Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet brandalar görüntüsü hoş değil ancak bu işte görüntü den çok ne kadar ekmek o kadar köfte anlayışı olması lazım bu camlar buğu yapmıyor içeri su almıyor ferah evet karavan camı değil ancak bu paraya bu kalite
hayırlı olsun ancak tente konusunda güney karavanın kendi tente sistemi çok harika ben kullanınca anladım ayrıca güneş enerjisi konsunda çekincelerim vardı ama iyiki yaptırmışım benim için bir niğmet miş tavsiye ederim
evet akünüz 200 amper olsa yada 1 adet daha 100 amper alsanız daha verimli olur ben 220 volt buzdolabı kullanıyorum güneş enerjisi ile gayet verimli 12 volt dedikleri gibi iyi usta parça ve ayar gerektiriyor bence mevcutu kullanın sonra bakarsınız
kauçuk kablo ve içi gerçek bakır ise tse belgesi kablo üstünde olur zaten ona birde yine kauçuk priz ve fiş koydurmanız yeterli olur markaya çok takılmayın eğer 3x2,5 de ısrarlı iseniz zaten bakır fiatları her şey gibi almış gitmiş
merhaba bu konu sonrasında evet 3x2,5 ideal kalınlıkta bir kablo ama eğer karavancıysanız ve işiniz kısa geziler ise zaten karavanda çok ağır elektrikli malzemeler kullanmayacaksınız demektir ama yok uzun süreli ev tarzı konaklama yapacaksanız klima elektrikli ısıtıcı kullanacaksanız 3x2,5 ideal...
bu arada bir müşterim geldi elektrik faturası aldık bayramda damadı elektrikli porche ile ziyaretine gelmiş 1 gece şarjda kalmış araç yaklaşık ev elektriğinden 400 TL Yakmış elektriklide artık çare olmayacak
hocam en iyisini yapmışsın sezon bitiyor okulda ama en azından öbür seneye hazırlık olur her gün çekilmez bu masraf en azından mobidick taksiti çıkar köyde kalırsan
bu hafta çanakkale güzeldi hocam 2022 yılının deniz açılışını yaptık çok özlemişiz havalar müsade etti kendimize geldik kuzey ege malum zaten deniz soğuk olur pazar günü çok hoştu