Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba biz 2 kişilik bir aileyiz oğlan büyüdü o karavan a gelmiyor güney midi modeli 2 kişilik yatağı var ama 3 kişide yatabilir yan yana iç kullanımı kullanışlı bombe de arkada 2 kişilik yatağa ek 2 kişilikte ranza var ama hem bu ranza hemde 2 kişilik yatak boyut olarak küçük yani çocuk...
aracınız güçlü ancak önemli olan tork değeri erbaa 5,25 çekecek araç en az 250-300 arası tork değeri olması lazım çok yorucu bir büyüklük o kadar büyük bir karavan her türlü yorar kullanımda ben honda civic ile güney midi çekiyorum bir sıkıntı yok ama yokuş yukarı ve durmalı kalkmalı arazi...
karavan da bayram kahvaltımız hocam bizde karavanımızı artan akaryakıt fiatları sebebi ile zeytinliğe sabitledik oradan keyfine bakıyoruz bu bayram zaten çanakkale de ve sahilde gezen görmedim herkes aynı durumda
500 KM 167 TL Bu gerçekmi hocam bende alayım da sabah evden işe kullanayım günlük otobüsle 20 km yapıyorum 16 TL Sanırım seninki daha avantajlı gÜNLÜK 5,33 TL ile halledebiliriz gibi
Katılıyorum 4x4 illaki şart değil dizel 4x2 bir araç işinizi hayli görür zaten yılın kaç günü ve yılda kaç km yapacaksınız ben şahsen aracımı değiştirmedim honda civic ile 750 kg altı çekiyorum
bu arada aracı kendimiz arazide 20 metre tepe aşağı zeytinlik içinde ittik bir ara yokuş aşağı elimzden kaçırdık hızlandı el frenini çekince harika durdu az daha hüsranla karşılaşıyorduk bu arada arazide ittirmek hiç kolay değil
teşekkürler hocam nasipse bayramda kendi camp alanımızdayız denize 100 metre ancak buraya caravanımı yarı yola kadar honda ile götürdük sonrasında araçtan ayırdık elimizle iterek zeytinlikler arasında götürdük ama çıkışta benim honda bunu buradan çıkarmaz artık çıkmak istediğimizde 4x4 aracı...