Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliguney17

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

HOCAM LA KARAVANDAŞIZ SATTIRMAYIN MİDİSİNİ
  2. mehmetaliguney17

C180 Ile Karavan Çekmek

hatta ben olsam dosta düşmana karşı mercedes ile çekerim zate yılda kaç gün kullanacaksınız bir arkadaş civic ile 1560 kg lık çekme karavan ile avrupa turu yaptı videosu internette youtube de var ama tabii bu biraz absurt ve zorlama zaten çekme sırasında karavan içinde ayrıca yük olmaması...

3. mehmetaliguney17

C180 Ile Karavan Çekmek

merhaba ben civic 1,6 ile 750 kg altı çekiyorum bir sıkıntı yok ancak illa dizel alırsanız illaki 4x4 almanıza gerek yok 4x2 sizin i,şinizi dizel araç görür ancak çok masrafa gerek yok derim otomatik viteste yine uygun vites aralığına aracı alırsanız sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum hayırlı olsun
  4. mehmetaliguney17

hocam günaydın nasıl gidiyor dün güney karavan anlaştığı bir firma vasıtası ile talep ettiğimiz destek tekeri kelepçesini kargo ile gönderdi ancak gelen parça kelepçe yerine destek tekerinin kendisi idi iade yaptık güney karavana a durumu bildirdik bekliyoruz

5. mehmetaliguney17

çanakkale asos ta var şamata ismi kalite bir tesis hemen hemen her şey var ben çok beğenirim

6. mehmetaliguney17

hocam size 1 aydır takip ettiğim oksijen diye haftalık çıkan bir gazete var tavsiye ederim çok güzel sanat müzik kitap çok güzel bir gazete yazarları 10 numara siyasetten uzak
  7. mehmetaliguney17

TV DE DÜN AKŞAM BİR HABEWR VARDI BİR ESNAF DÜN İÇİN SADECE TEK LERİ ALIYORDU ÇİFTLERE YASAKTI DÜN GİRİŞ TANTUNİCİ Sanırım senide unutmayanlar var hocam dün olan bize oldu çiçekçide bizi öptü hocam
  8. mehmetaliguney17

hocam harika bir proğram çok sevdim elinize sağlık

9. mehmetaliguney17

Video: https://www.youtube.com/watch?v=XQd8jNrk5Rc

10. mehmetaliguney17

aynen sevgili dostum kendine iyi bak bu arada bizim tekerlek kelepçesi hala gelmedi bir tarafımız eksik bekliyoruz neyse gelince montajımızı yaparız
  11. mehmetaliguney17

hocam bugün bu kitapları sipariş ettim KEHRİBAR GEÇİTİ /İNCİ/UĞULTULU TEPELER/1984/GECE YARISI KÜTÜPHANESİ yaza hazırlık yapıyorum ne kadar çok kitap alırsam yazın okuruz sanırım kışın kitaplar yaza göre daha ucuz

12. mehmetaliguney17

hocam dünkü benzin zammından sonra kendimi artık özgür hissetmiyorum
  13. mehmetaliguney17

banada öyle geliyor kullanımı kolay ama sürekli bakım isteyen bir de durumu var lastikhavalı olunca bir ekstra durum denemek lazım
  14. mehmetaliguney17

aynen arkadan ön tarafın yükü alınabilir neyse bu bize böyle öğrenebileceğimniz bir konu imiş birde ilk aldığımda aracın yanına getirdim karavanı arkaya bağlayacağız aaa birde baktım tekeri yükseltmek isterken aşağı indirmişim bütün yük tekere binince teker kenar saçı yamuldu bu durumlarda eşim...

15. mehmetaliguney17

aynen arkadan ön tarafın yükü alınabilir neyse bu bize böyle öğrenebileceğimniz bir konu imiş birde ilk aldığımda aracın yanına getirdim karavanı arkaya bağlayacağız aaa birde baktım tekeri yükseltmek isterken aşağı indirmişim bütün yük tekere binince teker kenar saçı yamuldu bu durumlarda eşim...
  16. mehmetaliguney17

kaynak yeri yan kısımları biraz büküldü ancak kelepçe tam orta yerden alt kısmı yamuldu buda tekeri yamulttu bunlar hem civata ile hemde kaynak ile yapmışlar aslında işçilik bakımından iyi ama kelepçe burada zorlnınca yamuldu sanırım ön tekere fazlamı yük bindi yoksa bu kelepçenin imal edildiği...
  17. mehmetaliguney17

içi boş zaten su deposu boş içinde ıvır zıvır var anlamadım ancak bağlantı elemanı winterhof bu biraz bana dandik geldi belki alko olsa daha mı iyi olur birde hocam demiş teker önüne küçücük bir şey gelse gitmaz diye o işte bizi hataya sürükledi önünde biraz yağmur ve küçük mil vardı doğrusu...

18. mehmetaliguney17

fazla ise ne yapmak lazım tekerimi büyüteceğiz eşyamı azaltacağız bu bizim karavan kış uykusunda biz lastikleri aynı yer basmasın dedik o bize bastı moralim bozuldu pazar pazar
  19. mehmetaliguney17

sizin gördüğünüz kaynaksız olanları varmı bende bilemedim kaynaklımı daha iyi yoksa civata ile mi tutturmak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,821
Kaydolan Son Üyemiz
tolgaozer1905

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri