoksa rezerve etmek mi gerekiyor bir de çekme karavan da kiralanabiliyor mu araçsız bilginiz var mı
  14. mehmetaliguney17

hocam fi sıkıntılı ve takıntılı olabilir adam o diziyi çevirdi sonrası malum artık hiç bir iş yapamıyor aman etkilemesin

15. mehmetaliguney17

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

10 numara yapmışsınız ne aldınız hayırlı olsun
  16. mehmetaliguney17

hocam ben okulu ankarada okudum o zaman hafta sonları dediğin gibi bir sürü ismi aspava olan gerçekten bize hitap eden küçük işletmeler vardı orda yemek yerdik yıllar sonra behzat ç de yine bu aspava muhabbeti çıkınca benim oğlanın çok hoşuna gitmişti espri ben ankara ya karavanı almaya gelince...

17. mehmetaliguney17

çanakkale de dün 4 yabancı arkadaşımız vardı 1 alman 1 finlandiya 2 polonya havada çok güzeldi sabah baktım halen aynı yerdeler adamlar karavan kültürünü biliyor aralarına boşluk bırakarak birbrini rahatsız etmeden park ediyorlar bu yaz palamutbükünde çadır yaptım aynı yerde 12 gün kaldım bir...
  18. mehmetaliguney17

HOCAM SEN mudanyayı seviyorsun daha öncede gitmiştin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,821
Kaydolan Son Üyemiz
tolgaozer1905

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR