Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
malesef biz de de aynı bugün 5 karavan çanakkale de yol üzerinde kamp yapıyordu birde hocamın araçtan bir kampervan vardı ancak dışarısı çok soğuk olduğu için araç camları ıslak buhar buz karışık bir şey olmuştu gelecekten umudumuz hala var
Merhaba biz eski çadır kamp ekibiyiz eşimle (Oğlan pek sevemedi) karavan bizim için lüks ve konforlu biz ankara dan güney karavan midi modelinden aldık çok fazla masraf etmek istemedik aracımızıda değiştirmedik aracımıza uygun karavan aldık 750kg altı araç honda civic benzinli dediğiniz gibi...
selamlar bende karavanımı 29 ekim de teslim aldım 1 gece geçirebildim malum kış şimdide akaryakıt fiatları sanki her geçen gün daha kötüye doğru bir akış var neyse karavan markanız nedir nereden kattılıyorsunuz hoş geldiniz
yıllarca araç arkasında plastik katlanan 40x80 gibi ölçüde plastik bir masa kullandım şimdi karavan ile birlikte tabiiki decatlondan bir masa aldım 6 kişilik üzeri düz fiat performans ürünü bir şey tavsiye ederim üzmez kafanız fazla karışmasın bu arada örtüsü de hazır ama yakıt fiatlarımız...
hocam buradan size acı bir anımı paylaşmak isterim 30 yıl kadar önceydi memlekete izne gelmiştim annem sizin fıstık gibi bir muhabbet almıştı ona arkadaşlık etsin diye annemde bayağı kuş ile arası iyi idi ben bir sabah televizyon seyrediyorum bizim kuşta yattığım yerden bir başıma konuyor bir...
hocam bu kış hala geçmedi akaryakıt zamları durmadı ne yapalım en azından maske çıktı aramızdan inşallah hafta sonu keyfimizi yapabiliriz siz ben ve bir kaç dost buradan keyifli kalın
bu arada babam(Kayınpederim) o çanakkale ayvacık ta bal işi ile amatör olarak ilgileniyor bende arada ona yardıma giderim sayesinde çok arı tarafından sokulduk balıda çok lezzetli bir ara çok kaptırdıydı sürekli kovan sayısı arttırdı ama kazanılan parada bir şey görmedik eşini dostunu memnun...
küçüklüğüm edremit te geçti son zamanlarda öyle göç aldı ki yaşanmaz hale geldi her kesimden insanlar var trafik keşmekeş hatta bundan 10-12 yıl kadar önce o zamanlar hala çalışıyorum izne gelmiştik bir yaz sabahı eşimle erken kalktık akçay a kordon a çay içmeye gittik saat:09.00 gibi bir çift...