Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliguney17

Bmw 3.16i Çeker Mi?

merhaba biz 2 kişilik bir aileyiz oğlan büyüdü o karavan a gelmiyor güney midi modeli 2 kişilik yatağı var ama 3 kişide yatabilir yan yana iç kullanımı kullanışlı bombe de arkada 2 kişilik yatağa ek 2 kişilikte ranza var ama hem bu ranza hemde 2 kişilik yatak boyut olarak küçük yani çocuk...

2. mehmetaliguney17

Bmw 3.16i Çeker Mi?

aracınız güçlü ancak önemli olan tork değeri erbaa 5,25 çekecek araç en az 250-300 arası tork değeri olması lazım çok yorucu bir büyüklük o kadar büyük bir karavan her türlü yorar kullanımda ben honda civic ile güney midi çekiyorum bir sıkıntı yok ama yokuş yukarı ve durmalı kalkmalı arazi...
  3. mehmetaliguney17

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

hocam valla bu sene soğuk yağmur yazı hiç bu kadar özlememişiz

4. mehmetaliguney17

Kamp Lokasyonu İçin Yardım

fotoğraf çok güzel ancak mangal ormanın içinde korkutucu olmuş allah muhafaza bu güzellikler kolay kazanılmıyor

5. mehmetaliguney17

karavan da bayram kahvaltımız hocam bizde karavanımızı artan akaryakıt fiatları sebebi ile zeytinliğe sabitledik oradan keyfine bakıyoruz bu bayram zaten çanakkale de ve sahilde gezen görmedim herkes aynı durumda

6. mehmetaliguney17

500 KM 167 TL Bu gerçekmi hocam bende alayım da sabah evden işe kullanayım günlük otobüsle 20 km yapıyorum 16 TL Sanırım seninki daha avantajlı gÜNLÜK 5,33 TL ile halledebiliriz gibi
  7. mehmetaliguney17

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

güney ile devam edin derim bir güney karavancı olarak:yum:
  8. mehmetaliguney17

hocam mobidik ile işyerinize nekadar sürede gidiyorsunuz

9. mehmetaliguney17

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

evet sisteminiz harika olmuş güle güle kullanın
  10. mehmetaliguney17

Kamp-da...

teşekkür ederim hocam sizide tüm karavandaş dostları bekleriz

11. mehmetaliguney17

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Katılıyorum 4x4 illaki şart değil dizel 4x2 bir araç işinizi hayli görür zaten yılın kaç günü ve yılda kaç km yapacaksınız ben şahsen aracımı değiştirmedim honda civic ile 750 kg altı çekiyorum
  12. mehmetaliguney17

Kamp-da...

bu arada aracı kendimiz arazide 20 metre tepe aşağı zeytinlik içinde ittik bir ara yokuş aşağı elimzden kaçırdık hızlandı el frenini çekince harika durdu az daha hüsranla karşılaşıyorduk bu arada arazide ittirmek hiç kolay değil
  13. mehmetaliguney17

Kamp-da...

teşekkürler hocam nasipse bayramda kendi camp alanımızdayız denize 100 metre ancak buraya caravanımı yarı yola kadar honda ile götürdük sonrasında araçtan ayırdık elimizle iterek zeytinlikler arasında götürdük ama çıkışta benim honda bunu buradan çıkarmaz artık çıkmak istediğimizde 4x4 aracı...

14. mehmetaliguney17

Kamp-da...

Daha mütevazi bir yer Hayal camp daha salaş uygun fiatlı orta düzewyde ise kumbağ motel diyebiliriz
  15. mehmetaliguney17

Kamp-da...

burasıda benim şahsi kamp alanım dün yerleştişrdim karavanımı
  16. mehmetaliguney17

Kamp-da...

asosta şamata camping 5427891024 sahibi Şamata Long Beach Assos

17. mehmetaliguney17

İstanbul-düzce-ankara-konya-eskişehir Gezisi.

kaç km yaptınız toplamda
  18. mehmetaliguney17

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

müsait olduğunuzda web adresi yada görseli atarmısınız güzel bir fikir sizinkide

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri