Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba sizinde güney karavan kullandığınızı bildiğim için size bir konuyu danışmak istedim karavanın deposuna su doldurma işleminde karavanın dışında bulunan delikten hortum ile doldurma yapınca depo dolunca bunu nasıl anlıyoruz aynı delikten fazla su geri tahliye mi oluyor sanırım deponun...
GÖRÜNTÜLER İÇİN TEŞEKKÜRLER ancak dediğiniz gibi belki özel günlerde trafik çok kalabalık iken tercih edilebilir ama sıkıcı bir güzergah keşan güzergahından inmek daha güzel
merhaba benimde benzer durumum var çekme karavana 750 kg altı belgesi olması durumunda bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum ancak arsanıza foseptik çukuru vb yapmamanız lazım onun için ayrıca ceza kesebilirler sadece karavanın kalmasında bir sıkıntı yok onlar sanırım tiny house olayları...
merhaba ödediğiniz ücreti karşılaştırdığınız zaman köprüye malkaradan keşan üzeri gelmekmi yoksa otobandan gelmek mi daha karlı akaryakıt ve geçiş ücreti karşılaştırdığınızda durum nasıl
hocam şöyle size konu ile alakalı olarak babamın bundan aynısından vardı mayıs 2021 de motordan düştü kendisi 75 yaşında bacağı kırıldı + ehliyetsizlik+kask yüzünden 3500 TL Ceza ödedik ısrar ettik motoru sattırdık elektrikli al dedik motoru 6000 TL ye sattı bu arada motorda hiç bir şey yoktu...