Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliguney17

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

hocam ne kadar sipariş ettin fiatı neymiş

2. mehmetaliguney17

hocam allah gönlüne göre versin inşallah güzel sürüşler dilerim
  3. mehmetaliguney17

hocam cup ile ankaradan egeye mi gittin:(

4. mehmetaliguney17

malesef biz de de aynı bugün 5 karavan çanakkale de yol üzerinde kamp yapıyordu birde hocamın araçtan bir kampervan vardı ancak dışarısı çok soğuk olduğu için araç camları ıslak buhar buz karışık bir şey olmuştu gelecekten umudumuz hala var
  5. mehmetaliguney17

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba biz eski çadır kamp ekibiyiz eşimle (Oğlan pek sevemedi) karavan bizim için lüks ve konforlu biz ankara dan güney karavan midi modelinden aldık çok fazla masraf etmek istemedik aracımızıda değiştirmedik aracımıza uygun karavan aldık 750kg altı araç honda civic benzinli dediğiniz gibi...

6. mehmetaliguney17

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamlar bende karavanımı 29 ekim de teslim aldım 1 gece geçirebildim malum kış şimdide akaryakıt fiatları sanki her geçen gün daha kötüye doğru bir akış var neyse karavan markanız nedir nereden kattılıyorsunuz hoş geldiniz

7. mehmetaliguney17

Kamp Masası Tavsiyeleri

yıllarca araç arkasında plastik katlanan 40x80 gibi ölçüde plastik bir masa kullandım şimdi karavan ile birlikte tabiiki decatlondan bir masa aldım 6 kişilik üzeri düz fiat performans ürünü bir şey tavsiye ederim üzmez kafanız fazla karışmasın bu arada örtüsü de hazır ama yakıt fiatlarımız...
  8. mehmetaliguney17

hocam buradan size acı bir anımı paylaşmak isterim 30 yıl kadar önceydi memlekete izne gelmiştim annem sizin fıstık gibi bir muhabbet almıştı ona arkadaşlık etsin diye annemde bayağı kuş ile arası iyi idi ben bir sabah televizyon seyrediyorum bizim kuşta yattığım yerden bir başıma konuyor bir...
  9. mehmetaliguney17

inşallah diyoruz hocam buradan sizin vasıtanızla tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun demek isterim saygılar sevgiler

10. mehmetaliguney17

hocam bu kış hala geçmedi akaryakıt zamları durmadı ne yapalım en azından maske çıktı aramızdan inşallah hafta sonu keyfimizi yapabiliriz siz ben ve bir kaç dost buradan keyifli kalın

11. mehmetaliguney17

bu arada babam(Kayınpederim) o çanakkale ayvacık ta bal işi ile amatör olarak ilgileniyor bende arada ona yardıma giderim sayesinde çok arı tarafından sokulduk balıda çok lezzetli bir ara çok kaptırdıydı sürekli kovan sayısı arttırdı ama kazanılan parada bir şey görmedik eşini dostunu memnun...
  12. mehmetaliguney17

Karavanda Ateşli Silah ?

küçüklüğüm edremit te geçti son zamanlarda öyle göç aldı ki yaşanmaz hale geldi her kesimden insanlar var trafik keşmekeş hatta bundan 10-12 yıl kadar önce o zamanlar hala çalışıyorum izne gelmiştik bir yaz sabahı eşimle erken kalktık akçay a kordon a çay içmeye gittik saat:09.00 gibi bir çift...

13. mehmetaliguney17

bence devam etmeliydiniz yinede cesaretiniz güzel
  14. mehmetaliguney17

temizliğe dahil edilme durumum var ikimizde çalışınca
  15. mehmetaliguney17

hocam senin kaçma gibibir seçeneğin var biz kaçamıyoruz:D:D

16. mehmetaliguney17

Güneş Paneli Için Öneri

bunda ısrar etmeniz de ilginç lütfen burda olmasın bu işler
  17. mehmetaliguney17

Güneş Paneli Için Öneri

bu işler yanlış işler burda olmaması gereken gereksiz çalışmadan para kazanmayı öne çıkaran konuları başlıkları vs sevmiyorum
  18. mehmetaliguney17

geçmiş olsun araba hondanın hangi modeli hocam

19. mehmetaliguney17

hocam biz daha yeni aldık karavanı inşallah bu yaz başlayacak tık ama dediğin gibi yakıt bizi mahvedecek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR